Povratak u Dojo

Energija prakse uživo

Povratak u Dojo program je Reiki Dojo Cnetra kroz koji vas vodimo u praktična reiki djelovanja kroz tradicionalne japanske reiki tehnike. 

Učite uživo ili na daljinu te ostvarite svoj puni (reiki) potencijal uz vodstvo učitelja Danijel Salijevića

Predbilježi se za radionice UŽIVO

Povratak u Dojo

Krenite aktivno raditi na sebi

Reiki je puno više nego što ste mislili

Danijel Salijević

Kada je reiki u pitanju, zbog lakoće odrađivanja reiki tečajeva i jednostavnosti prakticiranja samih reiki tretmana, često se desi da i samu tehniku počnemo doživljavati jednostavnom i bez dubine.

No reiki je sve samo ne jednostavan. Da, brzo se uči, jednostavno prakticira, no rad s reikijem, reiki put i živjeti reiki, znači da ćete usvojiti mnoge vibracijski napredne tehnike, navike i doći u stanja povišenog razumijevanja i vibracije.

Želite li konačo ostvariti svoj puni reiki potencijal i ostvariti onu ljepotu, punoću i radost koju reiki donosi? Tada svakako ne propustite moje radionice i satove jer vas ama baš svaki put nose dalje, više i prema zacrtanom i željenom cilju.

Opcija 1: Reiki druženja uživo

Radinoce i tečajevi uživo u Zagrebu i Čakovcu, omogućavaju vam da odradite reiki tečajeve uživo, ali i da sa nama vježbate i prakticirate reiki uz korekcije i nadogradnje u auri učitelja.

Opcija 3: Javna online druženja

Osim internih satova, organiziramo i javne satove i reiki druženja u programu "Povratak u Dojo" kako biste mogli učiti i ukoliko nemate mogućnosti pridružiti se uživo ili u naš RDTC program. Satovi se održavaju na Facebooku i YouTube, a u nastavku pogledajte posljednji sat.

Opcija 2: Reiki Dojo Trening Centar

Reiki Dojo Trening Centar je naše online učilište podjeljeno u semestre od kojih svaki traje 4 mjeseca. Uz simboličnu naknadu, učite kroz 45 minutne školske satove po reiki stupnjevima - bez obzira iz koje škole dolazite.

Pregledaj naš posljednji online sat

Periodično održavamo satove na našem Youtube kanalu i Facebook stranici

Prilagođeni Vama

Bez obzira odakle ste, unutar Reiki Dojo Centra imate mogućnost učenja i prakticiranja izvorni japanskih reiki tehnika.

Naučite reiki na reiki tečajevima, a zatim nastavite praksu u druženjima uživo ili na daljinu online kroz program "Povratak u Dojo" ili "Reiki Dojo Trening Centar".


Niste učili u Reiki Dojo Centru, a želite učiti još više?

Nema problema, javite se i krenite.

Što kažu moji polaznici
google
Predrag Kovacic
1. kolovoza 2022.
google
Lojzka blagojević
13. svibnja 2022.

Kao učenica Reiki Dojo škole preporučujem je od srca. Izuzetno dobra organizacija krasi Reiki Dojo. Učitelj Danijel je izuzetno dobar učitelj koji živi reiki, a tome uči i nas. Otvoren je za svaku komunikaciju i podršku na našem putu. Nesebično deli svoje znanje. Definitivno, ima mnogo znanja, a i u stalnom je procesu učenja i usavršavanja. Posebno mi se dopada što drži do tradicije, a podučava nas i naprednim tehnikama. Sve je prilagođeno tako da što više saznamo i usvojimo to znanje. Na nama je da radimo na tome, jer se ništa ne mora. Prisutan je i dostupan na mnogim platformama. Učitelj i škola reikija za svaku preporuku. Po mom mišljenj, najbolja škola reikija u regionu. Zahvalna sam što sam deo Reiki Dojo porodice, a mi to zaista jesmo. Kako kaže naš poštovani Učitelj, grlim vas svojim srcem.

google
Nada Sarac
8. travnja 2022.

