• Home
  • Blog
  • Kako do besplatnih reiki tretmana

4 travnja, 2018

Kako do besplatnih reiki tretmana

Danijel Salijević

Poklon tretmani odrađuju se od 2012 godine i to redovito svake nedjelje. Već ste i sami dosta o tome čitali i vjerojatno se i prijavljivali: No zbog razloga što se danas načini prijave na poklon reiki tretmane rade malo drugačije, snimio sam ovaj novi video s vizualnom uputom kako biste se mogli uspješno prijaviti.

Za koga se rade poklon tretmani

Poklon reiki tretmani na daljinu rade se nedjeljom te su namijenjeni svima koji žele primiti reiki tretman za zdravlje, mir i sklad.

Bilo da ste u nepovoljnom životnom razdoblju pa si ne možete priuštiti reiki tretman ili jednostavno želite isprobati ili napuniti baterije za predstojeće dane, možete se prijaviti.

Ne postoji limit na koliko tretmana se možete prijaviti, te prijava ovisi isključivo o tome dali ste se ispravno prijavili ili ne.

Kako se prijaviti na besplatne poklon reiki tretmane

Nedjeljni reiki tretmani iziskuju da se prijavite s traženim podatcima i s riječju "Prijava"  NAKON što se objavi obavijest za besplatni tretman. Obavijest se nalazi na našim službenim stranicama Reiki Dojo škole na Facebooku iza 10 sati.

Tada dobivate još jednu privatnu poruku od strane našeg sistema (programa) koji traži da potvrdite prijavu riječju DOPUŠTAM (sa ili bez kvačice). I tek tada ste prijavljeni za tretman.

Ukoliko nemate Facebook, možete se prijaviti ovdje na našim stranicama u sekciji eventi.

Za povremene tretmane koje radimo četvrtkom za ljubav, posao ili neku drugu tematiku, potrebno je da ste na našoj mailing listi kako biste primili pozivnicu. Ako niste, prijavite se OVDJE - besplatno je.

Poklon reiki tretmani srijedom  su limitirani na 8 primatelja, morate biti besplatno registrirani na ovim stranicama i prijavljeni kako biste vidjeli obrazac za prijavu.

Pogledajte video 

Povezani postevi

Prestanite se sabotirati i biti žrtva

Prestanite se sabotirati i biti žrtva

Reiki tretmani održavanja

Reiki tretmani održavanja

About the author 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole.
Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat