Akcija!

Poseban paket za učenike

Original price was: €210.00.Current price is: €105.00.

Reiki tretman na daljinu za učenje i ispite može vam pomoći da se opustite, smanjite stres i anksioznost te poboljšate koncentraciju i fokus tijekom učenja, ali i samog ispita. To će vam pomoći da bolje upijate gradivo i lakše se koncentrirate tijekom ispita.

Paket sadrži:

  • 7 tretmana – 7 dana u nizu
  • tretmane za uklanjnjanje stresa
  • tretmane za bolje učenje
  • tretmane za bolje završne rezultate
  • tretmane za bolje upise
  • sami definirate što vam najviše treba

Reiki tretman na daljinu za učenje i ispite može vam pomoći da se opustite, smanjitestres i anksioznost te poboljšate koncentraciju i fokus tijekom učenja, ali i samog ispita. To će vam pomoći da bolje upijate gradivo i lakše se koncentrirate tijekom ispita.

Aktivna podrška uz ovakav reiki tretman tijekom trajanja ispita može vam pomoći da ostanete smireni i usredotočeni, što će vam pomoći da postignete bolje rezultate.

Ne dopustite da stres i anksioznost utječu na vaše učenje i rezultate. Isprobajte reiki tretman za ispite na daljinu i osjetite razliku u svojoj koncentraciji, fokusu i općem stanju uma.

Naručite svoj reiki tretman na daljinu za učenje ili ispite danas i pripremite se za uspjeh u svojim ispitima.

Po evidentiranoj uplati tretmana, kontaktirati ćemo vas za definiranje vaše potrebe kako bismo tretman personalizirali i prilagodili vama u skladu sa vašim izabranim terminom.

Vrsta tretmana

Na daljinu

>
Malcare WordPress Security