Na čemu sada radim

Iza mene je jedno predivno gostovanje u Beogradu, a sada, po povratku kući, bitno je pohvatati sve kockice, odraditi zaostatke i krenuti intenzivnije u pripremu za Reiki Dojo Kai retreat 2022.

Idući online projekt održavati će se 21 dan za redom i kreće 02.09 i nositi će naziv "Povratak u svjetlost". Želim kroz ovaj projekt pomoći svim polaznicima da njihovi tretmani budu još kvalitetniji i učinkovitiji. Japanske reiki tehnike nam uvelike pomažu u tome.

Na početku smo 9tog mjeseca, pa su na pomolu i reiki tečajevi u Zagrebu i krajem 9 mjeseca u Rijeci. Želite li više informacija o svim događajima ne propustite posjetiti stranicu eventa.

Paralelno sa svime stvaram jednu wiki knjižnicu koristeći Notion aplikaciju te malo pomalo nastaje i Karuna Ryu reiki praktični priručnik. Sattori je malo u drugom planu, ali i to dolazi na red.

Pokušavam se natjerati da malo i dišem između. Pa mi čitanje u tome svemu uvelike kroz dan pomaže - iako s druge strane, puni me opet idejama kroz promišljanja o pročitanom.

Uskoro ću nastaviti i s podcast emisijama. Za sada sam krenuo s novim serijalom  kratkih YouTube videa pod nazivom "101 pitanje" koja pokrivaju pitanja iz majstorskog ispita.

Eto, ukratko, na čemu sada radim, a uskoro ću sastaviti i svoju "listu izazova".

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Danijel Salijević ~ osnivač Reiki Dojo centra
Reiki majstor učitelj
ダニエル サリエビツ~ 霊気道場師範

Zadnje ažuriranje ove stranice: 31.08.2022 - 21:23

>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat
X