• Home
  • Blog
  • Emisija #40: Odgovornosti u reikiju

7 srpnja, 2018

Emisija #40: Odgovornosti u reikiju

Danijel Salijević

Kažu, s velikom moći dolazi i velika odgovornost. Baš je tako i u reikiju. Što ste viši u stupnju i razvoju, to je veća odgovornost u vašem radu. O tome te o odgovornosti učenika i odgovornosti u reikiju općenito, učitelja i zbog čega je sve to tako, govorim u ovom 40 podcastu po redu.

Ispravnost

Kada je ispravnost u srcu, rad s reikijem je predivno životno iskustvo. No sve ostalo, čini da potenciramo lekcije i školu koju još  nismo savladali te ponekad i nismo toliko spremni i dalje raditi reiki.

Neki će tada raspaliti po tehnici, neki po učtelju, no u zrcalu nam odraz uvijek povrđuje jesmo li u ispravnosti mi ili je netko drugi u pravu.

U ovoj emisiji pokušati ću malo usmjeriti vas na još ispravnije djelovanje, te upozoriti na ono što se dešava kroz lekcije ukoliko i skrenemo s puta ispravnog.

Isto tako, kroz neke standarde koje ću navoditi u emisiji, možete još više podignuti svoj rad na kvalitetniju ili proofesionalniju razinu ukoliko radite kao terapeut ili učitelj.

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/40-dancast-odgovornost-u-reikiju” image=”https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/07/2-2018-global-no-picture-track-cover.jpg” ]

Povezani postevi

Odgađanje

Odgađanje

Mir nije tišina

Mir nije tišina

About the author 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole.
Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat