• Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Meditacija iscjeljivanje sjenke
Akcija!

Meditacija iscjeljivanje sjenke

30.00

Ova vođena meditacija je kroz tehniku iscjeljivanja sjenke, jedna od najmoćnijih tehnika koje možemo sami izvesti baš zbog činjenice što  transformira onaj neželjeni dio našeg postojanja u korisni i željeni.

U tom obliku tada postajemo cjeloviti u djelovanju, prihvaćanju i rastu.

Kada u svom osobnom radu u svoj život uz stvari koje želimo, privlačimo i materijaliziramo i stvari koje ne želimo, tada govorimo o sjenci.

Sjenka je u nama duboko sakriveni i potisnuti osjećaj i dio nas kojeg smo se odrekli, kojeg smo sakrili i zaboravili, a koji bez obzira na našu svijest o njemu izaziva da uspješno privlačimo ili čak i živimo i ono što ne želimo.

Tretman iscjeljivanje sjenke zahtjeva od nas da se prihvatimo, zavolimo i uz pomoć Karuna Ryu simbola oslobodimo te zaboravljene sjenke koja nas koči ili definira onako kako mi to ne želimo..

Prvi tretman Iscjeljivanja sjenke bi trebao ići kroz vođenu meditaciju te nakon toga možete istu odrađivati i sami. Nakon tečaja, na ovim stranicama moći ćete pristupiti vođenoj meditaciji ove tehnike.

VAŽNO:

Ukoliko ste učenik Reiki Dojo centra, ova meditacija biti će vam besplatno dostupna za preslušavanje 14 dana nakon Karuna Ryu tečaja.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat