Reiki iz vaših usta

Autor: Danijel Salijević

13 siječnja, 2024

Select Dynamic field

Epizoda 497

Ovo je emisija za sve znatiželjne duše koje žele saznati više o reikiju, drevnoj japanskoj tehnici energetskog iscjeljivanja.

No, danas ćemo proći i kroz 10 ključnih točaka o reikiju koje će vam pomoći da bolje razumijete ovu tehniku i kako ju možete primijeniti u svakodnevnom životu.

Svrha ove emisije jest da vam pomognem da uvježbate odgovore na najčešća pitanja o reikiju. Takva vježba donosi sigurnost u znanje, ali i u vaše učiteljsko mentorske pristupe.

Ovakav pristup učenja i vježbe primjenjiv je na svim poljima predavanja, pa izvucite metodu iz same emisije i prilagodite je svojim potrebama.

Obrađujemo pitanja

 1. Što je reiki?
 2. Tko je osnivač reikija?
 3. Kako se koristi reiki u praksi?
 4. Kako se uči reiki?
 5. Što reiki praktičari mogu postići?
 6. Što reiki nije?
 7. Postoje li znanstveni dokazi o reikiju?
 8. Je li reiki religija?
 9. Može li se uz reiki živjeti?
 10. Da li moram biti reiki terapeut ili reiki učitelj?

Dodatne upute iz emisije

  • U praksi, važno je izgovarati odgovore na pitanja o reikiju na glas za bolju pripremu.
  • Reiki praksi beneficiraju ponavljanje i usavršavanje.
  • Energetska ravnoteža se postiže kvalitetnom reiki praksom.
  • Prepoznavanje i odbacivanje negativnosti je ključno.
  • Reiki može osnažiti vašu postojeću vjeru ili duhovnu praksu.
  • Profesionalna reiki praksa zahtijeva posvećenost i strast.
  • Različiti stupnjevi reiki obuke omogućuju različite razine prakse i znanja.
  Podijelite ovu emisiju s onima koji bi mogli imati koristi od reiki prakse i neka nas prate za više inspirativnog sadržaja. ⭐ Ne zaboravite koristiti naše hashtage #reiki i #reikidojo za zajedničku strast prema energetskom iscjeljivanju. 🙌

Povežite se

Sljedeća epizoda:

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Aktivnošću protiv burnouta
>