Uspješni u učenju

Autor: Danijel Salijević

21 svibnja, 2019

Modul 5, ako ste odradili i sve prethodne module, dovodi vas na završetak jedne nastavne cjeline. Pet naprednih reiki modula ne sadržavaju majstorska znanja, no sadržavaju sva ona znanja koja će vas učiniti kompetentnim i kvalitetnim terapeutom ali i majstorom.

Ova obuka učinit će vas sigurnim u izgovoreno, učinit će vas u razumijevanju gradiva i prepoznavanju situacija koje tada možete rješavati kroz reiki tretmane, simbole i individualne terapije.

No izreka na samom početku “Motivacija i želja je energija koja čini da se pokrenemo, a ne da budemo” govori o energiji koju dobivate na ovakvim eventima i u ovakvoj okolini, no i o gorkoj istini da će sve ovo izgubiti vrijednost ako vi sami nećete biti aktivni sudionik u pokretu prema ostvarivanju zacrtanog.

Žalosno je što danas može doći osoba s 10% znanja koje vi sada posjedujete i ostvari više uspjeha od vas samo zbog toga što je znala odraditi sve ono što je trebalo učiniti.

Zbog toga vas pozivam da sjednete, promislite što točno želite postići, da ispišete na komad papira sve ono što je potrebno da do ostvarenja dođe i da krenete raditi. Ne brinite o količini iskustva koje imate, jer to iskustvo upravo stječete. Ne brinite o mogućim greškama, jer one su ono što će vas činiti upućenima i ne brinite ako se osjećate da još niste spremni. Jer ako ste u ispravnosti, uvijek ćete biti u fazi učenja i znati da takva spremnost na koju mnogi čekaju cijeloga života nikada ne dođe.

Niti je bitna za uspjeh.

Bitno je učiniti baš sve ono što je potrebno učiniti da bismo došli do ostvarenja zacrtanog.

Zbog toga vas ohrabrujem da ne prestanete učiti, da ne prestanete rasti i da se ne prestanete kretati.

Jer samo tako ćete se izdići iz nižih ustajalih energija i izgovora koji blokiraju sve one koji danas nisu zadovoljni s postignutim.

Ukoliko još niste, odradite napredne reiki module, naučite kako bisti uspješni terapeut i još bolji majstor.

Više o modulima pronađite na ovom linku

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo škole

Priključi se na listu onih koji rastu

Besplatna prijava na našu mailing listu čini vas dodatno bliže znanju, uspjehu i našim besplatnim sadržajima

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>