21 ožujka, 2018

Reiki i druge tehnike

Danijel Salijević

Kada dođete u situaciju da razmišljate o tematici reiki i druge tehnike, vi ste u stanju gdje razmišljate o implementaciji ove predivne tehnike u vaš život. I to je prekrasno.

Implementacija

Prekrasno je zato što ste iskoračili iz domene slijepog pridržavanja onoga što ste učili na tečaju i krenuli ste u priču u kojoj razmišljate o tome što vi možete, a ne što se može.

To je nevjerojatno veliki i snažan pomak jer doista na svakom koraku počinjete uviđati vašu vrijednost, sposobnost i značaj.

Mogućnost da reiki implementirate u svoj život ili u neke druge tehnike o čemu ćemo više pričati u samom videu, ono je što vas zapravo prebacuje iz domene “raditi reiki” u domenu “živjeti reiki”.

Osobni razlog

Svi kreću u učenje reikija iz nekog svog osobnog razloga. I doista mnogi, na sam tečaj dođu naučiti kako da taj osobni razlog ostvare. No tada se susretnu s tolikim mogućnostima da jednostavno one postaju zastrašujuće jer mislimo da sve to odmah moramo savladati, znati, koristiti.

A istina je da trebate uzeti samo ono što vama treba. I raditi, usavršiti i živjeti to kroz osobni pristup, način, zamolbu. Kada dođete do švedskog stola, ne trpate sve na tanjur. I reiki je baš poput velike plate mogućnosti.

Nekad ćete biti raspoloženi za jedno ili za drugo te ćete tada to izvježbati i prakticirati.

I bilo da želite kombinirati reiki uz vaše druge tehnike poput masaže, tapkanja, Theta Healinga, vaš uspjeh će biti pojačan, osnažen i kvalitetniji iz razloga jer reiki baš to radi.

Osnažuje naše kretanje, naš fokus i naš rast. I nikada neću uspjeti dovoljno puta ponoviti ovo. Jer ovo je ono što je esencija da postanete iz nezadovoljnog zadovoljni, iz neuspješnog uspješni iz minusa u plusu.

Krečite se, radujte se i darujte se – i to je učenje, to je putovanje, to je rast, to je uspjeh

Što vi mislite o tome? Kakva su vaša iskustva? Baš me zanima- komentirajte u nastavku.

Grlim vas srcem

Danijel

[responsive_video type=’vimeo’]https://vimeo.com/260426315[/responsive_video]

Povezani postevi

Prestanite se sabotirati i biti žrtva

Prestanite se sabotirati i biti žrtva

Reiki tretmani održavanja

Reiki tretmani održavanja

About the author 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole.
Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat