4 travnja

Kako do besplatnih reiki tretmana

Reiki, Tretmani

0  K omentara

Uskoro obilježavamo tri godine kako su besplatni reiki tretmani  redovito odrađivani svake nedjelje. Tom prigodom, ali i zbog razloga što se danas načini prijave na besplatne reiki tretmane rade malo drugačije, snimio sam ovaj novi video s vizualnom uputom kako biste se mogli uspješno prijaviti.

Za koga se rade tretmani

Besplatni reiki retmani na daljinu rade se nedjeljom te su namijenjeni svima koji žele primiti reiki tretman za zdravlje, mir i sklad. Bilo da ste u nepovoljnom životnom razdoblju pa si ne možete priuštiti reiki tretman ili jednostavno želite isprobati ili napuniti baterije za predstojeće dane, možete se prijaviti. Ne postoji limit na koliko tretmana se možete prijaviti, te prijava ovisi isključivo o tome dali ste se ispravno prijavili ili ne.

Kako se prijaviti na besplatne reiki tretmane

Nedjeljni reiki tretmani iziskuju da se prijavite s traženim podatcima i s riječju "Prijava"  NAKON što se objavi obavijest za tretman. Obavijest se nalazi na našim službenim stranicama Reiki Dojo škole na Facebooku iza 19 sati.

Tada dobivate još jednu privatnu poruku od strane našeg sistema (programa) koji traži da potvrdite prijavu riječju DOPUŠTAM (sa ili bez kvačice). I tek tada ste prijavljeni za tretman.

Ukoliko nemate Facebook, možete se prijaviti ovdje na našim stranicama u sekciji eventi.

Za povremene tretmane koje radimo četvrtkom za ljubav, posao ili neku drugu tematiku, potrebno je da ste na našoj mailing listi kako biste primili pozivnicu. Ako niste, prijavite se OVDJE - besplatno je.

Besplatni reiki tretmani srijedom  su limitirani na 8 primatelja, morate biti besplatno registrirani na ovim stranicama i prijavljeni kako biste vidjeli obrazac za prijavu.

Pogledajte video

[responsive_video type='vimeo']https://vimeo.com/263123029[/responsive_video]

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Krećemo u novu avanturu – Reiki Dojo Trening Centar

Kako smiriti svoje misli

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I u 2021. uz
Reiki Dojo Centar


Prijavi se na našu mailing listu za 2021. godinu

>
Malcare WordPress Security