Sve veća odgovornost

Vrijeme je da prestanemo žmiriti i prihvatimo činjenicu da smo odgovorni za sve ono što govorimo, pišemo, objavljujemo, komentiramo, mislimo ili ne učinimo. Kako uživo, tako na društvenim mrežama, ali i u vlastitoj glavi. Nema više skrivanja. Sve je to (ne)djelovanje.

I možda ne postoji neki organ reda koji će nas dovesti u red, više nego sigurno, nagrada dolazi od strane energija. Doista po načelo, kako siješ, tako ćeš žeti.

Ovo je još jedan od premium sadržaja koji smo nakon nastanka odlučili objaviti javno i svima. Baš iz razloga jer je ovo jako važna stvar.


Preuzeti odgovornost za svoje djelovanje znači da se možete i promjeniti. A moći se promjeniti znači posjedovati sigurnost da možemo ispraviti i pogreške koje su sastavni dio naših života. 

O vašem stavu ovisi i razina vaše sreće, uspjeha i definicije u očima samog univerzuma. Ovo je samo jedna puzla koja će vas učiniti cjelovitom. I baš zbog toga toliko često čujete kako u svojim objavama pokušavam utjecati na vaše male, svakodnevne, naočigled trivijalne, aktivnosti.

“Vaša budućnost potjeće iz vaše namjere. A uspjeh iz ispravnosti.”

Danijel Salijević

I kako sam kazao - ne može se više sakrivati. Ni iza (lažnih) profila, lažnih osmjeha ili unutar svojih misli. Toliko ste jaki. Pa iskoristite svoju snagu pametno i ispravno...here...

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već više od 12 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

  • Silvia Martina Grbac napisao:

    Savršeno. Moja jutarnja molitva svaki dan završava sa….usmjeravaj i danas moje misli,riječi i postupke.Obasjaj moj put i danas.Hvala ti. Onda krećem u dan i naravno svaki je drugačiji jer je novi i mogu reći svaki je sve sjajniji i jasniji.Zahvalnost i svjesnost me vode…..💖

  • >
    Malcare WordPress Security