7 veljače

Reiki i dijeta

Reiki, Video

0  K omentara

Jedno od vrlo čestih pitanja baš je vezano uz mogućnost implementacije reikija i dijete. Svatko od nas, posebno koji živimo reiki, razmišljali smo na koji način da implementiramo te dvije cjeline te kako da reiki pomogne pri gubljenju kilograma ili dijeti.

Važnost neagresivnosti.

Baš tako. Agresivnost je ono što se dešava od naše strane kada krenemo na drastične dijete i baš to je razlog zbog kojeg ja promoviram zdrave promjene i implementacije u naš život, a ne bolne rezove ili destruktivna ponašanja.

Dijeta je po meni djelovanje bez ljubavi prema sebi samom, baš da saniramo prethodna ista stanja nevoljenja samog sebe.

Pa baš iz tog razloga, saznajte koja je alternativa na ovom području kroz ovaj novi video.

[video_page_section type="youtube" position="default" pattern="http://beta.reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/02/REII-I-DIJETA.jpg" btn="dark" heading="" subheading="" cta="" video_width="1080"" hide_related="true" hide_logo="true" hide_controls="true" hide_title="true" hide_fullscreen="false"]https://www.youtube.com/watch?v=iUDSjTEp-iE[/video_page_section]

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Meditacija uz reiki

Pomičete li svoje granice

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Prijavi se na našu mailing listu!

Kopiranje bez dozvole, jedan je oblik krađe.

>
Malcare WordPress Security