11 studenoga, 2018

Emisija 56 – Pretjerivanje

Danijel Salijević

Što kada uđemo u začarani kotač komocije i uhvatimo se da pretjerujemo u nečemu. Što kada u takvom stanju shvatimo da imamo problem iz kojeg se ne znamo kako iščupati. Na ova i mnoga druga pitanja kada je pretjerivanje u pitanju, poslušajte u ovoj novoj podcast emisiji

Jedna od najvažnijih stvari u našem putovanju jest sposobnost što objektivnijeg sagledavanja situacija koje nam se dešavaju. I da, znam da je to teško, no mi sami moramo naučiti biti i težiti objektivnosti kako ne bismo hranili emocije, već kako bismo osnažili i korigirali naš fokus.

Pretjerivanje je jedna od navika koja nas gura u krajnost koja po svojoj prirodi nosi ili zaustavlja. U oba slučajeva, ona nije dobra, jer kada pokrene, pokrene pretjerano što dovodi do prebrzog izgaranja naše energije, a kada zaustavi, tada pak je potrebna cijela vječnost da se pokrenemo.

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/56-dancast-pretjerivanje” image=”https://ml7dwpmndu7k.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:90/f:avif/https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/07/2-2018-global-no-picture-track-cover.jpg” social_linkedin=”true” social_email=”true” ]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat