Duhovnost nije religija

Autor: Danijel Salijević

18 travnja, 2020

Select Dynamic field

Duhovnost nije religija - DanCast 199


Ove godine svjedočimo drugačijim blagdanima. Svjedočimo da se može drugačije te da naša religija i naša duhovnost ima samo jedan hram - naše srce.


Osobno jako rijetko pišem ili govorim o religiji. Ovo je mislim jedina od 199 emisija u kojoj pričam o ovim aspektima, ali mislim da u ovom vremenu jest bitno razumjeti kada i što spada u religiju i vjerovanje, a što spada pod našu osobnu duhovnost.

U period smo gdje svoju dominaciju preuzima naša četvrta čakra. A tu iskrenost, radost i ljubav svojim glavnim karakteristikama definira što može opstati u budućnosti. Baš zbog toga, kroz osobnu duhovnost moramo postati biti sposobni djelovati iz srca. Ne iz glave ili iz naših emocija.

Iduća epizoda nam je 200.po redu. Opet jedan mali lijepi jubilej i postignuće. Odlučio sam vas nagraditi u sljedećoj epizodi pa svakako skinite i instalirajte aplikaciju Podcast Republic pa me tamo ispratite.


Ujedno vas pozivam da se uključite u iduću epizodu kao moji gosti.

Preslušaj emisiju

GOSTUJTE U EMISIJAMA

Snimite svoje mišljenje, osvrt, kritiku, prijedlog ili pohvalu na naš podcast kanal i ja ću objaviti vašu snimku. Tako ćete postati i gosti u mojoj 200toj epizodu.

Snimku možete snimiti na linku ispod:

https://reiki-dojo.net/glasno/

U emisiji smo spominjali

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Ništa bez volje
Kuden i Reiki Rad Uživo
Odradite odrade kroz meditacije
>