• Home
  • Blog
  • Pomognimo prijateljima u svijetlu

28 travnja, 2021

Pomognimo prijateljima u svijetlu

Danijel Salijević

Zamislite da jednog dana dođe netko u vašu kuću, nepozvan, potpuno nepoznat bez da vas je ikad vidio, pitao kako ste, kako živite. Zamislite sada da ta osoba odlučuje tko će u vašoj obitelji spavati i kada, tko će jesti i kada te da za sve to još trebate plaćati mjesečnu taksu za osnovno pravo na život i rad.

Koje bi emocije i reakcije u vama nastale?

 U jednom obliku, ovo se baš dešava u jednoj našoj reiki zajednici u SAD-u gdje se određenim zakonima i regulativama želi od potpuno nekompetentnih osoba iskrojiti pravilo tko će raditi, kada, kako i za to još trebati plaćati godišnju licencu.

 Zdređeni lobiji šalju zahtjev državnim kućama  i Senatu te ako se u Massachusetts državi počinu izdavati posebne potvrde za licenciranje Reiki prakse i druge holističke prakse desit će se sljedeće:

  •  Više ljudi neće moći prakticirati onako kako su obučeni  i kako su učili već će praktičari trebati raditi u skladu s državnim naputcima  kako god  država odredila da Reiki ili druga holistička praksa treba izgledati (od strane osoba koje nisu prolazile edukacije istih tehnika)
  • Trebat će se odrađivati dodatni redovni i trajni tečajevi da biste dobili i zadržali licenca za rad.
  • Ako predajete reiki, vaš nastavni program mora odobriti država. Troškovi licenciranja vašeg kurikuluma bit će u toj državi viši od 7000 USD. Ovo je više od cijelog troška iznosa za učenje reikija.
  • Ako vježbate ili predajete reiki bez licence, zakonski možete biti kažnjeni  i / ili zatvoreni.

Stoga vas pozivam na solidarnost s našim prijateljima u svijetlu te da potpišete peticiju koja će omogućiti da se ovakav zakon ne donosi bez prakse i samo iz razloga jer se to može.

 Pomozite našim prijateljima, kako ovo ne bi postala praksa, te kako takva praksa ne bi zaživjela i drugdje u svijetu - pa i kod nas.

 Peticiju pronađite na ovom linku - treba nam najmanje 10 000 potpisa

Video pomoć kako potpisati peticiju

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat