6 svibnja

Emisija #31: Stari način

Podcast

0  K omentara

U ovoj emisiji saznajte što je točno zapisano na memorijalnom spomeniku Mikao Usuia i koja je razlika između novog i sarog načina rada reikijem. Sam stari način označava tradicionalnu strukturu na putu prema razvoju i rastu, pa svakako preslušajte ovu novu emisiju

Ostavština Usuia

Rad u reikiju kako nas je Miako Usui učio, smjernice su prema onome kako bismo trebali raditi, ali nikako zakon koji je definiran i konačan.

Takvo posljednje djelovanje dovodilo bi do nemogučnosti razvoja samog reikija, pa sukladno tome i onemogućilo osobni rast i razvoj samog praktičara.

U ovoj emisiji saznajte razliku između starog i novog načina, a donosim vam i preneseni prijevod zapisa na memorijalnom spomeniku Mikao Usuia.

Saznajte mnoge crtice o povjesti reikija i o onim sitnicama koje su bitne kada jednom dođete do majstorskog stupnja

 

[smart_track_player url="https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/stari-nacin" image="http://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/01/2018-global-no-picture-track-cover.jpg" social_email="true" ]

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Kako smiriti svoje misli

Koliko ste se zapetljali

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I u 2021. uz
Reiki Dojo Centar


Prijavi se na našu mailing listu za 2021. godinu

>
Malcare WordPress Security