Kako se pripremiti za prvi tretman

Autor: Danijel Salijević

12 ožujka, 2024

Select Dynamic field

Nakon što ste sa zanosom i predanošću završili svoj reiki tečaj, stigli ste do prekretnice na vašem putu – vrijeme je da primijenite naučeno. Usavršavanje reikija je proces koji zahtijeva strpljenje, praksu, i neprestano učenje.

Sada, kada ste ispunjeni novostečenim znanjem i kada je vaše srce ispunjeno u energiji univerzalne životne energije, vrijeme je da postanete aktivni praktikant te plemenite vještine. Krenite sa svojim prvim reiki samo-tretmanom.

Prvi korak nakon povratka kući jest pregled i ponovljeno učenje svog gradiva. Možda imate skripte ili dodatne materijale koje ste dobili tijekom tečaja – sada je svaki komadić informacija dragocjen za vašu daljnju praksu. Važno je da se polako pripremate za svoj prvi samostalni reiki tretman. Budite svjesni da će prvi tretmani biti nešto nezgrapni i možda neobični; kao što bih ja rekao, možda ćemo izmisliti novu vrstu joge s obzirom na sve položaje koje ćemo odrađivati.

To je prirodan dio učenja. Neke tjelesne pozicije mogu vam biti bolne ili neudobne na početku, ali to je samo zato što vaše tijelo nije naviklo na takve položaje. No, ne brinite, s vremenom i praksom, tijelo će se privikavati, a vi nećete više osjećati nelagodu.

Jedan od ključnih aspekata nakon usklađenja u prvi stupanj reikija jest početak 21-dnevne faze posvećenosti samotretmanima. Ovo je vrijeme duboke introspekcije, samoiscjeljivanja, i usavršavanja tehnika koje ste naučili. Tijekom ovih 21 dan, važno je dosljedno prakticirati samotretmane, jer će vam to pomoći ne samo u vašem fizičkom, već i u emocionalnom, mentalnom i duhovnom rastu i razvoju.

Pročitajte više o reiki tretmanima Hawayo Takate

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Svaka tehnika ima dubinu
>