Učenici Reiki Dojo škole imaju sreće. Puno puno znanja teorije i prakse. Samo jedan takav Učitelj i jedna takva metoda rada. Svi koji žele Reiki Put ne gubite vreme, upišite se u našu školu. Ja sam prezadovoljna.

google
Zoran Čolić
20. prosinca 2021.

Svaka pohvala za vas rad. Hvala vam.za nesebičnu pomoć.

google
Suada Brunšek
20. prosinca 2021.

Reiki Dojo school is the most valuable subject (Reiki, first level) I have reached in 2021. Teacher, mr. Danijel Salijevic, is the one, you will and that's for sure, never forget. His methods are the one where you learn about it almost everything. His purpose is to successfully use the knowledge he teaches us in every day’s life and to improve the qualities of our lives. My recommendation for you is, contact him – and you will know about it too. Heal your life and enjoy!

google
Nedeljko Vrhovski
24. rujna 2021.

Ako zaista zelite nauciti raditi i zivjeti Reiki, onda nema boljeg mjesta od Reiki dojo skole. Ucitelj Danijel nesebicno dijeli svoje znanje, pun je razumjevanja i nije bitno iz koje sjole dolazite. Zaista, svaka preporuka.

google
Meliha Zisko
31. srpnja 2021.

Divna i posebna osoba koja ima lak i jednostavan nacin poducavanja.Licno dosta ucim i ako nije moj ucitelj a jeste.Mnogo znanja potrebnog sam dobila od Danijela.Hvala

google
biserka gajic
4. lipnja 2021.

Veoma korektno,opušteno,dostupno svakome da nauči.Na svako pitanje dobijen odgovor. Svi koji źele raditi na sebi,toplo preporučujem Danijela Salijevića.

google
Andrea Teodosić
7. travnja 2021.

Čast mi je što sam upoznala ovako divnog učitelja koji sa nama ne sebično deli znanje , koji je uvek tu i spreman da pomogne kad god vam je to potrebno . Oduševljena sam njegovim umećem i znanjem i načinom na koji nam prenosi sve to .

google
Plecas Sanja
9. veljače 2021.

Sve pohvale za Reiki Dojo skolu i učitelja Danijela. Mogu samo dalje preporučiti njegovu skolu i sve što on radi. Sve što radi radi s srcem i dušom i puno ljubavi. ♥️

Svima koji žele naučiti sve o Reikiju na jednom mjestu toplo od srca preporučujem Majstora Učitelja Reikia Shinan Danijela Salijevića. U vrlo kratkom vremenu dobila sam toliko znanja i uputa da mogu samostalno prakticirati Reiki ❤ Zahvaljujem od srca❤ Namaste🙏💜🌺

google
Radojka Gudelj
7. veljače 2021.
google
elna delic
7. veljače 2021.
google
Robert Tul
6. veljače 2021.

Sta napisati za Reiki Dojo skolu i ucitelja Danijela a da to nije premalo? Ucitelj divan covek, dobar u prenosenju znanja koje nesebicno deli svakom ko je za ucenje zainteresovan. Ucenje je vrlo lepo sa puno snimaka ,predavanja,radio emisija objavljenih clanaka i jos mnogo toga uzivo sto se uci. Predavanja su uvek interesantna i zanimljiva. Mogao bi jos puno lepoga napisati. Moja preporuka svakom ko zeli uciti Reiki od srca.

google
Nataša Kovač
6. veljače 2021.

Zelo priporočam spremljanje strani. Veliko koristih informacij. Učitelj vreden zaupanja, hvala Sensei Danijel.

google
Jelena Tomovic
27. prosinca 2020.
google
Dolores Posavac
10. prosinca 2020.

Odličan učitelj i super draga osoba :)

google
Lidija V.
10. prosinca 2020.

U Reiki Dojo školi učenici iste, ali i svi ostali, koji žele poboljšati i unaprijediti svoj život na svim razinama - dobivaju najboljeg reiki učitelja majstora i mentora, sve informacije vezane uz reiki, 100% podršku i mentorstvo. Reiki Dojo više je od škole reikija! To je zajednica divnih ljudi koji su zaslugom g. Danijela povezani u divnoj energiji i radu na sebi, bilo da je u pitanju reiki ili svakodnevni životni izazovi. Toplo i od srca preporučujem Reiki Dojo. ❤

google
Alisa Hadzidervisagic
10. prosinca 2020.

