27 kolovoza, 2019

Balansiranje čakri

Danijel Salijević

Balansiramo čakre

Siguran sam da ste već čuli da netko nekome, ili baš vama kaže. Uh, ova čakra ti nije baš naj naj, trebao bi si izbalansirati čakru ili čakre. U današnjoj emisiji naučiti ću vas kako balansirati čakre.


Balansiranje čakri je optimalan dodatak reiki tretmanu, no ne morate biti reiki praktičar kako biste ih balansirali. Štoooo? I to se može ? Da, da....

Kada radite uz pomoć reikija, čakre će biti još kvalitetnije balansirane, no ukoliko niste reiki praktičar, dovoljno je staviti ruke iznad para čakri koje usklađujemo i u sebi izgovoriti: npr. “Usklađujem prvu i sedmu čakru”.

Kao što ste primjetili, čakre usklađujemo u parovima pa se tako usklađuje prva i sedma, druga i šesta, treća i peta te četvrta čakra.


Vrijeme provedeno na određenom paru čakri varira od vašeg osjećaja, no ukoliko još imate problema sa registracijom protoka energije, tada se vodite vremenski od 30-90 sekundi.


Imajte na umu da ukoliko ste reiki praktičar i radite balansiranje čakri na kraju tretmana, da više nije potrebno imati  fizički kontakt s tijelom. U tom trenutku reiki tretman je završen prije balansiranja čakri.

Čakre balansiramo u paru i tako da se balansiraju:

  • Prva i sedma čakra
  • Druga i šesta čakra
  • Treća i peta čakra
  • Četvrta čakra

Kod balansiranja lagano ruke držimo iznad čakre bez obzira na reiki stupanj ili na to da li ste reiki praktičar ili niste


⬇ ⬇ ⬇    Preslušaj emisiju    ⬇ ⬇ ⬇

Povezani postevi

Odgađanje

Odgađanje

Mir nije tišina

Mir nije tišina

About the author 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole.
Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat