5 svibnja, 2020

Čarolija jutra + mali poklon

Danijel Salijević

Čarolija jutra + mali poklon - DanCast 206


Jeste li čuli da je ujutro sve bolje? Zrak, mirisi, okusi, bolja kava, bolji ljudi, bolji… Zašto je to tako i što je snaga tog jutra?


Po mnogočemu je jutro superiorniji dio dana. 


Jedna od najvažnijih značajki jest da smo se naspavali, odmorili, napunili baterije i otpustili grčeve i taloge prošlog dana.


No, jutro ima još jednu veliku tajnu - ono uz sebe veže i povišeno stanje u našoj vibraciji te nam tako omogućava više vidjeti, više osjetiti, više primiti - više biti. 


U takvim uvjetima puno se lakše stvara, radi i odrađuje ono što vam kroz dana bude vrlo često tlaka. S obzirom na to da je to još uvijek vrijeme tišine, najučinkovitija djelovanja su baš ona tiha - meditativno, energetsko intelektualno.


Uz ovu emisiju poklanjam vam i dio iz jedne moje, još uvijek u nastanku, knjige te se nadam da ćete uz ovu  tehniku i vi spoznati blagoslove i snagu jutro u vlastitoj praktičnoj izvedbi.

Klikni ispod i skini poklon

Preslušaj emisiju

GOSTUJTE U EMISIJAMA

Snimite svoje mišljenje, osvrt, kritiku, prijedlog ili pohvalu na naš podcast kanal i ja ću objaviti vašu snimku. Tako ćete postati i gosti u mojoj 200toj epizodu.

Snimku možete snimiti na linku ispod:

https://reiki-dojo.net/glasno/

U emisiji smo spominjali

Povezani postevi

Odgađanje

Odgađanje

Mir nije tišina

Mir nije tišina

About the author 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole.
Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

 • Hvala na novom učenju. Jako teško zaspim, no ne budim se tokom noći. Večernji sam tip tako da sve šta imam za obaviti, rješavam predvečer ili navečer 😊

 • Večernji sam tip,sve do duboko u noć. Volim noć i njegovu čaroliju,i uglavnom tada u tom miru učim,čitam,pa i vežbam.Emisija je odlićna i hvala Vam na njoj.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Reiki Dojo

  Reiki Dojo

  Dostupni smo i kroz servise ispod

  Trenutačno nismo dostupni

  Podrška

  Reiki Dojo
  Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
  Kliknite na željeni servis ispod
  chat