Emisija #48: Pokrenuti kuću

8. rujna 2018. by  Danijel Salijević
Select Dynamic field

Jeste li ikad probali? Stati ispred kuće, stupa ili drveta i zamoliti ga da se pomakne. Nemojte se smijati, ozbiljno vas pitam. Danas govorim kako pokrenuti kada se pokrenuti ne može. Saznajte koje su vam opcije kroz ovu novu podcast emisiju.

Možemo probati sa afirmacijom:
“Svakim mojim korakom, ova kuća se sve više pokreće i miće u stranu.”
I krenete korak po korak prema kući. Jeli se pomakla?
 
Nije i svi znate i sve vam je jasno da, možemo lijepo moliti, lijepo pričati, afirmirati, raditi tretmane i pozitivno misliti, no kuća se neće pokrenuti.
 
Ostaje vam jedino upotrijebiti silu.  Primjeniti silu, bagerom da je pomaknemo, znamo što donosi.
I vjerujem da nitko od vas se nebi ni pokrenuo ma ni jedan korak da to ide raditi. Da na taj način pomakne kuću, stup, drvo…
 

Ipak to radimo

 
Ipak, kada su ljudi u pitanju, vaši prijatelji, vaši članovi obitelji, tada nerijetko pokušavamo baš to. Pomaknuti kuću svim nama raspoloživim tehnikama. I budemo razočarani kada one ne djeluju.
 
Tada mnogi posumnjaju u sebe, svoju tehniku, izgube motivaciju i onu strast i zaborave što su u samom početku htjeli postići.
 
Što možemo po ovom pitanju učiniti drugačije, e baš to je tema ove nove podcast emisije. Preslušajte 🙂

 

U emisiji smo spominjali:

Najnovija objava

Kada gledamo zdravstvene izazove, često zaboravljamo da su oni zapravo rezultat naše prethodne nepažnje. Sve što se događa na zdravstvenoj razini, događa se jer smo negdje otvorili vrata toj bolesti. Mi imamo određenu ulogu i odgovornost očuvati naše zdravlje.

Kreni čitati

Povežite se

Sljedeća epizoda:


Epizoda 519Koliko vremena imate u danu? Isto kao i svi ostali, to je nešto što nam je svima zajedničko. Baš zbog toga vrijeme je i najvrednija valuta. Iako nam je svima Pročitaj više

Carpe Diem: Kako Iskoristiti Vrijeme

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

  • Pročitaj više o Danijelu
  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    Otvoreni za bolest
    Prestanite se uspoređivati
    >
    Malcare WordPress Security