31 ožujka

26 - Dancast - Pravo vrijeme

Podcast

0  K omentara

U ovoj podcast emisji Pravo vrijeme,  pričamo o vremenu i na koji nači radimo u vremenu i prostoru kada je reiki u pitanju. Isto tako, podučiti ću vas kako koristiti reiki načela kao tehnika rada na samome sebi.

Koliko puta ste u životu pomislili: Da mi je ova pamet, a one godine...

Naravno, pričamo o prolaznosti u zadovoljstvu postignutog na polju znanja ili saznanja.

No isto tako, ponekad dozvolimo da pojam vremena zagospodari našom sudbinom, da utjeće na naše reakcije, razmišljanje, na činjenicu da se možda iz nastalog straha ili nesigurnosti prestanemo kretati čekajući i nadajući se nekom drugom, boljem vremenu.

Postoji li to neko drugo vrijeme?

Pravo vrijeme

U ovoj emisiji pričam o percepciji vremena, o vremenu kada je reiki učenje u pitanju, pričam o korištenju vremena u svoju korist, ali i o tehnikama koje djeluju kroz vrijeme i prostor.

 

Tako ćete malo više saznati i o regersiji ali i o načinima kako da nešto poput reiki načela koristite kao alat svakodnevnice u cilju postizanja "velike pobede"

Ugodno slušanje i u ovoj emisji i ne zaboravite je podijeliti 🙂

[smart_track_player url="https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/26-pravo-vrijeme-dancast" image="http://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/01/2018-global-no-picture-track-cover.jpg" ]

Linkovi:

Lekcije
info.reikidojo@gmail.com
www.facebook.com/reikidojo
https://www.facebook.com/groups/reikidojogrupa/

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već više od 12 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Reiki – vaš ulog života

Reiki i rad bez dozvole

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Prijavi se na našu mailing listu!

>
Malcare WordPress Security