Epizoda #23: Snaga inspiracije – nadohvat vaših ruku

Od Danijel Salijević | Podcast

ožu. 10

Kroz ovu emisiju naučite tri načina osnaživanja, saznajte koje su razlike među njima i kako ih praktično koristiti u tretnutcima pripreme. Isto tako naučite koliiko je snaga inspiracije bitna u našem životu.

Nakon početnih planova koje smo postavili i zacrtali na početku ove godine, nakon lekcija kako i s kim možemo učiti, vrijeme je da naučimo i kako se pokrenuti i motivirati i osnažiti inspiracijom kada zapnemo ili kada nam zatreba dodatni push up prema naprijed.

Razumjeti razlike

Kada pričam o osnaživanju opet pričam o razumijevanju cijeloga koncepta. To znači da znamo koja polja djelovanja postoje, kako ona funkcioniraju pa na taj način i kako ih možemo iskoristiti u svrhu samopomoći ili samoizgradnje.
Dakle postoje tri polja osnaživanja:
  1. Motivacija
  2. Samomotivacija
  3. Inspiracija

Svako od ovih polja ima svoju prirodnost i poznavati istu doista vam omogućava da znadete za čime posegnuti.
Nije isto ni u prirodi ni u efektu dali smo motivirani ili inspirirani ili krećemo putem samomotivacije.

I baš radi toga, kroz ovu emisiju obrađujemo razlike ovih polja i ukazujemo na njihove skrivene bisere kako bismo mogli izvući maksimum u trenutcima kada nam bude potrebna dodatna snaga

Između ostalog, pričali smo i o tome da kao sredstva motivacije može niti razgovor, knjiga, video, podcast druženja.
I eto, ponovno vas pozivam da ovdje u komentaru napišete koje knjige čitate da vas motiviraju ili što smatrate svojim TOP 1 motivacijskim gradivom
Uživajte i u ovoj 23 emisiji i vjerujem da ćete svakako naučiti ili spoznati nešto novo i drugačije. Baš kao i svaki put do sada.

Spomenuta epizoda_ Energija Lajka – pogledajte

Linkovi:
nauci.reiki-dojo.net
premium.reiki-dojo.net/
info.reikidojo@gmail.com
www.facebook.com/reikidojo

>
Malcare WordPress Security