28 travnja

Pomognimo prijateljima u svijetlu

0  komentara

Zamislite da jednog dana dođe netko u vašu kuću, nepozvan, potpuno nepoznat bez da vas je ikad vidio, pitao kako ste, kako živite. Zamislite sada da ta osoba odlučuje tko će u vašoj obitelji spavati i kada, tko će jesti i kada te da za sve to još trebate plaćati mjesečnu taksu za osnovno pravo na život i rad.

Koje bi emocije i reakcije u vama nastale?

 U jednom obliku, ovo se baš dešava u jednoj našoj reiki zajednici u SAD-u gdje se određenim zakonima i regulativama želi od potpuno nekompetentnih osoba iskrojiti pravilo tko će raditi, kada, kako i za to još trebati plaćati godišnju licencu.

 Zdređeni lobiji šalju zahtjev državnim kućama  i Senatu te ako se u Massachusetts državi počinu izdavati posebne potvrde za licenciranje Reiki prakse i druge holističke prakse desit će se sljedeće:

  •  Više ljudi neće moći prakticirati onako kako su obučeni  i kako su učili već će praktičari trebati raditi u skladu s državnim naputcima  kako god  država odredila da Reiki ili druga holistička praksa treba izgledati (od strane osoba koje nisu prolazile edukacije istih tehnika)
  • Trebat će se odrađivati dodatni redovni i trajni tečajevi da biste dobili i zadržali licenca za rad.
  • Ako predajete reiki, vaš nastavni program mora odobriti država. Troškovi licenciranja vašeg kurikuluma bit će u toj državi viši od 7000 USD. Ovo je više od cijelog troška iznosa za učenje reikija.
  • Ako vježbate ili predajete reiki bez licence, zakonski možete biti kažnjeni  i / ili zatvoreni.

Stoga vas pozivam na solidarnost s našim prijateljima u svijetlu te da potpišete peticiju koja će omogućiti da se ovakav zakon ne donosi bez prakse i samo iz razloga jer se to može.

 Pomozite našim prijateljima, kako ovo ne bi postala praksa, te kako takva praksa ne bi zaživjela i drugdje u svijetu - pa i kod nas.

 Peticiju pronađite na ovom linku - treba nam najmanje 10 000 potpisa

Video pomoć kako potpisati peticiju

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Kad izostane podrška

Kad izostane podrška

Mijenjati druge? Nemoguća misija.

Mijenjati druge? Nemoguća misija.

Ki Do meditacija

Ki Do meditacija
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I u 2021. uz
Reiki Dojo Centar


Prijavi se na našu mailing listu za 2021. godinu

>
X
Malcare WordPress Security