Epizoda #21: Dali je sve baš tako kako treba biti

Autor: Danijel Salijević

24 veljače, 2018

U ovoj emisiji pričamo o jednom od najčešćih izgovora kod alternativaca- pričamo o izjavi da je sve baš tako kako treba biti.
Koliko je to doista stanje prihvaćanja, a koliko izgovor za neaktivnost, poslušajte u ovoj novoj podcast emisiji.

Najlakši način

Ovakva izjava, najlakši je način da opravdamo ono što nam se dešava. Najlakši je način da skrenemo pozornost s naše neaktivnosti ili neuspješnosti i postavimo stvari tako da je to viša sila, želja dragog Boga i baš zbog toga sve tako kako treba biti.

I možda ako je osoba jaka u pojavnosti i uvjeri okolinu u to. No samo je tu istu okolinu još dodatno potaknula na ovakav način prihvaćanja i nedjelovanja.

Jer to je u biti baš to – nedjelovanje.

Zašto

Odgovori su vrlo jednostavni . Kako ne postoji identičan obrazac za svakoga, tako postoje i nekoliko razloga zbog čega se ovo dešava.

Prvi razlog je taj d aje osoba neaktivna, lijena ili samo jaka na riječima. Dalje od razloga koji se javljaju jest strah od neuspjeha pa onda se ni ne započne, a treći je da je osoba doista ne zna kako da nešto odradi pa onda stvara sliku da ne želi kako bi sačuvala imidž.

I doista, tko što radi u svom dvorištu te kako poslaže sebi kockice, nešto je za što odgovaramo uspjehom sami. No kada takav način normalnoga se i podučava i širi dalje, tada je to za mene jedna vrsta trovanja i mislim da je potrebno stati na zemlju i početi raditi (djelovati) kako treba.

U ovoj emisiji pričam zbog čega se to dešava i kako se pokrenuti da do toga ne dođe.

Izgovore ima svatko, rezultate samo uporni

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/dali-je-bas-sve-tako-kako-treba-biti” title=”Dali je baš sve kako treba biti” artist=”Danijel Salijević” image=”https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/01/2018-global-no-picture-track-cover.jpg” social_pinterest=”true” ]

 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>