9 svibnja

7 načina čišćenja prostora

0  komentara

7 načina čišćenja prostora - DanCast 208


Vrlo vjerojatno je vaše proljetno čišćenje u ovoj fazi završilo, ali ukoliko nije, sada je vrijeme da se podsjetite na fizičko, ali i energetsko pročišćavanje vašeg omiljenog mjesta.


Nakupljena i ustajala energija čini da se s vremenom osjećate teško, usporeno, razdražljivo i loše. Utječe na to možete li lako misliti, stvarati, spavati…


Moja preporuka je da svoj prostor čistite na energetskoj razini barem jednom mjesečno, ali i da kroz dan koristite male “trikove” koji vam pomažu u tome, o čemu malo više govorim u ovoj emisiji.


Postoje mnogi načini da pročistite svoj prostor, a ja sam vam danas sastavio najjednostavnije koji su namijenjeni reiki praktičarima, ali i onima koji to nisu


Preslušaj emisiju

GOSTUJTE U EMISIJAMA

Snimite svoje mišljenje, osvrt, kritiku, prijedlog ili pohvalu na naš podcast kanal i ja ću objaviti vašu snimku. Tako ćete postati i gosti u mojoj 200toj epizodu.

Snimku možete snimiti na linku ispod:

https://reiki-dojo.net/glasno/

U emisiji smo spominjali

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Dvostruka mjerila učitelja

Snaga reiki čišćenja

Pripremite se za klijenta

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I u 2021. uz
Reiki Dojo Centar


Prijavi se na našu mailing listu za 2021. godinu

>
X
Malcare WordPress Security