11 ožujka

Što su to tretmani samopomoći

Reiki, Video

0  K omentara

U današnjoj lekciji učimo što su to tretmani samopomoći- poznati još pod nazivom autotretmani. Isto tako, obrađujemo kako oni izgledaju i na koji način i kada  možemo raditi reiki tretmane samome sebi.

Ukoliko još niste sigurni što je reiki - pročitajte više o tome na ovome linku.

Što je samotretiranje ili autotretman

Samotretiranje,  autotretmani ili reiki tretmani samome sebi je reiki tretman koji

odrađujemo samome sebi kroz metode rukopolaganja ili kroz tehnike i metode drugog stupnja reikija.

Radimo ih kako bismo si osnažili naše tijelo na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini, ali i kako bismo utjecali na našem poslovnom, ljubavnom, zdrastvenom ili kreativnom polju.

Kako ih radimo

Reiki tretman samome sebi radi se klasično rukopolaganjem kako se to uči na tečaju prvog stupnja reikija i ovo je metoda koju ja preporučam i na višim stupnjevima reikija. Drugi način autotretmana jest da odradite tretman na daljinu ukoliko ste viši stupanj ( drugi + ) reikija.

Ne okljevajte u trenutku potrebe posegnuti za ovim doživotnim resursom i ne odgađajte poduzeti nešto za samoga sebe - već danas. Učinite danas reiki tretman samome sebi...

[responsive_video type='youtube' hide_related='1' hide_logo='1' hide_controls='1' hide_title='1' hide_fullscreen='0' autoplay='0']https://www.youtube.com/watch?v=vTGWKAv8CDg[/responsive_video]

 

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Reiki na pauzi

Krećemo u novu avanturu – Reiki Dojo Trening Centar

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I u 2021. uz
Reiki Dojo Centar


Prijavi se na našu mailing listu za 2021. godinu

>
X
Malcare WordPress Security