• Home
  • Blog
  • 5 razloga zbog kojih nas volite

14 srpnja, 2019

5 razloga zbog kojih nas volite

Danijel Salijević

U zadnje vrijeme dosta uživamo u plodovima dugogodišnjeg svakodnevnog rada na polju reikija i rada s energijama. Ja osobno, kao reiki majstor učitelj ali i svi mi zajedno koji činimo Reiki Dojo školu. 

I vjerujem da ste i sami bili dio te naše energije i znate o čemu pričam.

Često me ovih dana znaju pitati koja je tajna našeg rada. A tajne nema, sve je jasno 🙂

No, kada bih trebao navesti nekoliko karakteristika našeg rada svakako bi to bila tradicionalnost, fleksibilnost, pristupačnost, dosljednost i reputacija.

U samim tečajevima težimo tradicionalnoj atmosferi i radu. To uključuje svijetle tonove u svjetlu samog reikija, korištenje osobne reiki svijeće i njegovanje, još malo pa stoljetne tradicije, što učenik donosi na inicijaciju.

Fleksibilnost vam omogućuje da tečajeve otplaćujete i u ratama ali i da ih odradite na malo manje tradicionalan način (na daljinu), ali sa svim elementima koji vam garantiraju uspješno učenje i rad, a da niste nikada uskraćeni učenja kod nas zbog vaše udaljenosti.

Pristupačnost učitelja u učenju je iznimno bitna.
Ako se sami ne javite, na samom početku, osobno se barem jednom tjedno ja javljam vama, a kad se javite, moj odgovor dolazi najkasnije u roku od dva dana - bez obzira na kojem djelu svijeta se nalazim. I kada sam odrađivao reiki tečajeve u Japanu, moji učenici nisu osjetili moju odsutnost. Super, zar ne?

Čak, ako poželite radionice uživo, kada se organizirate, doći ću ja k vama s tečajevima i radionicama da ne morate putovati.

I na kraju dosljednost. Točno se zna koliko tečajevi traju, gdje se i kako uči nakon samog tečaja i da nove lekcije dolaze redovito. 

Iako na našim tečajevima nema svečane dodjele certifikata, svaki učenik dobiva internacionalno priznati certifikat s kojim se mnogi vole i fotografirati nakon samog tečaja te ćete često moje certifikate pronaći na zidovima mojih učenika.

Sve ovo stvara snažnu povezanost i zajedništvo unutar naše Reiki Dojo škole.


Danas mi je iznimno drago i bitno što mnogi moji bivši ali i sadašnji učenici, svjedoče o mom radu. 

Zašto je to bitno?

Bitno je jer kada netko traži učitelja da zna baš ono što sam prije i naveo. Da radimo tradicionalno u našoj školi, da će dobiti certifikat, da odgovaramo brzo i da mogu otplatiti na rate.

To garantira da od samog početka takvom učeniku da ulazi u ozbiljnu i kvalitetnu školu.

A naš rad baš takav i jest. Ozbiljan i kvalitetan. 

Što danas svjedoči na stotine mojih učenika i tisuće simpatizera. Ujedno i vas molim da osobno napišete iskreno mišljenje i osvrt o našem radu 

Napišite i vi vaše iskreno svjedočanstvo

I baš to te stalno ulaganje u nove načine podučavanja i učenja čini da moje ime i ime škole Reiki Dojo danas uživa reputaciju od vodećih svjetskih stručnjaka na polju reikija. Od 2007. svakoga dana širimo učenja i svjetlost reikija. Kroz tisuće i tisuće primatelja naših besplatnih grupnih tretmana i individualnog rada s našim klijentima postižemo zapažene rezultate svakoga dana.

Stalni programi poput "Vrati osobnu moć" , "Program zahvalnosti". "Kako zavoljeti sebe" zbližili su ljude diljem svijeta u svjetlosti, energiji i zajedništvu.

I zbog toga, te posebno zbog Vas, mi smo izuzetno danas ponosni kao škola i ja kao vaš učitelj.

Hvala vam od srca.

Vaš učitelj

Danijel Salijević

Internacionalni reiki majstor učitelj
Usui i Karuna Ryu reiki sistema

Osnivač Reiki Dojo škole
Aktivni član IARPHUPEDYoga alliance organizacija

Povezani postevi

Ljudskost

Ljudskost

Prestanite se sabotirati i biti žrtva

Prestanite se sabotirati i biti žrtva

About the author 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole.
Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat