Emisija #29: Reiki Do - Živjeti reiki

Živjeti Reiki Do

Reiki Do u doslovnom prijevodu znači put reikija. U ovoj emisiji pričati ćemo kako se postaviti ukoliko je Reiki Do ono što biramo za sebe.

Živjeti reiki

Reiki Do ne znači da volimo reiki, ne znači da nam se reiki sviđa, ne znači da je to nešto što mi veličamo ili promoviramo.  Reiki Do je ono što netko koga ni ne poznajemo vidi kada nas pogleda iz daljine.

Živjeti reiki  znači da je naš život, naša vibracija, pa čak i ljubav usmjerena i povezana uz reiki. To dokazujemo svojim primjerom, svojim djelima, svojim uspjehom i samim sobom kao osobom.

I naša slika neće biti slika reikija. Biti će slika osobe koja živi ili ne živi reiki.

U današnjoj podcast emisiji ukazujem na koji način da poboljšate svoj reiki put. Na što treba pripaziti, u kojem smjeru gledati, na koji način koračati.

U Reiki Do ne moramo vjerovati, ne moramo 100% živjeti, ali onim što se vidi, to trebamo predstavljati. Svakim korakom, svakim dahom ili riječju - bez obzira radimo li sebi ili drugima reiki ili ne.

Reiki Do ili jesmo ili nismo.

[smart_track_player url="https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/reiki-do" image="http://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/01/2018-global-no-picture-track-cover.jpg" ]

Što je reiki?

>
Malcare WordPress Security