Pravo mesto za sticanje znanja. Skola koja nesebicno deli svoja znanja i pomaze vam da rastete i da se nadogradjujete. I sto je najvaznije, u svakom momentu ucitelj je tu za vas.

google
Snezana Jovanovic
13. rujna 2020.

Hvala Reikiju ❤ hvala Reiki Dojo školi moj život se promenio na bolje, više snage imam, strpljenja, tolerancije. Hvala na miru skladu i harmoniji. Hvala hvala hvala 😊😊😊

google
Go Heim
13. rujna 2020.

najbolja Reiki skola u Hrvatskoj i sire! odradila sam oba stupnja kod njih. tecaj je odlican, u malim grupama, nakon njega postoji mogucnost obradjivanja svega online, postoji facebook grupa za novosti i druzenje, imaju podcast i you tube kanale sa hrpom besplatnog znanja. Danijel je uvijek dostupan za sva daljnja pitanja i nedoumice iako ne vidim zasto bi ih uopce bilo? 😃 sve preporuke!

google
Dolores Kolonic
12. rujna 2020.

Mir, spokoj, opuštenost🍀 Danijele drago mi je da Te poznajem.. Hvala❤️

google
jasminka cukilo
12. rujna 2020.

Čast mi je imati takvog učitelja, zato jer je i-novativan, -pun znanja, -blag i strog istovremeno jer traži znanje od učenika, -podsticajan -uvijek sa novim sadržajima koje nisam srela kod ostalih učitelja -kvalitetan rad i briga i o klijentima i učenicima -pomaganje svima da napreduju -osvješćivanje da je kvalitet života na ovoj planeti u korist čitavom čovječanstvu Hvala učitelju Danijelu

google
Radojka Gudelj
28. srpnja 2020.

Tko želi sreću ,mir, sklad, poboljšati svoj život na svim nivoima postojanja trebao bi se ,a to govorim iz osobnog iskustva, obratiti gospodinu Salijeviću i njegovoj školi.. Učitelj kakvog se samo može poželjeti. Uvjek dostupan i spreman pomoći savjetom, opširnim i detaljnim odgovorom na svako pitanje, uvjek pozitivan i svoju pozitivnu energiju prenosi svakome tko mu se obrati. Sretni smo što je tu i baš takav kakav jest!

google
Sandra Borovac
11. lipnja 2020.
google
Rad Mar
26. svibnja 2020.

Predivan,jednostavan covek,hvala

google
Ljubičica Cvetić
25. svibnja 2020.
google
ljiljana mitic
19. svibnja 2020.

Reiki Dojo škola se veoma ozbiljno i odgovorno bavi podučavanjem Reikija. Danijel je perfektan učitelj od koga se dobije puno znanja na vrlo jenostavan i pristupačan način. Izuzentno je zainteresovan i posvećen svojim učenicima i veliki autoritet.

google
Snezana Vujacic
18. svibnja 2020.

Danijela sam upoznala kao ucitelja i kao covjeka..prema meni je izuzetno korektan i uvjek je tu da saslusa da savjet poduci...licno sam svoj zivot promhenila uz i sa reikijem i svakom preporuke .

google
Tanja Dragicevic
16. travnja 2020.
google
Gordana Poropat
23. ožujka 2020.

Odlicna škola...mjesto di mozeš dobiti pravu riznicu izvornog znanja . A učitelj? Učitelj je za čistu 10. Preporučam svima koji traže vrhunski rad i predaju znanja

google
Dasenka Ban
23. ožujka 2020.

Iskreno, sa puno ljubavi i znanja dobiti ćete sve što Vam je potrebno da biste lakše i ugodnije koračali kroz život. Velika podrška svakom članu, velika briga,beskrajna ljubav.

google
Tatjana Trstenjak
19. ožujka 2020.

