Vaš izbor: Mir

Autor: Danijel Salijević

16 svibnja, 2024

Select Dynamic field

Dragi moji,

danas ćemo govoriti o važnosti prepoznavanja i rješavanja unutarnjih nemira i nesigurnosti.

Ukoliko osjećate nemir ili nesigurnost, važno je razumijeti da ste vi odgovorni za vraćanje mira u svoj život. Ova usmjerenost prema samospoznaji i samo korekciji je jedno od osnovnih smjernica reikija. I možda u početku izglada kao prst u bolnu ranu, ipak, što prije to prihvatite, to ćete se prije početi rješavati nepotrebnog.

Nemir i nesigurnost su često znakovi da nešto u našem životu nije u ravnoteži. Prvi korak je stoga prepoznavanje i prihvaćanje ovih osjećaja. Kada to učinite, možete početi raditi na njihovom rješavanju. Ako osjećate da sami ne možete pronaći uzrok ili rješenje, potražite pomoć. Bilo da je to mentor ili reiki učitelj, važno je otvoriti se i dijeliti svoja iskustva.

Kroz moje konzultacije i vodstvo, možete naučiti kako 'vezati mir' u svoj život. To znači integrirati prakse koje promiču spokojstvo, svjetlost i dublje razumijevanje životnih događaja koji vas možda muče.

Ponekad, suočavanje s osobnim pogreškama ili teškim situacijama iz prošlosti može biti izazovno, ali je ključno za vaš duhovni napredak.

Razumijevanjem sebe i situacija koje su vas oblikovale, moći ćete otpustiti stare boli i krenuti naprijed s većom lakoćom i jasnoćom.

Osim individualnog rada, naša reiki zajednica i podrška su neizmjerljivo važni. Dijeljenje iskustava s drugima koji su možda prošli slične situacije može donijeti nove perspektive i podršku te nova savezništva u vaš život.

Reiki nije samo tehnika, već putovanje koje obogaćuje duh, tjelo i um.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Spavate li za zdravlje i snagu?
Oslobodite se okova prošlosti
>