• Home
  • Blog
  • Emisija #28: Mjesta za meditaciju

14 travnja, 2018

Emisija #28: Mjesta za meditaciju

Danijel Salijević

Mjesta za meditaciju možda su posljednja stvar na koju mislimo kada je meditacija u pitanju, no baš ona garantiraju da imamo gdje i da možemo kvalitetno odraditi zamišljenu meditaciju.

Meditirati možemo u mirujućem položaju ali i kroz pokret. I bez obzira dali mirujmo ili šetamo, plešemo ili radimo kate iz borilačkih vještina, prva stvar koju u praktičnoj izvedbi stvaramo jesu baš mjesta za meditaciju.

Što su mjesta za meditaciju?

Kada govorimo o mjestima za meditaciju, a i u ovoj emisiji govorim o tome, dijelimo ih na  fizička i mentalna mjesta.

Fizička mjesta su ona mjesta koja biramo kako bismo imali svoj fizički mir ili koja svojom energijom ili značajem djeluju na nas dodatno smirujuće i opuštajuće.

To može biti naš dom ili mjestu u domu, vrt, priroda a u nekim slučajevima cijela naša okolina kada šetamo, plešemo  isl.

Što se tiče mentalnih mjesta, malo više o njima i stvaranju istih govorim u samoj emisiji. No ona su izuzetno lijepa, snažna i svrhovita.

Kroz ovu emisiju nećete samo naučiti koji su načini meditacije, gdje se može meditirati ili kako pripremiti sebe i mjesto, naučit ćete kako stvoriti jedno vaše savršeno mjesto.

Kako stvoriti i pripremiti to vlastito savršeno mjesto za meditaciju i što kada jednom ono postane stvarno, poslušajte u ovoj, novoj emisiji

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/mjesta-za-meditaciju” image=”https://ml7dwpmndu7k.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:90/f:avif/https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/01/2018-global-no-picture-track-cover.jpg” ]

Spomenuti video: Energetsko čišćenje dimom

Što je reiki

Javite se: info.reikidojo@gmail.com

 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat