Epizoda #17: Za najveće dobro – DanCast

Autor: Danijel Salijević

27 siječnja, 2018

Select Dynamic field

Lijep pozdrav i dobro došli u još jednu, 17. po redu podcast emisiju, u serijalu Uspjeh se uči, u kojoj ćemo danas pričati o jednom često spominjanom i korištenom pojmu kada je reiki u pitanju, ali i o pojmu koji se vrlo često spominje kod rada sa arfimacijama.

Tako ćemo danas pričati o tome što točno znači i dali je poželjno koristiti definiciju "Za najveće dobro".

Afirmacije u reikiju

Od samih početaka rada sa reikijem, još od davne 1922, kada je Miako Usui ponovno otkrio ovu metodu, koja je nekoliko tisuća godina bila zanemarivana, zaboravljena i nekorištena, reiki se u radu koristi definicijama koje su u moderno doba pod utjecajem jedne predivne duše, Louise Hay, nazvane i popularizirane u pojmu afirmacija.

No afirmacije su nešto što vi koristite svakodnevnno. Tu i leži najveći problem što često niste ni svjesni da ih koristite i o tome ću vam pričati u jednom od idućih emisja. To će vam ujedno i razjasniti zašto vam se dešavaju neželjenej stvari i situacije u životu.

Za najveće dobro

U našem slučaju, afirmacija, odnosno definicija, koju danas koristimo glasi za največe dobro i mislim da je vrijeme da i tu definiciju malo bolje objasnimo u razumijevanju.

Kada pričamo o najvećem dobru, prvo pitanje koje si trebamo postaviti glasi, što je za nas najveće dobro? Šta ta definicija znači za nas kada smo mi i naš život u pitanju.

Možete li zamisliti kako bi izgledao život kada bi se desilo vaše najveće dobro?

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Odradite odrade kroz meditacije
Nije sve reiki
>