Tretiranje jednom rukom

Autor: Danijel Salijević

21 veljače, 2018

Select Dynamic field

Jeste li ikada bili fizički spriječeni odraditi si tretman? Možda je bol bila nesnosna i razmišljali ste kako bi dobro bilo sada da reiki pomogne. Ono što se često zaboravi jest da se možete tretirati i jednom rukom.

Smanjena pokretljivost

Ok, slažem se- lakše je da nam netko drugi uradi tretman. No ako ste nekako ostali sami ili zapeli negdje, tada je dobro ne zaboraviti da i u stanju smanjene pokretljivosti niste bespomoćni.

Bilo da ste u stanju gripe, prijeloma, uganuća ili neke druge povrede koja vas ograničava u kretanju ili pokretima tretiranje jednom rukom je nešto što vam je itekako poželjno u tim trenutcima boli i patnje.

Parcijalni reiki tretman

U takvim situacijama, ne trebate raditi cijeli reiki tretman već je dovoljno slobodnom, odnosno, zdravom rukom, otvoriti reiki i staviti ruku na bolno mjesto.

To se zove parcijalni reiki tretman. Takav tretman od samog početka radimo samo na jednom mjestu ili području kako bismo se brže sanirali. Ovdje vrijedi teza- bolje išta nego ništa.

U svakom slučaju, tretiranje jednom rukom je itekako moguće i poželjno. Ono će ukloniti bol, ubrzati regeneraciju i osnažiti vaše tijelo.

Zbog toga, ne oklijevajte i ne čekajte na nekog drugog. Znadete i sami da je ponekad najbolje odraditi neke stvari osobno.

[responsive_video type=’youtube’ hide_related=’0′ hide_logo=’1′ hide_controls=’1′ hide_title=’1′ hide_fullscreen=’0′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=F_kZP8Q8QPE[/responsive_video]

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Reiki vodiči
Mir je uz reiki dostupan svima
>