• Home
  • Blog
  • Blagoslovi na dohvat vaših ruku

24 prosinca, 2017

Blagoslovi na dohvat vaših ruku

Danijel Salijević

Uvijek kada dođemo u vrijeme blagdana, riječ blagoslovi vrlo se često spominje. I tada, u tim trenutcima, kada ga primimo od nekog, osjetimo toplinu oko srca i neki glas u nama nam daje naslutiti da će sve biti dobro ili da sve je dobro.

Meni osobno, kao Karuna reiki majstoru, izuzetno čini veselje i radost imati ovlasti i mogućnosti da baš takav blagoslov spustim na ljude. I kao što ja volim reći, blagoslove neba i dobroga. U situacijama gdje riječ izgubi snagu, novac postojanje, svjetlo svoj sjaj, baš blagoslovi ovakve vrste ono su što najviše donosi i pokreće u našem životu.

No, jesmo li ih sposobni primiti? Jesmo li ih sposobni prepoznati? Vidjeti?

Sve više svjedočim da su ljudi stisnuti u grču, da se zatvaraju uslijed povrijeđenosti koje su preživjeli, nedaća koje su ih snašle. I u tom grču, štitu i zatvorenosti, oni pronalaze svoju sigurnost, ali i ne slute, da su stvorili svoj neprobojni zatvor. I tada, u takvom okruženju, iznimno je teško dobiti tračak novog svjetla, novog zraka ili mogućnosti da nam nešto novog dođe u život. A vrijeme ne staje. I život prolazi, bez obzira na tu izoliranost. I tada, krene očaj i tuga. Promišljenje što je to krenulo po zlu, zbog čega mi nismo vrijedni obilja i bogatstva kojim se mnogi rasipno razmeću.

I ja i ovaj put ponavljam. I prosjak mora prvo otvoriti svoj dlan i tada će moći nešto i primiti. Povedite se time. Otvorite se dobrom, boljem, novom. Ne razmišljajte što će doći u vaš život, već definirajte ono što želite i to i počnite tražiti, zahtijevati, definirati svojim. Odbacite izoliranost i raširite svoja krila. Samo vi to možete. A univerzum čeka na vaš znak, na vaš signal da ste spremni primiti.

I kada počnete primati, počnite i primjećivati sva obilja koja vas okružuju. Počnite se zahvaljivati na istima i počnite živjeti tu zahvalnost i spoznaju svakoga dana. Budite se s njome i utonite u san zadovoljni. Počnite živjeti svoje snove i zapamtite da vaše snove samo vi možete realizirati. I vi trebate krenuti u tom smjeru i biti ustrajni na tom putu.

Učitelji poput mene, svojim znanjem, savjetima i prisutnošću bit će uz vas. Našom energijom ćemo vas pokrenuti kada zastanete a riječju usmjerit tako da se nikada nećete osjećati samima ili ne-vrijednima.

I ja sada, ovlastima koje su mi date, šaljem vam dobre energije, dobre namjere i spuštam na vas blagoslove obilja, radosti i dobroga. I neka tako bude – svakoga vašeg dana- dobro, zdravo i sretno.

Sretni vam blagdani,

Grli vas srcem,

vaš učitelj

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat