Energija rada uživo

Autor: Danijel Salijević

3 rujna, 2019

Select Dynamic field

Moderno doba donijelo nam je mogućnosti komunikacije kakvu nismo, pa čak i u bližoj prošlosti, mogli ni zamisliti. Da, gledali smo neke varijante u filmovima, no nekako je to bilo sve povezano sa svemirskim brodovima, godinama s puno dvojki i dalekoj budućnosti.

No ta budućnost, te dvojke, takva tehnologija danas je postala normalna i omogućila nam je  bržu i lakšu komunikaciju i danas čak i u mojem načinu rada, virtualno učenje, pozivi i dostupnost su dio moje svakodnevice.

S druge strane, baš to dovelo je osobnu komunikaciju i druženje uživo u nešto što nam ne treba jer ima lakši način. I baš zbog takvih stavova, sve više druženja uživo postaje slabo posjećeno dok se radionice uživo zamjenjuju live emisijama i webinarima.

Osobno također radim i live emisije i webinare i online tečajeve. No i dan danas, najkvalitetniji moj tečaj, razgovor i moje  predavanje, baš je ono koje je odrađeno uživo.

Snaga djelovanja uživo dovodi uz znanja koja usvajate nešto neprocjenjivo u vaš život  - a to je energija i iskustvo.

Nedavno sam upoznao jednog majstora koji isto dugi niz godina radi reiki na ispravan način. Naša energija u tom ležernom razgovoru bila je onima koji mogu vidjeti izuzetno opipljiva, snažna, obojena radom naših čakri i dobrih namjera. Samo na tom razgovoru donosila je snagu koja nas je obojicu pokrenula, motivirala i ispunila. Sada zamislite da nas je bilo desetak, dvadesetak, pedesetak.

Snaga djelovanja uživo multiplicira energije do takvih razina koje je teško opisati riječima. No kad jednom to isprobate, tada se vraćate po još - jer konačno vidite, jeste, postojite kao dio nečeg posebnog, velikog, svijetlog.

I baš iz tog razloga pozivam vas da dođete na moja predavanja uživo. Dođite na konzultacije uživo, na  tečajeve, predavanja. Dođite na ležerne reiki kave, na napredne radionice modula ili naše retreat godišnja okupljanja.

Okusite i stvorite i vi uz nas pravu i snažnu energiju.

To je ono što će vam dati snagu, energiju, ideje, motivaciju i pokazati put - osobnog, profesionalnog i dubokog spiritualnog rasta.

Voli vas vaš učitelj

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Aktivnošću protiv burnouta
>