11 studenoga, 2018

Emisija 56 – Pretjerivanje

Danijel Salijević

Što kada uđemo u začarani kotač komocije i uhvatimo se da pretjerujemo u nečemu. Što kada u takvom stanju shvatimo da imamo problem iz kojeg se ne znamo kako iščupati. Na ova i mnoga druga pitanja kada je pretjerivanje u pitanju, poslušajte u ovoj novoj podcast emisiji

Jedna od najvažnijih stvari u našem putovanju jest sposobnost što objektivnijeg sagledavanja situacija koje nam se dešavaju. I da, znam da je to teško, no mi sami moramo naučiti biti i težiti objektivnosti kako ne bismo hranili emocije, već kako bismo osnažili i korigirali naš fokus.

Pretjerivanje je jedna od navika koja nas gura u krajnost koja po svojoj prirodi nosi ili zaustavlja. U oba slučajeva, ona nije dobra, jer kada pokrene, pokrene pretjerano što dovodi do prebrzog izgaranja naše energije, a kada zaustavi, tada pak je potrebna cijela vječnost da se pokrenemo.

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/56-dancast-pretjerivanje” image=”https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/07/2-2018-global-no-picture-track-cover.jpg” social_linkedin=”true” social_email=”true” ]

Povezani postevi

Odgađanje

Odgađanje

Mir nije tišina

Mir nije tišina

About the author 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole.
Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat