5 svibnja, 2020

Čarolija jutra + mali poklon

Danijel Salijević

Čarolija jutra + mali poklon - DanCast 206


Jeste li čuli da je ujutro sve bolje? Zrak, mirisi, okusi, bolja kava, bolji ljudi, bolji… Zašto je to tako i što je snaga tog jutra?


Po mnogočemu je jutro superiorniji dio dana. 


Jedna od najvažnijih značajki jest da smo se naspavali, odmorili, napunili baterije i otpustili grčeve i taloge prošlog dana.


No, jutro ima još jednu veliku tajnu - ono uz sebe veže i povišeno stanje u našoj vibraciji te nam tako omogućava više vidjeti, više osjetiti, više primiti - više biti. 


U takvim uvjetima puno se lakše stvara, radi i odrađuje ono što vam kroz dana bude vrlo često tlaka. S obzirom na to da je to još uvijek vrijeme tišine, najučinkovitija djelovanja su baš ona tiha - meditativno, energetsko intelektualno.


Uz ovu emisiju poklanjam vam i dio iz jedne moje, još uvijek u nastanku, knjige te se nadam da ćete uz ovu  tehniku i vi spoznati blagoslove i snagu jutro u vlastitoj praktičnoj izvedbi.

Klikni ispod i skini poklon

Preslušaj emisiju

GOSTUJTE U EMISIJAMA

Snimite svoje mišljenje, osvrt, kritiku, prijedlog ili pohvalu na naš podcast kanal i ja ću objaviti vašu snimku. Tako ćete postati i gosti u mojoj 200toj epizodu.

Snimku možete snimiti na linku ispod:

https://reiki-dojo.net/glasno/

U emisiji smo spominjali

 • Hvala na novom učenju. Jako teško zaspim, no ne budim se tokom noći. Večernji sam tip tako da sve šta imam za obaviti, rješavam predvečer ili navečer 😊

 • Večernji sam tip,sve do duboko u noć. Volim noć i njegovu čaroliju,i uglavnom tada u tom miru učim,čitam,pa i vežbam.Emisija je odlićna i hvala Vam na njoj.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  O Danijelu

  Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

  Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
  Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

  Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

  >