19 svibnja

Emisija #33: Reiki tečajevi

Podcast

0  K omentara

Reiki tečajevi najčešće su vaše pitanje u proteklih mjesec dana. Pa eto, u ovoj emisiji odgovaramo na neka vaša pitanja.

Što nakon prvog susreta sa reikijem

U samom početku i prvim susretima sa reikijem, kada jednom i naučite što je reiki, kada možda i isprobate blagodati reikija kroz besplatne tretmane, tada  se počinjete tražiti za načinima kako biste i sami naučili ovu predivnu tehniku.

I kada pronađete svog reiki učitelja, a o tome postoji i zasebna podcast emisija br 15 ono o čemu počinjemo razgovarati jesu reiki tečajevi.

I ovaj puta ne odgovaram na pitanje kako dolaziti i pripremiti se na reiki tečajeve, već odgovaram na pitanja što vi dobivate na reiki tečajevima, kako oni izgledaju i jedno od najčešćih pitanja, što nakon samog tečaja.

O tome i sličnim pitanjima, svakako poslušajte u ovoj novoj, trideset trećoj emisiji u nizu.

[smart_track_player url="https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/33-dancast-reiki-tecajevi-vi-pitate" image="http://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/01/2018-global-no-picture-track-cover.jpg" social_pinterest="true" social_email="true" ]

 

Linkovi:
nauci.reiki-dojo.net
premium.reiki-dojo.net/
info.reikidojo@gmail.com
www.facebook.com/reikidojo
www.reiki-dojo.net

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već više od 12 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Reiki – vaš ulog života

Reiki i rad bez dozvole

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Prijavi se na našu mailing listu!

>
Malcare WordPress Security