Pokaži svoje svijetlo

Autor: Danijel Salijević

11 veljače, 2019

Poruku tjedna ovog tjedna došla je iz moje unutarnje potrebe da ukažem da doista svatko od vas nosi istu količinu svjetla.

Ono što nas razlikuje jeste koliko dopuštamo da se naše svjetlo vidi. Bilo da smo sramežljivi pa stvaramo blokove (blokade) kojima se ograđujemo, bilo da djelujemo u ne-svijetlu ili ne-ispravnosti pa je naše svjetlo sve više i više pod teškim i tmurnim zastorima koje takvo djelovanje u energiji stvara.

No još uvijek svi smo isti. Baš kao što namaste kaže. I baš zbog toga, osjećam neopisivu ljubav prema svemu živom je znam i osjećam tu unutarnje svjetlo u vama.

Naše odluke i izbori razlozi su zbog čega to naše svijetlo nije sjajno. I da, već sam vam dosadan ponavljanjem tog istog, no često ste i sami u stanju uma koji vas tjera da prihvatite da ste različiti od drugih. To vas čini nad – ljudima (uz pomoć ega) ili pod ljudima (sluge) uz pomoć osobnih sumnji i nesigurnosti.

A svi ste isto svjetlo. To ne znači da ste isti, jer nas različitima čine naši izbori – ono što vam danas želim osvijestiti jest da svi imate istu podlogu, isto platno i istu mogućnost.

Što ćete nacrtati? Nešto sebi lijepo? Nešto što je obojeno tuđom energijom, bijesom, ljubomorom, strahom? Emocijama se crtaju samo sjene.

Ovaj tjedan svi pričaju u ljubavi. I oni sami i usamljeni navlače još više zastora na sebe, još više blokova koji blokiraju pristup. A tako je jednostavno. Trebamo početi voljeti od sebe. Jer ljubav ne nastaje od druge osobe- ljubav je stanje koje nastaje od naših sposobnosti, od naše vibracije i svijetla.

I vraćam se na početak – svi ga nosimo u sebi…

Reiki svojim djelovanjem između ostalog omogućava da osnažimo to svijetlo. Da ga rasplamsamo a tada ono raspršuje i boli, bolest, mrak, sjene…

Javite mi se i naučite reiki ako još niste.
Već ove nedjelje 17.02 imate mogućnost naučiti reiki u Zagrebu, a kasnije možemo nakon tečaja svi zajedno i na zvučnu kupku. Uskoro smo i u Nišu i Beogradu pa se javite na vrijeme.

No prije svega toga, poklanjamo vam tretman za ljubav i to baš se poklopilo na Valentinovo. Tako ćemo raditi na vašoj ljubavnoj situaciji, ali i na tome da još više volite (svijetlite) samog sebe.

Prijavite se. Ovu moju poruku možete pronaći i na našim web stranicama, te ako je osjećate u ispravnosti, možda da je podijelite i na nekoj od svojih društvenih mreža.

Ja vas grlim srcem i pozdravljam do idućeg druženja -uživo, kroz mail ili moje podcast emisije.

S neizmjernom zaljubljenošću u svjetlo svakoga od vas

Voli vas vaš Danijel

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>