7 ožujka, 2020

Neuspješno majstorstvo

Danijel Salijević

Neuspješno majstorstvo - DanCast 187


U jednoj od proteklih epizoda, pričao sam kako pronaći majstora. Današnja emisija govori kako da reiki majstor pronađe sebe i svoj put. I iako je tematika majstorstvo kroz reiki, ovaj obrazac primijenjen je na sve vaše identifikacije u životu.


Postoji mnogo razloga zbog kojih se danas reiki majstori muče ili ne ostvaruju zacrtane rezultate. 

Sam trenutak postizanja majstorstva je veličanstven događaj i znam da je to stvarno woow. No iza tog prvog događaja, čina i svjetla, ne smijemo zaboraviti da je majstorstvo snažno koliko smo odlučili kvalitetno raditi i opravdati naše zvanje. I ponovno ću ponoviti, odraditi sve što je potrebno da se to ostvari.

Neki od razloga neuspješnosti su brzopletost, nestrpljivost, nepoštivanje procesa, neukost, neorganiziranost. Puno stvari koje uključuju da se nešto nije odradilo.

Pitat će netko, kako možeš postati majstor s takvim znanjem. No reiki je vrlo specifičan. On omogućuje kroz tečajeve i inicijacije uvjete, a tek nakon toga, sam praktikant svojim zalaganjem i predanošću, te najvažnije iskrenošću i ispravnošću u djelovanju opravdava svoje zvanje.

Današnja emisija nikako nije ni kritika ni prozivanje. Današnja emisija je apel da se naučimo redovno promotriti i korigirati ako nam se ono što vidimo ne sviđa. 


Preslušaj emisiju

Najčešći uzroci neuspješnog majstorstva:
  • Brzopletost i nestrpljivost
  • Nepoštivanje procesa
  • Neukost
  • Nespremnost
  • Nedosljednost

U emisiji smo spominjali

Voditelj emisije: Danijel Salijević

Glazba: Mislav Mayer

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>