18 travnja, 2020

Duhovnost nije religija

Danijel Salijević

Duhovnost nije religija - DanCast 199


Ove godine svjedočimo drugačijim blagdanima. Svjedočimo da se može drugačije te da naša religija i naša duhovnost ima samo jedan hram - naše srce.


Osobno jako rijetko pišem ili govorim o religiji. Ovo je mislim jedina od 199 emisija u kojoj pričam o ovim aspektima, ali mislim da u ovom vremenu jest bitno razumjeti kada i što spada u religiju i vjerovanje, a što spada pod našu osobnu duhovnost.

U period smo gdje svoju dominaciju preuzima naša četvrta čakra. A tu iskrenost, radost i ljubav svojim glavnim karakteristikama definira što može opstati u budućnosti. Baš zbog toga, kroz osobnu duhovnost moramo postati biti sposobni djelovati iz srca. Ne iz glave ili iz naših emocija.

Iduća epizoda nam je 200.po redu. Opet jedan mali lijepi jubilej i postignuće. Odlučio sam vas nagraditi u sljedećoj epizodi pa svakako skinite i instalirajte aplikaciju Podcast Republic pa me tamo ispratite.


Ujedno vas pozivam da se uključite u iduću epizodu kao moji gosti.

Preslušaj emisiju

GOSTUJTE U EMISIJAMA

Snimite svoje mišljenje, osvrt, kritiku, prijedlog ili pohvalu na naš podcast kanal i ja ću objaviti vašu snimku. Tako ćete postati i gosti u mojoj 200toj epizodu.

Snimku možete snimiti na linku ispod:

https://reiki-dojo.net/glasno/

U emisiji smo spominjali

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>