26 svibnja, 2020

Bez potpore

Danijel Salijević

Bez potpore - DanCast 215


Koliko imate potpore u svom životu. Jeste li često u situaciji u kojoj se osjećate usamljeno i bez podrške? Situacije u kojima ako vi nešto ne odradite, nitko neće? Mnogi su poput vas - u takvom čudnom osjećaju ali i šutnji. Jer o tome se ne govori.


Potpora je nešto o čemu razmišljaju i oni koji je imaju i oni koji je nemaju. I u oba slučajeva dovodi do osjećaja tjeskobe i nesigurnosti. Naravno, ovo sve proizlazi jer si dozvoljavamo da nas potencijalni budući scenariji iz budućnosti uplaše ili jer se osjećamo nesigurni u ono što smo izgradili.


Međutim, potpora je nešto što se uči i gradi.

Po principu NAUČI I PODUČI doći ćete u stanja u kojima će sigurnost ispuniti vaše biće i tada ćete znati da ste okruženi okolinom koja zna i može pomoći.


No, ništa neće samo od sebe, pa i tu treba početi raditi.


Preslušaj emisiju

GOSTUJTE U EMISIJAMA

Snimite svoje mišljenje, osvrt, kritiku, prijedlog ili pohvalu na naš podcast kanal i ja ću objaviti vašu snimku. Tako ćete postati i gosti u mojoj 200toj epizodu.

Snimku možete snimiti na linku ispod:

https://reiki-dojo.net/glasno/

U emisiji smo spominjali

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>