21 lipnja

Put prema izvoru

Reiki

0  K omentara

Predivan ❤️️💕💖poklon od dragih ljudi / učenika.
Orgonit sa citrinom u obliku lotusa.

Oblik nas podsjeća i na prirodu srca te prirodu širenja i dobivanja znanja. Takva energija, baš kao i znanje, dopire daleko no uvijek prvo do onih koji su se potrudili doći na izvor. Izvor energije, znanja ili srca. S vremenom je znanje došlo poput vanjskih latica i do drugih, no oni koji su došli  najbliže, najviše su i naučili.

Postoji i naša izreka koja je dosta zlosutno promjenjena a koja u kontekstu  kaže:  "Tko je bliže peći, jače se grije"

Sam citrin je kamen sreće, nove energije, sunca 🌞 i znanja. Kamen glasnika dobrih vijesti i nositelja dobrih energija. Dovodi sunce, obilje i novu energiju na svim razinama postojanja.

Učitelji su ga posjedovali kao simbol onoga što je vječno - znanje i energija. Kao simbol onoga što predstavljaju i čemu sami kroz svoju svakodnevnu praksu trebaju težiti.

Poruka je bila poput upute.

“Ako želiš najljepše sunce, digni se rano, potrudi se pokrenuti se i dođi mu što bliže. To je tvoja želja, to je tvoja misija.”

Baš kao i sa znanjem.

No nikada ga učitelji nisu kupovali sami za sebe. To bi bio potez u djelovanju potrebe, nestrpljivosti i ega. Pa je uvijek dolazio kao poklon od učenika koji su progledali.

Veliko hvala mojim učenicima. Koliko sam radostan zbog ovog lotusa, toliko sam ponosan zbog spoznaje ili osjećaja koji vas je nosio.

Namaste 🙏🕉👐

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Kako podignuti vibraciju

Što možemo s drugim stupnjem reikija

Obaveze s reikijem

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Prijavi se na našu mailing listu!

Kopiranje bez dozvole, jedan je oblik krađe.

>
Malcare WordPress Security