• Home
  • Blog
  • 5 razloga zbog kojih nas volite

14 srpnja, 2019

5 razloga zbog kojih nas volite

Danijel Salijević

U zadnje vrijeme dosta uživamo u plodovima dugogodišnjeg svakodnevnog rada na polju reikija i rada s energijama. Ja osobno, kao reiki majstor učitelj ali i svi mi zajedno koji činimo Reiki Dojo školu. 

I vjerujem da ste i sami bili dio te naše energije i znate o čemu pričam.

Često me ovih dana znaju pitati koja je tajna našeg rada. A tajne nema, sve je jasno 🙂

No, kada bih trebao navesti nekoliko karakteristika našeg rada svakako bi to bila tradicionalnost, fleksibilnost, pristupačnost, dosljednost i reputacija.

U samim tečajevima težimo tradicionalnoj atmosferi i radu. To uključuje svijetle tonove u svjetlu samog reikija, korištenje osobne reiki svijeće i njegovanje, još malo pa stoljetne tradicije, što učenik donosi na inicijaciju.

Fleksibilnost vam omogućuje da tečajeve otplaćujete i u ratama ali i da ih odradite na malo manje tradicionalan način (na daljinu), ali sa svim elementima koji vam garantiraju uspješno učenje i rad, a da niste nikada uskraćeni učenja kod nas zbog vaše udaljenosti.

Pristupačnost učitelja u učenju je iznimno bitna.
Ako se sami ne javite, na samom početku, osobno se barem jednom tjedno ja javljam vama, a kad se javite, moj odgovor dolazi najkasnije u roku od dva dana - bez obzira na kojem djelu svijeta se nalazim. I kada sam odrađivao reiki tečajeve u Japanu, moji učenici nisu osjetili moju odsutnost. Super, zar ne?

Čak, ako poželite radionice uživo, kada se organizirate, doći ću ja k vama s tečajevima i radionicama da ne morate putovati.

I na kraju dosljednost. Točno se zna koliko tečajevi traju, gdje se i kako uči nakon samog tečaja i da nove lekcije dolaze redovito. 

Iako na našim tečajevima nema svečane dodjele certifikata, svaki učenik dobiva internacionalno priznati certifikat s kojim se mnogi vole i fotografirati nakon samog tečaja te ćete često moje certifikate pronaći na zidovima mojih učenika.

Sve ovo stvara snažnu povezanost i zajedništvo unutar naše Reiki Dojo škole.


Danas mi je iznimno drago i bitno što mnogi moji bivši ali i sadašnji učenici, svjedoče o mom radu. 

Zašto je to bitno?

Bitno je jer kada netko traži učitelja da zna baš ono što sam prije i naveo. Da radimo tradicionalno u našoj školi, da će dobiti certifikat, da odgovaramo brzo i da mogu otplatiti na rate.

To garantira da od samog početka takvom učeniku da ulazi u ozbiljnu i kvalitetnu školu.

A naš rad baš takav i jest. Ozbiljan i kvalitetan. 

Što danas svjedoči na stotine mojih učenika i tisuće simpatizera. Ujedno i vas molim da osobno napišete iskreno mišljenje i osvrt o našem radu 

Napišite i vi vaše iskreno svjedočanstvo

I baš to te stalno ulaganje u nove načine podučavanja i učenja čini da moje ime i ime škole Reiki Dojo danas uživa reputaciju od vodećih svjetskih stručnjaka na polju reikija. Od 2007. svakoga dana širimo učenja i svjetlost reikija. Kroz tisuće i tisuće primatelja naših besplatnih grupnih tretmana i individualnog rada s našim klijentima postižemo zapažene rezultate svakoga dana.

Stalni programi poput "Vrati osobnu moć" , "Program zahvalnosti". "Kako zavoljeti sebe" zbližili su ljude diljem svijeta u svjetlosti, energiji i zajedništvu.

I zbog toga, te posebno zbog Vas, mi smo izuzetno danas ponosni kao škola i ja kao vaš učitelj.

Hvala vam od srca.

Vaš učitelj

Danijel Salijević

Internacionalni reiki majstor učitelj
Usui i Karuna Ryu reiki sistema

Osnivač Reiki Dojo škole
Aktivni član IARPHUPEDYoga alliance organizacija

Povezani postevi

Pročistite svoje misli

Pročistite svoje misli

Okuden reiki

Okuden reiki

About the author 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole.
Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat
X