19 svibnja, 2018

Emisija #33: Reiki tečajevi

Danijel Salijević

Reiki tečajevi najčešće su vaše pitanje u proteklih mjesec dana. Pa eto, u ovoj emisiji odgovaramo na neka vaša pitanja.

Što nakon prvog susreta sa reikijem

U samom početku i prvim susretima sa reikijem, kada jednom i naučite što je reiki, kada možda i isprobate blagodati reikija kroz besplatne tretmane, tada  se počinjete tražiti za načinima kako biste i sami naučili ovu predivnu tehniku.

I kada pronađete svog reiki učitelja, a o tome postoji i zasebna podcast emisija br 15 ono o čemu počinjemo razgovarati jesu reiki tečajevi.

I ovaj puta ne odgovaram na pitanje kako dolaziti i pripremiti se na reiki tečajeve, već odgovaram na pitanja što vi dobivate na reiki tečajevima, kako oni izgledaju i jedno od najčešćih pitanja, što nakon samog tečaja.

O tome i sličnim pitanjima, svakako poslušajte u ovoj novoj, trideset trećoj emisiji u nizu.

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/33-dancast-reiki-tecajevi-vi-pitate” image=”https://ml7dwpmndu7k.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:90/f:avif/https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/01/2018-global-no-picture-track-cover.jpg” social_pinterest=”true” social_email=”true” ]

 

Linkovi:
nauci.reiki-dojo.net
premium.reiki-dojo.net/
info.reikidojo@gmail.com
www.facebook.com/reikidojo
www.reiki-dojo.net

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat