Emisija #44: Odluke i izbori

Autor: Danijel Salijević

11 kolovoza, 2018

Select Dynamic field

Vrtite se u nekom začaranom krugu? Ne možete dovršiti započeto bez obzira koliko dobro planirate ili pripremate svoj put? Zbog čega je to tako, govorim u današnjoj emisiji sa tematikom Odluke i izbori.

Razlozi i razumijevanje

Mogućnost da vidimo razloge, dovodi na s do razumijevanja, a razumijevanje nas čini sposobnima uvidjeti što i kako treba dalje.

Jedan od najčešćih razloga ili definicija kod mojih klijenata jest da se vrte u začaranom krugu.

Problem začaranog kruga jest da primjećujemo iste ili slične obrasce koji dovode do istih ili sličnih neželjenih ishoda. No kako bismo s ei sami pokrenuli i osnažili moramo razumjeti što dovodi do takvih ponavljajućih događaja te kako sami tu možemo i trebamo učiniti razliku.

Odgovornost

Riječ koju mnogi doista ne žele čuti. I problem je što smatramo da preuzeti odgovornost znači preuzeti krivnju. Ali da se krivnja i svjest o pogrešnome ne drži u sadašnjosti, već da se iz nje samo uči, to nebi bio problem, zar ne? Mi uvijek nekoga smatramo odgovornim jer je tako lakše, a svoju odgovornost negiramo zbog sraha. Možda je vrijeme da počnemo manje biti u lovu na vještice a više u osobnoj samokorekciji i razvoju.

U današnjoj emisji pričam i o opcijama i koliko one uzimaju vjerojatnost da ćete uspjeti. Ovo je jedna od velikih tajni  i metoda uspješnih. Jer razumijevanje toga dovodi do ostvarenje cilja.

Pa svakako ukoliko se vrtite u začaranom krugu ili nikako ne uspjevate stvari završiti do kraja, ovo je prava emisija za vas.

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/44-dancast-odluke-ili-izbori-u-cemu-grijesimo” image=”https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/07/2-2018-global-no-picture-track-cover.jpg” ]

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Odradite odrade kroz meditacije
Nije sve reiki
>