16 lipnja

Odgovornost drugog stupnja

Okuden

0  K omentara

Odgovornost drugog stupnja - DanCast 224


Mnogo puta ste čuli da pričam i pozivam na odgovorno ponašanje u radu s reikijem. Posebno ako ste prošli kroz program Reiki Dojo škole. Odgovornost prema sebi ali i prema drugima. U ovoj emisiji konkretnije pričam o odgovornosti drugog stupnja.


Ovo je nešto čime moj tečaj drugog i trećeg reiki stupnja uvijek započinje. I nikada neću dovoljno naglasiti da svijet energija ima svoje pravilnosti i zakone i da naši stavovi poput “Lako ćemo” , “Nitko neće to znati” ili “Pa neće valjda baš meni” nisu izuzeti iz naše odgovornosti.


Naprotiv, naš rad s energijom je poput rada s glinom. Kakav oblik stvaramo, takav rezultat ćemo imati.


Odgovorno ponašanje koje reiki uči, mijenja ljude u načinu na koji djeluju jer ih navodi da te energetske principe primjenjuju i kroz svakodnevni život, te tako postaju ne samo odgovorniji, već i u izuzeću životnih komplikacija, drama i neželjenih situacija.


Skinite i instalirajte aplikaciju Podcast Republic pa me tamo ispratite.

Preslušaj emisiju

GOSTUJTE U EMISIJAMA

Snimite svoje mišljenje, osvrt, kritiku, prijedlog ili pohvalu na naš podcast kanal i ja ću objaviti vašu snimku. Tako ćete postati i gosti u mojoj 200toj epizodu.

Snimku možete snimiti na linku ispod:

https://reiki-dojo.net/glasno/

U emisiji smo spominjali

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Koliko ste se zapetljali

Zašto i što

Što je to zapravo negativno

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Prijavi se na našu mailing listu!

Kopiranje bez dozvole, jedan je oblik krađe.

>
Malcare WordPress Security