5 svibnja

Čarolija jutra + mali poklon

Podcast

4  K omentara

Čarolija jutra + mali poklon - DanCast 206


Jeste li čuli da je ujutro sve bolje? Zrak, mirisi, okusi, bolja kava, bolji ljudi, bolji… Zašto je to tako i što je snaga tog jutra?


Po mnogočemu je jutro superiorniji dio dana. 


Jedna od najvažnijih značajki jest da smo se naspavali, odmorili, napunili baterije i otpustili grčeve i taloge prošlog dana.


No, jutro ima još jednu veliku tajnu - ono uz sebe veže i povišeno stanje u našoj vibraciji te nam tako omogućava više vidjeti, više osjetiti, više primiti - više biti. 


U takvim uvjetima puno se lakše stvara, radi i odrađuje ono što vam kroz dana bude vrlo često tlaka. S obzirom na to da je to još uvijek vrijeme tišine, najučinkovitija djelovanja su baš ona tiha - meditativno, energetsko intelektualno.


Uz ovu emisiju poklanjam vam i dio iz jedne moje, još uvijek u nastanku, knjige te se nadam da ćete uz ovu  tehniku i vi spoznati blagoslove i snagu jutro u vlastitoj praktičnoj izvedbi.

Klikni ispod i skini poklon

Preslušaj emisiju

GOSTUJTE U EMISIJAMA

Snimite svoje mišljenje, osvrt, kritiku, prijedlog ili pohvalu na naš podcast kanal i ja ću objaviti vašu snimku. Tako ćete postati i gosti u mojoj 200toj epizodu.

Snimku možete snimiti na linku ispod:

https://reiki-dojo.net/glasno/

U emisiji smo spominjali

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Kako podignuti vibraciju

Što možemo s drugim stupnjem reikija

Obaveze s reikijem

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Prijavi se na našu mailing listu!

Kopiranje bez dozvole, jedan je oblik krađe.

>
Malcare WordPress Security