Na čemu sada radim

Eto nas na kraju još jedne godine koju po svemu sudeći smatram u lijepe i uspješne godine. Uz mnoga svjedočanstva divnih događaja kod mojih učenika, njihovih transformacija i promjena u još bolje, čovjek ne može ne biti zadovoljan.

Zadovoljan sam i sa svojim rezultatima, odrađenim radionicama i gostovanjima te eto već sada u planu iskorak u još bolju godinu. Kako znam? Takvom ću je učiniti.

Ovih dana krećemo s novim semestrom Reiki Dojo Trening centra, četvrtim po redu, te ćemo kroz idućih 5 mjeseci raditi, prakticirati i osnaživati se u reiki energiji. Od 01.01 kreće i novi režim pristupa našim materijalima za Reiki Dojo učenike te uvodimo i nove opcije članarina za one koji nisu moji učenici, a žele učiti uz mene.

Kreću i posebni poklon projekti koje vam u tišini pripremam, a i polako već priprema za stare projekte koje ste navikli. To uključuje i poklon tretmane, nastavak s našom YouTube i podcast produkcije nakon kraće pauze zbog mog osobnog vremena povlačenja i tišine.

U planu je možda i reiki retreat u Srbiji, radionice u Zagrebu i Sloveniji, a svakako tu su i dalje redoviti reiki tečajevi gdje možete naučiti reiki.

Uz sve što ste već navikli pronaći unutar Reiki Dojo-a, eto, proširujemo granice rada i kvalitete.

I na kraju, želim vam sve najbolje u 2023. godini - neka bude godina koja će donijeti nove mogućnosti, još više radosti i sreće, a svi oni koji me poznaju, znaju da zapravo radost i sreća u sebi kriju i zdravlje, uspjeh, financijsku i emotivnu situiranost i sigurnost.


Pa sve najbolje.

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Danijel Salijević ~ osnivač Reiki Dojo centra
Reiki majstor učitelj
ダニエル サリエビツ~ 霊気道場宗家

Zadnje ažuriranje ove stranice: 31.12.2022 - 15:14

>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Prijava problema
Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat