Darujmo srcem

Autor: Danijel Salijević

10 prosinca, 2019

Select Dynamic field

Malo pomalo nas sve više okružuje zvuk zvončića i blagdanskih pjesmi, miris kuhanog vina, kobasica, medenjaka i drugih slastica. Za mnoge nikad nismo ni čuli, a postale su potpuni hit. I sve u tonu slavlja i blagdana.

To sve znači da polako treba razmisliti i što ćemo darivati najdražima. Ljudima koji dijele s nama naš život, ono dobro i ono loše. I tu počnu prvi znaci nervoza, užurbanosti i neke, usudio bih se reći, umjetno stvorene potrebe u pretjerivanju.

Dok s druge strane i u isto vrijeme zaboravimo na ono što taj poklon u biti predstavlja. Zaboravimo da kroz ovaj poklon prenosimo kroz isti djelić naše ljubavi, sreće i želja za boljim u onom energetskom svijetu i koji se samo srcem osjetiti može.

Pa vas stoga i pozivam da ako i kupujete dar, da ovih blagdana usporite, zatvorite oči i zamislite osobu koju želite darivati. Tako u svojim mislima, pošaljite joj ljubav i uz poklon koji ste već kupili, izradite, nacrtajte, pripremite nešto u čemu će se odraziti vaša energija, vaša ljubav, vaše želje i toplina vaše srčane čakre.

U isto vrijeme ne zaboravite i na one koji nemaju toliko blagoslova u svojem životu. Priključite se nekoj humanitarnoj akciji, zaustavite se pored osobe za koju uvidite da doista  traži hranu po kontejnerima jer je gladna i jer nema. Takvi ljudi ne traže novac, no i uz mali izdatak možete osigurati toj osobi obrok.

Bilo bi lijepo da možemo spoznati i one u istinskoj potrebi i van blagdana. 

No, učinite nešto i za potpune strance. Nedavno sam snimio i emisiju o tome pa je preslušajte u nastavku ako još niste pa možda da baš u ovo vrijeme nešto slično odradite i sami. 

Jeste možda reiki praktičar drugog i višeg stupnja? Možda da odradite i tretman na daljinu za sve koji su otvoreni pomoći i trebaju dodatne snage, energije, svjetlosti u svom životu.

Ovo je nešto što možemo učiniti i ako i sami nismo u financijskom izobilju ili mogućnosti da financijski pomognemo.

I na samom kraju, odlučite da ovih blagdana nećete pretjerivati u hrani i piću. 

Ovo su dani izobilja, znam, no nije u redu pretjerivati pa onda bacati hranu dok s druge strane u ovo moderno doba 21 stoljeća još uvijek postoje oni koji su gladni. Barem tako na energetskoj razini izrazite vlastitu sućutnost kroz osobnu umjerenost.

Vjerujem da svatko od nas, na neki poseban način može u potpunoj tišini učiniti nešto dobro za druge. 

I neće to ostati neprimijećeno. 

Jer će energija dobrog, ispravnog i čistog srca još dugo ispunjavati vaš dom i vaš svemir.

Voli vas vaš učitelj

Danijel

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Ništa bez volje
Kuden i Reiki Rad Uživo
Odradite odrade kroz meditacije
>