Reiki Dojo svakako preporucam zelite li nauciti Reiki. Ucitelj Danijel nesebicno pruza svoje bogato znanje. Uvijek dostupan i spreman pomoći. Ne gleda tko smo, vec sto želimo postati. Zelite li samo tretman i tu ce dati maximum za Vas.

google
Ljerka Lackovic
19. veljače 2020.

Danijel je za mene prvenstveno iskren prijatelj, uvijek spreman pomoći, nesebično saslušati. Hvala mu na svakoj kavi, utjehi, savjetu. Uvijek je bio tu kada mi je bilo potrebno.. Hvala ti od 💗

google
Evelina Bulatović
9. veljače 2020.

The best Reiki School with outstanding and wonderful teacher.

google
Biljana Hofer
16. siječnja 2020.

Reiki dojo skolu toplo preporucujem. Ucitelj Danijel je otvoren za svaku komunikaciju i podrsku i ako niste njegov ucenik. Nesebicno siri svoje znanje i velika je podrska.Podkast emisije,premium sadrzaj, webinari, live emisije su odlicno osmisljene i moze se mnogo nauciti slusajuci ih. Uvek mozete dobiti odgovor na svako pitanje i nedoumicu.Reiki moduli su sadrzaj koji svaki reikist treba da zavrsi. Tu cete se podsetiti gradiva sa pocetka ucenja ali i puno novih tehnika koje ce vam dati sigurnost u radu. Pozdrav svima vama koji citate ovo, na pravom ste mestu. Pozdrav i hvala celom timu Reiki dojo! Biljana

google
ER Music
16. siječnja 2020.

Reiki Dojo škola je neiscrpni izvor znanja, ovdje sam naučio više nego u svim knjigama koje sam pročitao na temu Reiki energije. Učitelj nas na praktičan način vodi kroz sve situacije na koje bismo kao terapeuti mogli naići. Također, upoznaje nas s raznim energetskim tehnikama, uči nas kako komunicirati s klijentima, i ono najbitnije, kako da budemo najbolja verzija sebe. Preporučio bih Reiki Dojo školu svima koji svoj život žele dovesti na novu razinu.

google
Lidija Wrana
16. siječnja 2020.

Kao učenica ove škole mogu istu svima od srca preporučiti. Danijela Salijevića kao vrhunskog učitelja, mentora i savršeno vodstvo na svim razinama učenja ali i vodstvo i podršku u životu općenito. Sve vrlo profesionalno, sadržajno bogato, dostupno..... sve pohvale.

google
Milena
15. siječnja 2020.

Toplo preporucujem Reiki Dojo skolu, koja obezbedjuje veoma bogat sadrzaj gradiva. Skola koja pruza podrsku i motivise da unapredite i poboljsate kvalitet zivota. Ucitelj Danijel Salijevic je veoma posvecen radu i spreman da pomogne kako da unesemo vise svetla u zivot. Cast mi je sto sam deo te skole!!!

google
Ozren Biškup
15. siječnja 2020.

Danijel Salijević jedan je od uzašlih duhovnih majstora novije generacije koji je potaknut nevidljivim inteligentnim snagama dobra, osnivanjem škole Reiki Dojo, napravio značajan pomak koristeći moderne tehnologije na približavanju kozmičke inteligencije svima ljudima ma kako je zvali, svima potrebitima otvorenog uma, a takvih probuđenih sve je više. Svojim radom uspješno budi ljekovite snage prirode koje uspavane počivaju u svima nama i tako, kao djelatnik Svjetla, ljudima daje vodstvo, pomaže cjelokupnoj evoluciji pripreme za Veliku žetvu, podizanje svijesti naše planete na razinu četvrtog denziteta. Neka mu na tom putu od pomoći budu svi kozmički majstori Velikog bijelog bratstva kao i sam Izvor svekolikog stvaranja. OB FRC

google
Marija Whisperer
15. siječnja 2020.

Excellent comunication and response to students needs, great deal of knowledge well interpreted trough modules and lessons via multimedia sources. Really affordable prices and ways of paying the courses. The teacher is well known international master and he continues to learn over it's own knowledge.

google
Blanka Meglič
14. siječnja 2020.

