14 travnja

Emisija #28: Mjesta za meditaciju

Podcast

0  K omentara

Mjesta za meditaciju možda su posljednja stvar na koju mislimo kada je meditacija u pitanju, no baš ona garantiraju da imamo gdje i da možemo kvalitetno odraditi zamišljenu meditaciju.

Meditirati možemo u mirujućem položaju ali i kroz pokret. I bez obzira dali mirujmo ili šetamo, plešemo ili radimo kate iz borilačkih vještina, prva stvar koju u praktičnoj izvedbi stvaramo jesu baš mjesta za meditaciju.

Što su mjesta za meditaciju?

Kada govorimo o mjestima za meditaciju, a i u ovoj emisiji govorim o tome, dijelimo ih na  fizička i mentalna mjesta.

Fizička mjesta su ona mjesta koja biramo kako bismo imali svoj fizički mir ili koja svojom energijom ili značajem djeluju na nas dodatno smirujuće i opuštajuće.

To može biti naš dom ili mjestu u domu, vrt, priroda a u nekim slučajevima cijela naša okolina kada šetamo, plešemo  isl.

Što se tiče mentalnih mjesta, malo više o njima i stvaranju istih govorim u samoj emisiji. No ona su izuzetno lijepa, snažna i svrhovita.

Kroz ovu emisiju nećete samo naučiti koji su načini meditacije, gdje se može meditirati ili kako pripremiti sebe i mjesto, naučit ćete kako stvoriti jedno vaše savršeno mjesto.

Kako stvoriti i pripremiti to vlastito savršeno mjesto za meditaciju i što kada jednom ono postane stvarno, poslušajte u ovoj, novoj emisiji

[smart_track_player url="https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/mjesta-za-meditaciju" image="http://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/01/2018-global-no-picture-track-cover.jpg" ]

Spomenuti video: Energetsko čišćenje dimom

Što je reiki

Javite se: info.reikidojo@gmail.com

 

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već više od 12 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Reiki – vaš ulog života

Reiki i rad bez dozvole

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Prijavi se na našu mailing listu!

>
Malcare WordPress Security