27 travnja, 2018

Emisija #30: Što ako

Danijel Salijević

Što ako ja neću moći, znati, naučiti? Jedno od najčešćih pitanja koja se javljaju. Pa ćemo u ovoj podcast emisiji pričati o tome Što ako…

Svaki početak je težak. I znamo da donosi nova znanja, nova spoticanja i nove napore. No nekako se pouzdamo da ćemo sve to znanje moći nekako sačuvati- ako ne u glavi, onda barem negdje zapisano.

No, zbog čega je, kada je rieki u pitanju, priča sasvim drugačija? Isto dobivamo skripte. Moji učenici čak i audio i video materijale. Što je to što nas čini nesigurnim? Japanski način? Opširno znanje?

Hoću li ja to moći?

Ja to mogu!!!

Ne, strahovi koji proizlaze nisu zbog japanskog načina ili opširnosti znanja, već iz onoga što reiki predstavlja. A to je transformaciju iz nečega gdje mi postajemo sposobni raditi s energijama, sposobni iscjeljivati.

Obzirom da nismo naučeni raditi sa energijama te da ta sposobnost do tog trenutka bude pripisivana onom nekom drugom, javlja se strah dali je naše tijelo spsoobno za takvu sposobnost.

No svakako moramo znati da sve što se fizičke sposobnosti rada sa reiki energijom tiče, odrađuje naš reiki majstor učitelj. Razlog više zbog kojeg treba dobro izabrati svog učitelja.

U epizodi broj 15 pričao sam o tome kako pronaći učitelja pa istu možete preslušati ovdje.

Hoću li ja to znati?

Naravno da da. Uz mnoštvo materijala i svo vrijeme ovog svijeta, korak po korak biti ćete podučavani i vođeni te na taj način usvojiti i naučiti sve ono potrebno da radite reiki.

O tome i još više, pričamo i u ovoj novoj podcast emisiji.

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/30-dancast-sto-ako” image=”https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/01/2018-global-no-picture-track-cover.jpg” ]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>