Emisija #28: Mjesta za meditaciju

14. travnja 2018. by  Danijel Salijević
Select Dynamic field

Mjesta za meditaciju možda su posljednja stvar na koju mislimo kada je meditacija u pitanju, no baš ona garantiraju da imamo gdje i da možemo kvalitetno odraditi zamišljenu meditaciju.

Meditirati možemo u mirujućem položaju ali i kroz pokret. I bez obzira dali mirujmo ili šetamo, plešemo ili radimo kate iz borilačkih vještina, prva stvar koju u praktičnoj izvedbi stvaramo jesu baš mjesta za meditaciju.

Što su mjesta za meditaciju?

Kada govorimo o mjestima za meditaciju, a i u ovoj emisiji govorim o tome, dijelimo ih na  fizička i mentalna mjesta.

Fizička mjesta su ona mjesta koja biramo kako bismo imali svoj fizički mir ili koja svojom energijom ili značajem djeluju na nas dodatno smirujuće i opuštajuće.

To može biti naš dom ili mjestu u domu, vrt, priroda a u nekim slučajevima cijela naša okolina kada šetamo, plešemo  isl.

Što se tiče mentalnih mjesta, malo više o njima i stvaranju istih govorim u samoj emisiji. No ona su izuzetno lijepa, snažna i svrhovita.

Kroz ovu emisiju nećete samo naučiti koji su načini meditacije, gdje se može meditirati ili kako pripremiti sebe i mjesto, naučit ćete kako stvoriti jedno vaše savršeno mjesto.

Kako stvoriti i pripremiti to vlastito savršeno mjesto za meditaciju i što kada jednom ono postane stvarno, poslušajte u ovoj, novoj emisiji

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/mjesta-za-meditaciju” image=”https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/01/2018-global-no-picture-track-cover.jpg” ]

Spomenuti video: Energetsko čišćenje dimom

Što je reiki

Javite se: info.reikidojo@gmail.com

 

Najnovija objava

Otkrijte prednosti življenja u reiki-u te kako se uspješno nositi s izazovima uz svjesnu prisutnost reiki energije.

Kreni čitati

Povežite se

Sljedeća epizoda:


Epizoda 519Koliko vremena imate u danu? Isto kao i svi ostali, to je nešto što nam je svima zajedničko. Baš zbog toga vrijeme je i najvrednija valuta. Iako nam je svima Pročitaj više

Carpe Diem: Kako Iskoristiti Vrijeme

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

  • Pročitaj više o Danijelu
  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    Živjeti u reiki-u
    Otvoreni za bolest
    >
    Malcare WordPress Security