6 svibnja, 2018

Emisija #31: Stari način

Danijel Salijević

U ovoj emisiji saznajte što je točno zapisano na memorijalnom spomeniku Mikao Usuia i koja je razlika između novog i sarog načina rada reikijem. Sam stari način označava tradicionalnu strukturu na putu prema razvoju i rastu, pa svakako preslušajte ovu novu emisiju

Ostavština Usuia

Rad u reikiju kako nas je Miako Usui učio, smjernice su prema onome kako bismo trebali raditi, ali nikako zakon koji je definiran i konačan.

Takvo posljednje djelovanje dovodilo bi do nemogučnosti razvoja samog reikija, pa sukladno tome i onemogućilo osobni rast i razvoj samog praktičara.

U ovoj emisiji saznajte razliku između starog i novog načina, a donosim vam i preneseni prijevod zapisa na memorijalnom spomeniku Mikao Usuia.

Saznajte mnoge crtice o povjesti reikija i o onim sitnicama koje su bitne kada jednom dođete do majstorskog stupnja

 

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/stari-nacin” image=”https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/01/2018-global-no-picture-track-cover.jpg” social_email=”true” ]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>