Povratak u Dojo

Energija prakse uživo

Povratak u Dojo program je Reiki Dojo Cnetra kroz koji vas vodimo u praktična reiki djelovanja kroz tradicionalne japanske reiki tehnike. 

Učite uživo ili na daljinu te ostvarite svoj puni (reiki) potencijal uz vodstvo učitelja Danijel Salijevića

Predbilježi se za radionice UŽIVO

Krenite aktivno raditi na sebi

Reiki je puno više nego što ste mislili

Danijel Salijević

Kada je reiki u pitanju, zbog lakoće odrađivanja reiki tečajeva i jednostavnosti prakticiranja samih reiki tretmana, često se desi da i samu tehniku počnemo doživljavati jednostavnom i bez dubine.

No reiki je sve samo ne jednostavan. Da, brzo se uči, jednostavno prakticira, no rad s reikijem, reiki put i živjeti reiki, znači da ćete usvojiti mnoge vibracijski napredne tehnike, navike i doći u stanja povišenog razumijevanja i vibracije.

Želite li konačo ostvariti svoj puni reiki potencijal i ostvariti onu ljepotu, punoću i radost koju reiki donosi? Tada svakako ne propustite moje radionice i satove jer vas ama baš svaki put nose dalje, više i prema zacrtanom i željenom cilju.

Opcija 1: Reiki druženja uživo

Radinoce i tečajevi uživo u Zagrebu i Čakovcu, omogućavaju vam da odradite reiki tečajeve uživo, ali i da sa nama vježbate i prakticirate reiki uz korekcije i nadogradnje u auri učitelja.

Opcija 3: Javna online druženja

Osim internih satova, organiziramo i javne satove i reiki druženja u programu "Povratak u Dojo" kako biste mogli učiti i ukoliko nemate mogućnosti pridružiti se uživo ili u naš RDTC program. Satovi se održavaju na Facebooku i YouTube, a u nastavku pogledajte posljednji sat.

Opcija 2: Reiki Dojo Trening Centar

Reiki Dojo Trening Centar je naše online učilište podjeljeno u semestre od kojih svaki traje 4 mjeseca. Uz simboličnu naknadu, učite kroz 45 minutne školske satove po reiki stupnjevima - bez obzira iz koje škole dolazite.

Pregledaj naš posljednji online sat

Periodično održavamo satove na našem Youtube kanalu i Facebook stranici

Prilagođeni Vama

Bez obzira odakle ste, unutar Reiki Dojo Centra imate mogućnost učenja i prakticiranja izvorni japanskih reiki tehnika.

Naučite reiki na reiki tečajevima, a zatim nastavite praksu u druženjima uživo ili na daljinu online kroz program "Povratak u Dojo" ili "Reiki Dojo Trening Centar".


Niste učili u Reiki Dojo Centru, a želite učiti još više?

Nema problema, javite se i krenite.

Što kažu moji polaznici
google

Bosiljka Nedeljković

24. September 2021.
google

Nedeljko Vrhovski

24. September 2021.

Ako zaista zelite nauciti raditi i zivjeti Reiki, onda nema boljeg mjesta od Reiki dojo skole. Ucitelj Danijel nesebicno dijeli svoje znanje, pun je razumjevanja i nije bitno iz koje sjole dolazite. Zaista, svaka preporuka.

google

Meliha Zisko

31. July 2021.

Divna i posebna osoba koja ima lak i jednostavan nacin poducavanja.Licno dosta ucim i ako nije moj ucitelj a jeste.Mnogo znanja potrebnog sam dobila od Danijela.Hvala

google

Robert Tul

2. July 2021.

Ucitelj koji nesebicno daje svoje znanje ,ljubav razvija kod ucenika zelju i energiju da sto vise znanja upije i nauci. Divno je da takav covek postoji i da je bas on moj ucitelj. Hvala ucitelju.

