• Home
  • Blog
  • Epizoda #17: Za najveće dobro – DanCast

27 siječnja, 2018

Epizoda #17: Za najveće dobro – DanCast

Danijel Salijević

Lijep pozdrav i dobro došli u još jednu, 17. po redu podcast emisiju, u serijalu Uspjeh se uči, u kojoj ćemo danas pričati o jednom često spominjanom i korištenom pojmu kada je reiki u pitanju, ali i o pojmu koji se vrlo često spominje kod rada sa arfimacijama.

Tako ćemo danas pričati o tome što točno znači i dali je poželjno koristiti definiciju "Za najveće dobro".

Afirmacije u reikiju

Od samih početaka rada sa reikijem, još od davne 1922, kada je Miako Usui ponovno otkrio ovu metodu, koja je nekoliko tisuća godina bila zanemarivana, zaboravljena i nekorištena, reiki se u radu koristi definicijama koje su u moderno doba pod utjecajem jedne predivne duše, Louise Hay, nazvane i popularizirane u pojmu afirmacija.

No afirmacije su nešto što vi koristite svakodnevnno. Tu i leži najveći problem što često niste ni svjesni da ih koristite i o tome ću vam pričati u jednom od idućih emisja. To će vam ujedno i razjasniti zašto vam se dešavaju neželjenej stvari i situacije u životu.

Za najveće dobro

U našem slučaju, afirmacija, odnosno definicija, koju danas koristimo glasi za največe dobro i mislim da je vrijeme da i tu definiciju malo bolje objasnimo u razumijevanju.

Kada pričamo o najvećem dobru, prvo pitanje koje si trebamo postaviti glasi, što je za nas najveće dobro? Šta ta definicija znači za nas kada smo mi i naš život u pitanju.

Možete li zamisliti kako bi izgledao život kada bi se desilo vaše najveće dobro?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>