Reiki u avionu

Autor: Danijel Salijević

19 veljače, 2024

Select Dynamic field

Svi znamo koliko dugi letovi avionom mogu biti iscrpljujući, ali što ako vam kažem da postoji način kako ublažiti sve te neugodnosti?

Kada putujemo avionom, često se susrećemo s nizom neugodnih simptoma: ukočenost zbog sjedenja na jednom mjestu, problemi s probavom zbog promjena u prehrani ili ritmu tijela, umor i jetlag uslijed promjene vremenskih zona. No, kao praktičari reikija, imamo alat koji može znatno doprinijeti našem komforu tijekom leta.

Reiki u avionu je razlog da nema umora

Ja, kao dugogodišnji praktičar reikija, uvijek se pobrinem da si odradim reiki tretman tijekom dugih letova. Procedura je jednostavna i ne zahtijeva ništa više od toga da se sjetite i odradite si tretman. Reiki u avionu, pa čak i kroz rukopolaganje, dok ste smješteni u svojem sjedalu, može napraviti čuda.

I iako će vas neki možda čudno gledati, važnije je što ćete se vi osjećati mnogo bolje. Moje iskustvo pokazuje da na kraju leta nisam umoran, ukočen, bez energije, niti patim od jetlaga. Ono najljepše, ako je moje odredište takvo da završavam putovanje u jutarnjim satima, taj dan mogu u potpunosti iskoristiti - snažan i s energijom.

Zašto Uključiti Reiki U Vaše Putovanje Avionom?

Ako letite, bez obzira na to kako i inače provodite vrijeme  tijekom leta – čitate, gledate film (ili čak i spavate) – reiki možete prakticirati i primati paralelno. Neka ovo bude poziv i prijedlog da isprobate i osjetite razliku sami. Reiki može biti vaša tajna supermoć protiv uobičajenih putničkih tegoba koje donose dugi letovi.

Oslobađanje od fizičkih i mentalnih tegoba povećava vašu sposobnost uživanja u putovanju i smanjuje period oporavka nakon leta. To znači da možete maksimalno iskoristiti svoje putovanje od trenutka kada sletite.

I na kraju

  • Dugi letovi mogu uzrokovati ukočenost, probleme s probavom, umor i jetlag.
  • Kao reiki praktičari, imamo moć ublažiti te simptome kroz rukopolaganje tijekom leta.
  • Ne dopustite da vas čudni pogledi drugih putnika obeshrabre; vaša dobrobit je najvažnija.
  • Reiki tretman možete odraditi bez obzira na aktivnosti tijekom leta, što vam omogućuje da ostvarite brojne blagodati bez prekidanja vaše rutine.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Svaka tehnika ima dubinu
>