Ujedinjeni u energiji

Evo pozivnice i upute koja govori o tome kako se aktivno radi u našoj školi...  Interno, u tišini i bez čekanja na pljesak. Dijelim ovdje da nas bude više. Možete ukoliko osjetite poziv, priključiti se molitvom i meditacijom, dobrim mislima.         

Dragi prijatelji u svijetlu...

Nepotrebno je isticati razloge koji nas motiviraju na djelovanje, planeta nam šalje poruke i samo svijest ih može pratiti . 

Svijest nasuprot strahu, srce nasuprot sebicnosti... Ljubav nasuprot očaju.

Promjene su ovdje ... ovdje i sada!

Budimo sjedinjeni, budimo zajedno, budimo Jednost ...

Molitvene zajednice svih vjerskih pravaca, meditavne grupe, energetske grupe, spiritualisti svih razina ... svi ... svi ... diljem cijeloga svijeta spajaju srca u jednom vijencu, u istom ritmu disanja ... u jedno srce.

Svakog dana u 9.00 ujutro i u 21.00 navečer, u vašoj vremenskoj zoni, ulazimo u program za iscjeljenje planeta i svakog života koji je planeta dala. Harmoniziramo vibracije, otvorimo srca i budemo Jednost u svijesti !!!

Mi kao Reikisti, imamo i moć i znanje koje u ovom trenutku mogu dati i pridonijeti rastu vibracijama i da mi rastemo zajedno sa promjenom koja dolazi.

Otvorimo tremane, prenesimo poruke svijetla planete (koje stavljamo u balon) i ... jednostavno budimo ...

Budimo u Jednosti spojenih srca i otvorenih dusa da pomognemo, osjetimo, saznamo ...

Planeta nam daje odgovore, poruke i smjerove.

Budimo pioniri promjene i iskreni suučesnici iscjeljenja planete i čovječanstva.

U ljubavi sa svima ....

O autoru

Danijel Salijević

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. 

Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame. → Pročitaj više o Danijelu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>