Rezervirajte Terapeutske Konzultacije

Cijena: 40 eura po satu
Način održavanja: Zoom / Session

Želite li postati uspješan reiki majstor, učitelj ili terapeut, ali ne znate kako se pokrenuti? Imate li problema u organizaciji svog posla ili u pružanju terapija vašim klijentima? Ne brinite, tu sam da vam pomognem!

Moje online terapeutske konzultacije su upravo ono što vam treba. Kroz ove konzultacije, dobit ćete smjernice, upute i savjete koji će vam pomoći da postanete uspješan reiki majstor, učitelj ili terapeut. Pomoći ću vam u organizaciji vašeg posla, pružanju terapija vašim klijentima, kreiranju namjera i plana terapija u postizanju vaših ciljeva.

Konzultacije su jednostavne za naručiti i prilagođene vašim potrebama. Sve što trebate je odabrati termin koji vam odgovara i pripremiti se za razgovor. Ugodna i opuštena atmosfera našeg razgovora pomoći će vam da se osjećate ugodno i sigurno te da otvoreno razgovarate o svojim problemima.

Ne dopustite da vas blokade i nesigurnosti koče na vašem terapeutskom putu. 
Uputa:

U kalendaru ispod kliknite na slobodan datum i vrijeme željenog termina za vaše konzultacije
Upišite potrebne podatke te nastavite na košaricu.
Po izvršenoj uplati, termin će vam biti rezerviran

Napomena:

U slučaju da uplata nije izvršena unutar 6 sati od odrađene rezervacije, termin će biti oslobođen za rezervaciju. Molimo vas da po uplati pošaljete potvrdu uplate na ovom linku
Ukoliko ste uplatu ipak izvršili, a niste poslali na vrijeme potvrdu, biti će vam dodjeljen novi termin.
>