Reiki tretman za energetsko čišćenje predmeta

Cijena: 15 eura po tretmanu
Trajanje tretmana: 10 minuta

Jeste li znali da kristali, nakit, talismani i drugi predmeti mogu zadržavati negativne energije i emocije? Ako ste naslijedili neke od ovih predmeta ili ih koristite svakodnevno, možda je vrijeme za energetsko čišćenje. Naši reiki tretmani na daljinu su savršeno rješenje za pročišćavanje vaših kristala, reiki špica, nakita, talismana ili naslijeđenih predmeta.

Redoviti tretmani održavanja su ključni za održavanje pozitivne energije u vašim predmetima i uklanjanje negativnosti koje se nakupljaju tijekom vremena.

Nasljeđeni predmeti posebno su važni za pročišćavanje jer mogu zadržavati tuđe energije i emocije. Tretmanom ćemo pročistiti predmete i osloboditi ih negativnih energija, što će vam pomoći da se osjećate bolje i da vaši predmeti zasjaju u novom sjaju.

Ne dopustite da negativne energije i emocije utječu na vaše raspoloženje i energiju. Rezervirajte svoj reiki tretman na daljinu za energetsko čišćenje vaših kristala, reiki špica, nakita, talismana ili naslijeđenih predmeta.

Uputa:

U kalendaru ispod kliknite na slobodan datum i vrijeme željenog reiki tretmana.
Upišite potrebne podatke te nastavite na košaricu.
Po izvršenoj uplati, termin će vam biti rezerviran

Napomena:

U slučaju da uplata nije izvršena unutar 6 sati od odrađene rezervacije, termin će biti oslobođen za rezervaciju. Molimo vas da po uplati pošaljete potvrdu uplate na ovom linku
Ukoliko ste uplatu ipak izvršili, a niste poslali na vrijeme potvrdu, biti će vam dodjeljen novi termin.
>