3 rujna, 2019

Energija rada uživo

Danijel Salijević

Moderno doba donijelo nam je mogućnosti komunikacije kakvu nismo, pa čak i u bližoj prošlosti, mogli ni zamisliti. Da, gledali smo neke varijante u filmovima, no nekako je to bilo sve povezano sa svemirskim brodovima, godinama s puno dvojki i dalekoj budućnosti.

No ta budućnost, te dvojke, takva tehnologija danas je postala normalna i omogućila nam je  bržu i lakšu komunikaciju i danas čak i u mojem načinu rada, virtualno učenje, pozivi i dostupnost su dio moje svakodnevice.

S druge strane, baš to dovelo je osobnu komunikaciju i druženje uživo u nešto što nam ne treba jer ima lakši način. I baš zbog takvih stavova, sve više druženja uživo postaje slabo posjećeno dok se radionice uživo zamjenjuju live emisijama i webinarima.

Osobno također radim i live emisije i webinare i online tečajeve. No i dan danas, najkvalitetniji moj tečaj, razgovor i moje  predavanje, baš je ono koje je odrađeno uživo.

Snaga djelovanja uživo dovodi uz znanja koja usvajate nešto neprocjenjivo u vaš život  - a to je energija i iskustvo.

Nedavno sam upoznao jednog majstora koji isto dugi niz godina radi reiki na ispravan način. Naša energija u tom ležernom razgovoru bila je onima koji mogu vidjeti izuzetno opipljiva, snažna, obojena radom naših čakri i dobrih namjera. Samo na tom razgovoru donosila je snagu koja nas je obojicu pokrenula, motivirala i ispunila. Sada zamislite da nas je bilo desetak, dvadesetak, pedesetak.

Snaga djelovanja uživo multiplicira energije do takvih razina koje je teško opisati riječima. No kad jednom to isprobate, tada se vraćate po još - jer konačno vidite, jeste, postojite kao dio nečeg posebnog, velikog, svijetlog.

I baš iz tog razloga pozivam vas da dođete na moja predavanja uživo. Dođite na konzultacije uživo, na  tečajeve, predavanja. Dođite na ležerne reiki kave, na napredne radionice modula ili naše retreat godišnja okupljanja.

Okusite i stvorite i vi uz nas pravu i snažnu energiju.

To je ono što će vam dati snagu, energiju, ideje, motivaciju i pokazati put - osobnog, profesionalnog i dubokog spiritualnog rasta.

Voli vas vaš učitelj

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat