Blagoslovi na dohvat vaših ruku

Autor: Danijel Salijević

24 prosinca, 2017

Select Dynamic field

Uvijek kada dođemo u vrijeme blagdana, riječ blagoslovi vrlo se često spominje. I tada, u tim trenutcima, kada ga primimo od nekog, osjetimo toplinu oko srca i neki glas u nama nam daje naslutiti da će sve biti dobro ili da sve je dobro.

Meni osobno, kao Karuna reiki majstoru, izuzetno čini veselje i radost imati ovlasti i mogućnosti da baš takav blagoslov spustim na ljude. I kao što ja volim reći, blagoslove neba i dobroga. U situacijama gdje riječ izgubi snagu, novac postojanje, svjetlo svoj sjaj, baš blagoslovi ovakve vrste ono su što najviše donosi i pokreće u našem životu.

No, jesmo li ih sposobni primiti? Jesmo li ih sposobni prepoznati? Vidjeti?

Sve više svjedočim da su ljudi stisnuti u grču, da se zatvaraju uslijed povrijeđenosti koje su preživjeli, nedaća koje su ih snašle. I u tom grču, štitu i zatvorenosti, oni pronalaze svoju sigurnost, ali i ne slute, da su stvorili svoj neprobojni zatvor. I tada, u takvom okruženju, iznimno je teško dobiti tračak novog svjetla, novog zraka ili mogućnosti da nam nešto novog dođe u život. A vrijeme ne staje. I život prolazi, bez obzira na tu izoliranost. I tada, krene očaj i tuga. Promišljenje što je to krenulo po zlu, zbog čega mi nismo vrijedni obilja i bogatstva kojim se mnogi rasipno razmeću.

I ja i ovaj put ponavljam. I prosjak mora prvo otvoriti svoj dlan i tada će moći nešto i primiti. Povedite se time. Otvorite se dobrom, boljem, novom. Ne razmišljajte što će doći u vaš život, već definirajte ono što želite i to i počnite tražiti, zahtijevati, definirati svojim. Odbacite izoliranost i raširite svoja krila. Samo vi to možete. A univerzum čeka na vaš znak, na vaš signal da ste spremni primiti.

I kada počnete primati, počnite i primjećivati sva obilja koja vas okružuju. Počnite se zahvaljivati na istima i počnite živjeti tu zahvalnost i spoznaju svakoga dana. Budite se s njome i utonite u san zadovoljni. Počnite živjeti svoje snove i zapamtite da vaše snove samo vi možete realizirati. I vi trebate krenuti u tom smjeru i biti ustrajni na tom putu.

Učitelji poput mene, svojim znanjem, savjetima i prisutnošću bit će uz vas. Našom energijom ćemo vas pokrenuti kada zastanete a riječju usmjerit tako da se nikada nećete osjećati samima ili ne-vrijednima.

I ja sada, ovlastima koje su mi date, šaljem vam dobre energije, dobre namjere i spuštam na vas blagoslove obilja, radosti i dobroga. I neka tako bude – svakoga vašeg dana- dobro, zdravo i sretno.

Sretni vam blagdani,

Grli vas srcem,

vaš učitelj

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Reiki vodiči
Mir je uz reiki dostupan svima
>