Na čemu sada radim

Ja ne znam dali kod vas isto tako, no kod mene vrijeme leti i leti. Evo nas u četvrtom mjesecu. Mjesec kojem se veselim našem Reiki Dojo Kai retritu u Srbiji, a i svim predstojećim reiki tečajevima. (Inače, oslobodila su se dva mjesta ako se želite priključiti)
 
Posebno primjećujem da su ljudi prepoznali kvalitetu Karuna Ryu reikija te ga kreću malo više učiti i implementirati u svoj rad.
Kako i ne bi kada samo s prvim tečajem koji uključuje prvi i drugi Karuna stupanj, dobivaju 8 vrlo snažnih i usmjernih Karuna simbola s kojima mogu utjecati, pa skoro na sve, aspekte svog života. I to izuzetno precizno i usmjereno.

Protekli mjesec je bio i u znaku reikija. Mnoge godišnjice vezane uz učitelje, moje majstorstvo, rođendan naše Facebook stranice. Eh da, promjenio sam i tretmane nedjeljom. Sada ih radim sat vremena ranije u 21:30. Vjerujem da će vam više ovaj termin odgovarati. Meni svakako ovako više odgovara.

Moram priznati da sam zadnji tjedan u trećem mjesecu stavio proljetne praznike u RDTC, no sve se dešavalo, samo nije bilo odmora. Planirao sam malo više i pisati, ali eto, tako se posložilo da sam više bio u tehničkim poštelavanjima sistema do kreativnog stvaranja.

Ipak, promjena kazaljki sata na ljetno vrijeme, učinile su dane dužima, pa malo ranije buđenje ostavlja i malo više vremena u jutarnjoj tišini za čitanje.
Osobno sam se počeo još malo više kretati. Volim ♥️ šetnje, meditirati u šetnji, raditi reiki tretmane u šetnji, uživati u prirodi - posebno i sada kada se sve budi i kad je energija u drveću i biljkama najsnažnija. Ispalo je da u zadnjih mjesec dana dnevno prošećem 2 put po 5 km dnevno (malo se hvalim), što se vidi i na mojoj liniji i vagi. Naravno, imam ja još tu neke trikove koji su omogućili da na zdrav način skinem 10kg 😎 u dva mjeseca.

Možda vam jednom ispričam i kako.

Uz ove postojeće, pripremam vam i puno drugačijih objava, sa još više smjernica i savjeta - posebno na Twitteru, a u pripremi su i novi pokloni i darivanja, pa ne propustite biti uz naše kanale društvenih mreža. Od prošlog mjeseca možete pratiti i naš podcast na YouTube platformi - to su uveli prije dva tjedna, pa eto, ukrcali smo se i na ovaj projekt.

Sve u svemu, moram priznati da se radujem ovom četvrtom mjesecu, toplijim danima, noćnim šetnjama, našim satovima u RDTC i zajedničkim druženjima- što online, što uživo..

Jednom kada naučite uživati u životu, što nas uči i aktualni tečaj zahvalnosti, zapravo vam više ne treba puno za mir, zdravlje i radost.

Pa vam i šaljem blagoslove univerzima za ovakvim zadovoljstvom i mirom u životu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Danijel Salijević ~ osnivač Reiki Dojo centra
Reiki majstor učitelj
ダニエル サリエビツ~ 霊気道場宗家

Zadnje ažuriranje ove stranice: 01.04.2023 - 19:51

>