21 lipnja, 2019

Put prema izvoru

Danijel Salijević

Predivan ❤️️💕💖poklon od dragih ljudi / učenika.
Orgonit sa citrinom u obliku lotusa.

Oblik nas podsjeća i na prirodu srca te prirodu širenja i dobivanja znanja. Takva energija, baš kao i znanje, dopire daleko no uvijek prvo do onih koji su se potrudili doći na izvor. Izvor energije, znanja ili srca. S vremenom je znanje došlo poput vanjskih latica i do drugih, no oni koji su došli  najbliže, najviše su i naučili.

Postoji i naša izreka koja je dosta zlosutno promjenjena a koja u kontekstu  kaže:  "Tko je bliže peći, jače se grije"

Sam citrin je kamen sreće, nove energije, sunca 🌞 i znanja. Kamen glasnika dobrih vijesti i nositelja dobrih energija. Dovodi sunce, obilje i novu energiju na svim razinama postojanja.

Učitelji su ga posjedovali kao simbol onoga što je vječno - znanje i energija. Kao simbol onoga što predstavljaju i čemu sami kroz svoju svakodnevnu praksu trebaju težiti.

Poruka je bila poput upute.

“Ako želiš najljepše sunce, digni se rano, potrudi se pokrenuti se i dođi mu što bliže. To je tvoja želja, to je tvoja misija.”

Baš kao i sa znanjem.

No nikada ga učitelji nisu kupovali sami za sebe. To bi bio potez u djelovanju potrebe, nestrpljivosti i ega. Pa je uvijek dolazio kao poklon od učenika koji su progledali.

Veliko hvala mojim učenicima. Koliko sam radostan zbog ovog lotusa, toliko sam ponosan zbog spoznaje ili osjećaja koji vas je nosio.

Namaste 🙏🕉👐

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat