Što su to tretmani samopomoći

Autor: Danijel Salijević

11 ožujka, 2018

U današnjoj lekciji učimo što su to tretmani samopomoći- poznati još pod nazivom autotretmani. Isto tako, obrađujemo kako oni izgledaju i na koji način i kada  možemo raditi reiki tretmane samome sebi.

Ukoliko još niste sigurni što je reiki – pročitajte više o tome na ovome linku.

Što je samotretiranje ili autotretman

Samotretiranje,  autotretmani ili reiki tretmani samome sebi je reiki tretman koji

odrađujemo samome sebi kroz metode rukopolaganja ili kroz tehnike i metode drugog stupnja reikija.

Radimo ih kako bismo si osnažili naše tijelo na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini, ali i kako bismo utjecali na našem poslovnom, ljubavnom, zdrastvenom ili kreativnom polju.

Kako ih radimo

Reiki tretman samome sebi radi se klasično rukopolaganjem kako se to uči na tečaju prvog stupnja reikija i ovo je metoda koju ja preporučam i na višim stupnjevima reikija. Drugi način autotretmana jest da odradite tretman na daljinu ukoliko ste viši stupanj ( drugi + ) reikija.

Ne okljevajte u trenutku potrebe posegnuti za ovim doživotnim resursom i ne odgađajte poduzeti nešto za samoga sebe – već danas. Učinite danas reiki tretman samome sebi…

[responsive_video type=’youtube’ hide_related=’1′ hide_logo=’1′ hide_controls=’1′ hide_title=’1′ hide_fullscreen=’0′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=vTGWKAv8CDg[/responsive_video]

 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>