Evo pozivnice i upute koja govori o tome kako se aktivno radi u našoj školi...  Interno, u tišini i bez čekanja na pljesak. Dijelim ovdje da nas bude više. Možete ukoliko osjetite poziv, priključiti se molitvom i meditacijom, dobrim mislima.         

Dragi prijatelji u svijetlu...

Nepotrebno je isticati razloge koji nas motiviraju na djelovanje, planeta nam šalje poruke i samo svijest ih može pratiti . 

Svijest nasuprot strahu, srce nasuprot sebicnosti... Ljubav nasuprot očaju.

Promjene su ovdje ... ovdje i sada!

Budimo sjedinjeni, budimo zajedno, budimo Jednost ...

Molitvene zajednice svih vjerskih pravaca, meditavne grupe, energetske grupe, spiritualisti svih razina ... svi ... svi ... diljem cijeloga svijeta spajaju srca u jednom vijencu, u istom ritmu disanja ... u jedno srce.

Svakog dana u 9.00 ujutro i u 21.00 navečer, u vašoj vremenskoj zoni, ulazimo u program za iscjeljenje planeta i svakog života koji je planeta dala. Harmoniziramo vibracije, otvorimo srca i budemo Jednost u svijesti !!!

Mi kao Reikisti, imamo i moć i znanje koje u ovom trenutku mogu dati i pridonijeti rastu vibracijama i da mi rastemo zajedno sa promjenom koja dolazi.

Otvorimo tremane, prenesimo poruke svijetla planete (koje stavljamo u balon) i ... jednostavno budimo ...

Budimo u Jednosti spojenih srca i otvorenih dusa da pomognemo, osjetimo, saznamo ...

Planeta nam daje odgovore, poruke i smjerove.

Budimo pioniri promjene i iskreni suučesnici iscjeljenja planete i čovječanstva.

U ljubavi sa svima ....

O autoru

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kopiranje bez dozvole, jedan je oblik krađe.

>
Malcare WordPress Security