21 veljače, 2018

Tretiranje jednom rukom

Danijel Salijević

Jeste li ikada bili fizički spriječeni odraditi si tretman? Možda je bol bila nesnosna i razmišljali ste kako bi dobro bilo sada da reiki pomogne. Ono što se često zaboravi jest da se možete tretirati i jednom rukom.

Smanjena pokretljivost

Ok, slažem se- lakše je da nam netko drugi uradi tretman. No ako ste nekako ostali sami ili zapeli negdje, tada je dobro ne zaboraviti da i u stanju smanjene pokretljivosti niste bespomoćni.

Bilo da ste u stanju gripe, prijeloma, uganuća ili neke druge povrede koja vas ograničava u kretanju ili pokretima tretiranje jednom rukom je nešto što vam je itekako poželjno u tim trenutcima boli i patnje.

Parcijalni reiki tretman

U takvim situacijama, ne trebate raditi cijeli reiki tretman već je dovoljno slobodnom, odnosno, zdravom rukom, otvoriti reiki i staviti ruku na bolno mjesto.

To se zove parcijalni reiki tretman. Takav tretman od samog početka radimo samo na jednom mjestu ili području kako bismo se brže sanirali. Ovdje vrijedi teza- bolje išta nego ništa.

U svakom slučaju, tretiranje jednom rukom je itekako moguće i poželjno. Ono će ukloniti bol, ubrzati regeneraciju i osnažiti vaše tijelo.

Zbog toga, ne oklijevajte i ne čekajte na nekog drugog. Znadete i sami da je ponekad najbolje odraditi neke stvari osobno.

[responsive_video type=’youtube’ hide_related=’0′ hide_logo=’1′ hide_controls=’1′ hide_title=’1′ hide_fullscreen=’0′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=F_kZP8Q8QPE[/responsive_video]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>