Rad na sebi danas je važniji nego ikada, no kako početi to nitko ne govori... Moj početak je na sreću bio u Reiki Dojo školi pod vodstvom učitelja Danijela Salijevića. Stručnost i ozbiljnost pristupa svakom ponaosob i trud da odgovori na svako pitanje odlika je koja Danijela čini posebnim. Mnoštvo besplatnih lekcija, videa, podcast emisija, webinara stalno su na raspolaganju svima koji žele napredovati i raditi na sebi u Reiki Dojo školi. Učitelj koji konstantno radi na sebi i na podizanju kvalitete rada same škole a ipak učenika stavlja ispred sebe i nesebično mu pomaže na svakom koraku pravi je blagoslov. Sve preporuke za Reiki Dojo i učitelja shihan Danijela Salijevića.

google
Milena Kukolic
14. siječnja 2020.
google
Tatjana Samardžija
14. siječnja 2020.

Sve pohvale i iskrene preporuke za ovu školu i učitelja Danijela Salijevića. Ima ogromno znanje i nesebično ga deli uvek sa svima. On je čista i iskrena duša. Mnogo sam srećna i zahvalna što sam došla do njega.

google
Dean buić
14. siječnja 2020.

Nsjbolji🙌🙏💜

google
Boris Radosavljević
13. siječnja 2020.

Puno kvalitetnog sadržaja. Preporučam svima koji žele raditi na sebi i svom duhovnom rastu,čak i ako niste i neželite koristiti ovu predivnu tehniku....

google
Lidija Pavlovska
13. siječnja 2020.
google
Snezana Rakic
13. siječnja 2020.

Moj zivot se svodio na prezivljavanje pre dojo skole i zivot punim plucima sa dojo skolom. Sada zivim u zahvalnosti 🙏❤️😇 i miru.

google
Nives P
13. siječnja 2020.

Odlična škola. Učitelj pouzdan, inovativan, uvijek na raspolaganju. Za one koji žele uciti i razvijati se ovo je pravo mjesto

google
Marija Popovic
13. siječnja 2020.

Vec duze vreme pratim stranicu Reiki Dojo škole, a sada sam i ucenik iste,ne samo ja,vec i moja porodica.Zaista na kvalitetan i pristupačan nacin nesebicno prenosi znanje,ucitelj uvek posvecuje svoju punu paznju na ucenike i tu je za sva njihova pitanja.Jako puno vebinara,life emisija,edukativnog sadrzaja.Toplo preporucujem svima!

google
dada petek
13. siječnja 2020.
google
Romana Makaj
13. siječnja 2020.

Reiki, energija ljubavi kakvu samo zamisliti i poželjeti možemo. Hvala Ti dragi moj učitelju što si mi pokazao kako. Tvoje veliko srce, nesebični rad i učenje - neprocjenjivo je <3

google
Silvia Grbac
13. siječnja 2020.

Hvala na velikodušnoj podjeli znanja i vještina. Lijepo je znati da je netko uvijek tu za sve nas željne znanja ❤️❤️❤️ Hvala🙏

google
Marko Slunjski
13. siječnja 2020.
google
Nataša Tasha Gudlin
13. siječnja 2020.

Toliko predivna energija oduševljena sam Reiki tretmanom i svime što nas se podučava, iskrenost prije svega strpljenje učitelja prema učenicima u svakom slučaju velika preporuka svima koji žele raditi na sebi i živjeti novim i boljim životom.. Hvala hvala hvala 🙏🏻

google
Dario Lalic
26. studenoga 2019.
google
Violeta Sabo
1. rujna 2019.

Hvala Danijel što vam je prioritet rad na sebi , delite i podrška ste u tome i drugima koji žele za sebe i od sebe mnogo više. Zahvalna vama, u srcu.

google
Marijana
18. kolovoza 2019.
google
ivana punčec
4. prosinca 2018.
google
z.gorski
20. veljače 2018.

Preporučam svakome tko želi naučiti reiki da izabere Reiki dojo školu koju vodi uzoran i kvalitetan reiki majstor učitelj i nadasve divna osoba Danijel Salijević.

>