• Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Reiki Dojo Kai ulaznica – jednokrevetna soba

Reiki Dojo Kai ulaznica – jednokrevetna soba

310.00

Dobrodošli na Reiki Dojo Kai retreat – jedinstveno iskustvo učenja i energetskog osnaživanja! Ova ulaznica vam omogućuje pristup trodnevnom retreatu koji će se održati u prekrasnim toplicama Sveti Martin. Pod vodstvom renomiranog reiki majstora učitelja Danijela Salijevića, imat ćete priliku sudjelovati u naprednim praktičnim vježbama i tehnikama, kao i iskusiti snagu direktnog predavanja i primiti Reiju učiteljski blagoslov.

Uključeno:

jedokrevetna soba

doručak

večera

pristup bazenima

pristup teretani

pristup programu Reiki Dojo Kai retritaKroz napredne praktične vježbe i tehnike, naučit ćete rad s aurom, analizu energije te uvježbati tehnike poput grupnih reiki tretmana uživo, reiki masaže i posebnih reiki meditacija.

Ovaj retreat pruža rijetku priliku za učenje, rad i vježbanje uživo, u energiji koja će vas osnažiti i oblikovati vašu praksu, uvide i energiju s kojom živite, radite i putujete. Nakon ovog iskustva, osjećat ćete se snažnije, stabilnije i sigurnije – kako u sebe, tako i u svoj rad.

Nakon ovog retreata, osjećat ćete se snažnije, stabilnije i sigurnije u sebe i svoj rad. Ovo je jedna vrsta energetskog osnaživanja koje će vas držati motiviranim još dugo nakon završetka ovog događaja. Ne propustite ovu rijetku priliku da učite, radite i vježbate uživo u ovakvoj energiji.

Ne propustite ovu priliku da se pridružite polaznicima iz cijele Europe i doživite ovo posebno reiki energetsko iskustvo i druženje. Kupite svoju ulaznicu sada i stvorite preduvjete za takvo učenje i praksu koje će vas obogatiti i motivirati još dugo nakon završetka ovog događaja.

>
Malcare WordPress Security