7 veljače, 2020

Gdje da legnem

Danijel Salijević

Jeste li nekom predložili  reiki tretman, pa vam je ta osoba rekla, “Evo me sutra kod tebe”.

Možda vas je uhvatila panika jer nemate mjesto predviđeno za reiki tretmane? Ne brinite, za početak se može i improvizirati.

Ukoliko odlučite nabaviti stol za svoje reiki tretmane, nemojte se žuriti i neka vas ne povuku akcije iz raznih trgovačkih centra kad ih ugledate u katalogu i srce vam zaigra. Takvi stolovi dobri su za periodični rad, dok za ozbiljniji rad, baš poput svega, preporuka je da uložite u kvalitetan stol koji će vam potrajati.

U današnjem postu govorim i o tome da nabava stola za masažu, odnosno, stola za tretman znači puno više od mjesta gdje ćete raditi tretmane.

To je ujedno jedna velika poruka, samo definicija onoga što ste naumili i kako ste se postavili. Nabava stola poruka je da razmišljate i ozbiljnije raditi i to donosi opet dodatna pitanja i potrebu za odgovorima. 

Tada je potrebno i rezonirati s tim jer u protivnom će to postati samo još jedna faza…

 • Kupnja stola za Reiki tretmane meni je osobno bila važna stavka. Rad je puno lakši jer mogu bez problema i neudobnih položaja do klijenta.
  Profesionalnije je, a i svaki me put kad radim na njemu podsjeti kako je svako ulaganje u sebe i svoj rad olakšanje i jedna stepenica naprijed.🙏💜

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  O Danijelu

  Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

  Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
  Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

  Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

  >

  Podrška

  Prijava problema
  Email
  Telegram telegram
  Fluent Forms fluent_forms
  WhatsApp whatsapp
  chat