25 kolovoza, 2018

Emisjija #46: Ugoditi svima

Danijel Salijević

Kada vam osoba koju volite ili ljudi koje cijenite ne ispuni očekivanja, jel to znak njihove nebrige, ne ljubavi ili ste samo žrtva vaših želja? O tome i o potrebi da ugodimo drugima, govorimo u današnjoj 46 podcast emisiji pod nazivom “Ugoditi svima”

Možemo li, trebamo li i želimo li ugoditi baš svima?

Naravno da ne – odgovoriti ćete u sekundi. No baš često se uhvatimo da baš to radimo

4 razloga zašto ugađamo drugima

 • Osjećamo se dužni jer nam je netko nešto učinio
 • Osjećamo se dužnima jer znamo i možemo nešto
 • Osjećamo se dužni jer se to od nas očekuje
 • Osjećamo se dužni jer se to tako radi

Primjećujete li obrazac?  – da se osjećamo dužnima?

U ovoj epizodi usmjeriti ću vas na ono što možete učiniti u takvim situcijama i ponoviti jedan izuzetno važan dio:

Ne zaboravite da vrijednost ne dolazi od onoga što se govori o vama, ni od onoga što niste odradili, već od onoga kako ste i koliko kvalitetno odradili ono što radite.

Uživajte u današnjoj epizodi

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/46-dancast-ugoditi-svima” image=”https://ml7dwpmndu7k.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:90/f:avif/https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/07/2-2018-global-no-picture-track-cover.jpg” ]

 • Hvala Danijel na svakoj reči.Pronašla sam se,ali mi manjka hrabrosti da podvučem crtu,jer kad sam par puta pokušala došla sam u konflikt sa dugogodišnjim prijateljima jer nisu od mene očekivali reč NE. I onda se broj prijatelja osipa.I ja se šokiram.Pa se pitam dal ću na kraju ostati sama iako kažem sebi ovakvi mi prijatelji i ne trebaju jer nisu iskreni.
  Eto,potrebna mi je vaša energija da to uradim,jer ste baš i o tome pričali.

  • Biti će uskoro i tretmani na ovu temu. Za sada je već puno znati na čemu trebamo raditi. Da se ne predamo u onom:”Ah pa to se svima dešava”. Jer to nije odgovor. NI put

  • Sami biramo kvantitet ili kvalitet. nije lahko, ali zaista je olaksanje kad rascistimo sa takvim osobama. predivan komentar. Kvaliteta ovisi o onome kako se ponasamo i koliko kvalitetno odradjujemo stvari. Predivna emisija za pronaci sebe i preusmjeriti se. Papir i olovku u ruku i krenuti u promjene.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  O Danijelu

  Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

  Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
  Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

  Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

  >