11 kolovoza, 2018

Emisija #44: Odluke i izbori

Danijel Salijević

Vrtite se u nekom začaranom krugu? Ne možete dovršiti započeto bez obzira koliko dobro planirate ili pripremate svoj put? Zbog čega je to tako, govorim u današnjoj emisiji sa tematikom Odluke i izbori.

Razlozi i razumijevanje

Mogućnost da vidimo razloge, dovodi na s do razumijevanja, a razumijevanje nas čini sposobnima uvidjeti što i kako treba dalje.

Jedan od najčešćih razloga ili definicija kod mojih klijenata jest da se vrte u začaranom krugu.

Problem začaranog kruga jest da primjećujemo iste ili slične obrasce koji dovode do istih ili sličnih neželjenih ishoda. No kako bismo s ei sami pokrenuli i osnažili moramo razumjeti što dovodi do takvih ponavljajućih događaja te kako sami tu možemo i trebamo učiniti razliku.

Odgovornost

Riječ koju mnogi doista ne žele čuti. I problem je što smatramo da preuzeti odgovornost znači preuzeti krivnju. Ali da se krivnja i svjest o pogrešnome ne drži u sadašnjosti, već da se iz nje samo uči, to nebi bio problem, zar ne? Mi uvijek nekoga smatramo odgovornim jer je tako lakše, a svoju odgovornost negiramo zbog sraha. Možda je vrijeme da počnemo manje biti u lovu na vještice a više u osobnoj samokorekciji i razvoju.

U današnjoj emisji pričam i o opcijama i koliko one uzimaju vjerojatnost da ćete uspjeti. Ovo je jedna od velikih tajni  i metoda uspješnih. Jer razumijevanje toga dovodi do ostvarenje cilja.

Pa svakako ukoliko se vrtite u začaranom krugu ili nikako ne uspjevate stvari završiti do kraja, ovo je prava emisija za vas.

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/44-dancast-odluke-ili-izbori-u-cemu-grijesimo” image=”https://ml7dwpmndu7k.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:90/f:avif/https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/07/2-2018-global-no-picture-track-cover.jpg” ]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat