Reiki učenje

Opcija učenja na daljinu omogućava vam da naučite reiki jednostavno i brzo a bez potrebe da putujete.

 Tečaj se odrađuje kada je na daljinu u vremenu koje si individualno definiramo, ali eto primjera radi, recimo da je dogovoreni termin tečaja u nedjelju Tada bismo već u ponedjeljak prije počeli s tretmanima pripreme, u subotu šaljem upute i materijale za sam tečaj a u nedjelju odradili predaju usklađenja. Nakon toga ide proces 21dnevnog samotretiranja. Nakon tih 21 dan možete raditi i drugima.

Pripreme

Pripreme su 5 tretmana, 5 dana za redom u 21:30 na večer. Traju 10 minuta i vi ništa ne trebate raditi, samo paziti da se ne križate u rukama i nogama. Ja odrađujem potrebno. Vi možete biti u opuštenom položaju, spavati ili čak i raditi.

 6 dan, u subotu šaljem vam snimku koju puštamo na dan inicijacije i koja nas usklađuje u pokretima. U nedjelju radimo predaju usklađenja (inicijacija) i od tada kreće 21 dan samotretiranja.

Inicijacija

Sama inicijacija traje 20 minuta i kada se radi na daljinu koristimo snimku koja nas sinkronizira u pokretima bez potrebe da koristimo otvorenu telefonsku vezu, skype isl. Nakon inicijacije počinjete učiti kroz materijale.

 Svakako iz dana u dan kroz period priprema, ja vam šaljem jednu lekciju dnevno kako biste se bolje pripremili za sve. Tako učite polako i bez napora

Prvi stupanj reikija iznosi u radu na daljinu 1200kn (170 eura), a drugi 2200kn (300 eura) s tim da ne morate na drugi ako vam neće trebati. Ako se ipak odlučite , imajte na umu da treba proći barem 3 mjeseca od prvog stupnja da se može ići na drugi stupanj. i moguće je kod mene dogovoriti otplatu u ratama. Prva rata se uplaćuje 3 dana prije tečaja u visini od 50%%, a ostalo ide u ratama kako vama bude odgovaralo.

Cijena tečajeva koji su uživo i koji se odrađuju izvan Varaždina uvećava se u iznosu od 200kn (30€)

U ovaj paket ulazi 5 tretmana pripreme koji se rade u sedmici prije tečaja, reiki tečaj, jedan osnovni video , certifikat i skripte te doživotni video tečaj s oko 60 videa.

S obzirom na to da se uči na daljinu tada ovaj paket uključuje i taj video tečaj gdje dodatno učite.

Ako vam se šalje certifikat poštom, tada je trošak slanja dodatnih 5-10eura, ovisno o lokaciji slanja. Certifikat se šalje po zadnjoj uplati, preporučeno.

U svakom slučaju, obročna otplata je opcija i stvar je našeg dogovora

Ja kao učitelj sam vam dostupan prija i nakon samog tečaja za bilo koja pitanja vezana uz reiki i rad s njima. Postoji i privatna grupe gdje se može dodatno učiti. Na vama je da pitate i da iskoristite 30dnevnu puni besplatnu podršku u vašem procesu učenja. Nakon 30 dana dostupan sam vam kroz upite u grupama, na web stranici ili kroz konzultacije koje isto možete naručiti. No u tih 30 dana puno ćete naučiti i svakako nikada nećete naići na moja zatvorena vrata.

Prijavnica na reiki tečaj

Ako vam ovakav način rada odgovara, zatražiti ću vas  da se prijavite na linku ispod

Prijavnicu nađite na ovom linku 👉 👉👉 https://reiki-dojo.net/kako-ucite-na-daljinu/

Vi prije inicijacije trebate samo nabaviti jednu veću svijeću za sam dan inicijacije i evo vam upute ovdje o tome:

https://reiki-dojo.net/reiki-svijeca/

 Ja kao učitelj sam cijelo vrijeme uz vas i pratim vaš razvoj, odgovaram na pitanja, savjetujem

 Za dodatne informacije stojim vam na raspolaganju.

 U nastavku su neki videi koji kroz moje iskustvo znam da odgovaraju na neka početnička pitanja:

Dodatni materijali i predavanja

Koliko je potrebno za naučiti reiki

https://www.youtube.com/watch?v=EZKaDaU3NxE

Kako naučiti reiki - što je potrebno

https://www.youtube.com/watch?v=wsW9j-svNho

Kako se uči reiki - načini učenja

https://www.youtube.com/watch?v=i0PoIolFqKI

Osnovno uvodno predavanje o reikiju

https://www.youtube.com/watch?v=dzi3nHwNDTc

O autoru

Danijel Salijević

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. 

Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame. → Pročitaj više o Danijelu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>