27 siječnja

Epizoda #17: Za najveće dobro – DanCast

Podcast

0  K omentara

Lijep pozdrav i dobro došli u još jednu, 17. po redu podcast emisiju, u serijalu Uspjeh se uči, u kojoj ćemo danas pričati o jednom često spominjanom i korištenom pojmu kada je reiki u pitanju, ali i o pojmu koji se vrlo često spominje kod rada sa arfimacijama.

Tako ćemo danas pričati o tome što točno znači i dali je poželjno koristiti definiciju "Za najveće dobro".

[smart_track_player url="https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/17-dancast-za-najvece-dobro" image="http://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/01/2018-global-no-picture-track-cover.jpg" ]

Afirmacije u reikiju

Od samih početaka rada sa reikijem, još od davne 1922, kada je Miako Usui ponovno otkrio ovu metodu, koja je nekoliko tisuća godina bila zanemarivana, zaboravljena i nekorištena, reiki se u radu koristi definicijama koje su u moderno doba pod utjecajem jedne predivne duše, Louise Hay, nazvane i popularizirane u pojmu afirmacija.

No afirmacije su nešto što vi koristite svakodnevnno. Tu i leži najveći problem što često niste ni svjesni da ih koristite i o tome ću vam pričati u jednom od idućih emisja. To će vam ujedno i razjasniti zašto vam se dešavaju neželjenej stvari i situacije u životu.

Za najveće dobro

U našem slučaju, afirmacija, odnosno definicija, koju danas koristimo glasi za največe dobro i mislim da je vrijeme da i tu definiciju malo bolje objasnimo u razumijevanju.

Kada pričamo o najvećem dobru, prvo pitanje koje si trebamo postaviti glasi, što je za nas najveće dobro? Šta ta definicija znači za nas kada smo mi i naš život u pitanju.

Možete li zamisliti kako bi izgledao život kada bi se desilo vaše najveće dobro?

Više preslušajte u samoj emisiji...

Poklon skripta nalazi se OVDJE

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Optimalni dodaci reiki tretmanu

Bez potpore

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Prijavi se na našu mailing listu!

Kopiranje bez dozvole, jedan je oblik krađe.

>
Malcare WordPress Security