• Home
  • Blog
  • Emisija #40: Odgovornosti u reikiju

7 srpnja, 2018

Emisija #40: Odgovornosti u reikiju

Danijel Salijević

Kažu, s velikom moći dolazi i velika odgovornost. Baš je tako i u reikiju. Što ste viši u stupnju i razvoju, to je veća odgovornost u vašem radu. O tome te o odgovornosti učenika i odgovornosti u reikiju općenito, učitelja i zbog čega je sve to tako, govorim u ovom 40 podcastu po redu.

Ispravnost

Kada je ispravnost u srcu, rad s reikijem je predivno životno iskustvo. No sve ostalo, čini da potenciramo lekcije i školu koju još  nismo savladali te ponekad i nismo toliko spremni i dalje raditi reiki.

Neki će tada raspaliti po tehnici, neki po učtelju, no u zrcalu nam odraz uvijek povrđuje jesmo li u ispravnosti mi ili je netko drugi u pravu.

U ovoj emisiji pokušati ću malo usmjeriti vas na još ispravnije djelovanje, te upozoriti na ono što se dešava kroz lekcije ukoliko i skrenemo s puta ispravnog.

Isto tako, kroz neke standarde koje ću navoditi u emisiji, možete još više podignuti svoj rad na kvalitetniju ili proofesionalniju razinu ukoliko radite kao terapeut ili učitelj.

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/40-dancast-odgovornost-u-reikiju” image=”https://ml7dwpmndu7k.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:90/f:avif/https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/07/2-2018-global-no-picture-track-cover.jpg” ]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat