Reiki Kai retreat 

Srbija 2023

Trodnevno druženje u reiki energijama
uz originalne japanske reiki tehnike i praksu

21.04.2023 do 23.04.2023 - Hotel Oplenac

Što vas očekuje


Napredne reiki lekcije

Naučite napredne reiki tehnike koje se zbog same prirode podučavaju isključivo na ovakvim eventima

Meditacija

Postoje mnogi oblici meditativne prakse koji se podučavaju u japanskim samostanima. 

Vježbajte

Osim naprednih reiki tehnika koje se nigdje drugdje ne mogu naučiti, iskoristite i mogućnost da vježbate yogu, boravite u prirodi i zdravoj atmosferi.

Spiritualna praksa

Primite poklone Reiju-a i mogućnosti da sjednete ispred učitelja u tišini. Ovo su duboko spiritualne prakse.

Važnost rada uživo

U današnje vrijeme brzine i online svega, zaboravili smo vrijednost znanja koje se prenosi direktnom predajom. Reiki je tehnika koja uz sebe veže mnoge dimenzije kroz koje se uči, ali isto tako veže i prijenos znanja kroz dodir i prisutnost.
Na isti način, znanje usvojeno ispred svog učitelja uživo je uvijek slovilo kao najkvalitetnijom praksom te je u interesu svakog učenika da u svom životu stvori preduvjete za takvo učenje i praksu

Preuzmite program za retreat  👉

Prvi reiki kai retreat u srbiji

Priključite nam se

Reiki praksa uživo - neponovljivo trodnevno iskustvo

Svjedočanstva s proteklih retreata

Predivna energija, stvorila se jedna velika reiki obitelj..predivno..puno smo naučili, ponovili gradivo, a najviše uživali u zabavi ..hvala puno

Nekoliko minuta sjediti u tišini pred učiteljem, predivno

Sonja S

Predivno iskustvo. Velika sreća biti uz učitelja tri dana dobijati instrukcije i biti sa svima kao prava porodica.
Najviše od svega sto me je oduševilo je sedenje u tišini ispred učitelja. Taj osećaj se ne može rečima opisati. To treba doživeti. Samo se tako može nostiti u srcu do sledećeg susreta. Hvala na svemu našem učitelju.

Robert T

RDK je neprocenjivo iskustvo za sve  prisutne od početnika do majstora,  učenika RD škole i onih koji su svoja znanja sticali u nekim drugim školama. Učitelj Danijel se sa neverovatnom pažnjom, poštovanjem i ljubavlju ophodi  prema svakom polazniku. RDK je prilika boraviti u blizni Učitelja, te učiti i vežbati izvorne japanske tehnike kroz koje nas Učitelj Danijel kroz posvećenost svemu vodi sa neverovatnom lakoćom. 

Biljana H

Kao prvo želim Zahvaliti što ste moj Učitelj. Zahvalna sam na vodstvu i iskazanoj brižnosti. Na retritu sam intenzivno osjetila energiju kao nikada do tada i svoje fizičko tijelo. Posebno su mi se dojmile vježbe koje smo radili zadnji dan retrita. Meni je to bilo nepoznato.

Zlata P

Moje iskustvo je bilo prekrasno. Svaki dan je bio isplaniran do posljednjeg detalja. Puno smo naučili i važno je da je to bilo na praksi. Prekrasna učenja predstavljena su mi na jednostavan, razumljiv način. Poznavanje učitelja u svim aspektima. Druženje, kupanje, zajednički ručkovi, večere.....ne mogu to opisati. Najviše me dirnuo pogled s učiteljicom na kraju koji će mi ostati u sjećanju

Darinka R

Moj treći retrit po redu… Odlična atmosfera i  odlično društvo. Svakako mogu reći izuzetno je  kvalitetno učenje i način na koji naš Shihan Danijel Salijević  prenaša japanske tehnike rada sa reiki energijom.

Gordana P

Priključi se na

Reiki Kai retreatu

Ovo je prvi Reiki Kai retreat u Srbiji

>