google

biserka gajic

4. June 2021.

Veoma korektno,opušteno,dostupno svakome da nauči.Na svako pitanje dobijen odgovor. Svi koji źele raditi na sebi,toplo preporučujem Danijela Salijevića.

google

Andrea Teodosić

7. April 2021.

Čast mi je što sam upoznala ovako divnog učitelja koji sa nama ne sebično deli znanje , koji je uvek tu i spreman da pomogne kad god vam je to potrebno . Oduševljena sam njegovim umećem i znanjem i načinom na koji nam prenosi sve to .

google

Plecas Sanja

9. February 2021.

Sve pohvale za Reiki Dojo skolu i učitelja Danijela. Mogu samo dalje preporučiti njegovu skolu i sve što on radi. Sve što radi radi s srcem i dušom i puno ljubavi. ♥️

facebook

Olivera Cvetkovic

recommends
8. February 2021.

Nisam zvanično učenik Reiki Dojo škole, ali toplo i od srca preporučujem 💜. Dugo sam pratila stranicu i youtube kanal i jako puno naučila, a i odgovoreno mi je na mnoga pitanja. Učitelj Danijel je otvoren za svaku komunikaciju, iako niste njegov učenik. Nesebicno širi svoje znanje i daje podršku. Sve profesionalno i sa stilom odrađeno. Podkast emisije su odlične i može se mnogo nauciti slušajući ih. Vip premium je prava riznica znanja. Preporućujem i besplatne grupne tretmane koji su divni i isceljujući. Za svaki segment 10+. Hvala Reiki Dojo na onome što sam naučila i na onome što ću tek saznati I naučiti. 🙏

google

Bosiljka Aličić

8. February 2021.

Svima koji žele naučiti sve o Reikiju na jednom mjestu toplo od srca preporučujem Majstora Učitelja Reikia Shinan Danijela Salijevića. U vrlo kratkom vremenu dobila sam toliko znanja i uputa da mogu samostalno prakticirati Reiki ❤ Zahvaljujem od srca❤ Namaste🙏💜🌺

google

Radojka Gudelj

7. February 2021.
google

elna delic

7. February 2021.
facebook

Ljubica Bukvic

recommends
7. February 2021.

Sve preporuke za Reiki Dojo skolu i naseg ucitelja Danijela.Za mene jedno divno iskustvo vise u zivotu.Ako zelite da poboljsate kvalitet svog zivota i pomognete sebi na pravom ste mestu.

google

Nataša Kovač

6. February 2021.

(Translated by Google) I highly recommend monitoring the site. Lots of information benefits. Trusted teacher, thank you Sensei Daniel. (Original) Zelo priporočam spremljanje strani. Veliko koristih informacij. Učitelj vreden zaupanja, hvala Sensei Danijel.

google

Lidija V.

18. January 2021.

U Reiki Dojo školi učenici iste, ali i svi ostali, koji žele poboljšati i unaprijediti svoj život na svim razinama - dobivaju najboljeg reiki učitelja majstora i mentora, sve informacije vezane uz reiki, 100% podršku i mentorstvo. Reiki Dojo više je od škole reikija! To je zajednica divnih ljudi koji su zaslugom g. Danijela povezani u divnoj energiji i radu na sebi, bilo da je u pitanju reiki ili svakodnevni životni izazovi. Toplo i od srca preporučujem Reiki Dojo. ❤

google

Jelena Tomovic

27. December 2020.
facebook

Dragana Ilić

recommends
23. December 2020.

So professional, full of knowledge and willing to help

facebook

Nevenka Pintar

recommends
10. December 2020.

Uvijek se može pročitati ili čuti nešto korisno za rast i napredak. Ne prakticiram reiki, ali ne znači da jednog dana neću :) Zasad pratim i uključujem se povremeno na koju od meditacija ili slušam poneku emisiju. Hvala na nesebičnom dijeljenju znanja.

google

Doloreta

10. December 2020.

Odličan učitelj i super draga osoba :)

google

Jelena Ašanin Staletić

10. December 2020.
facebook

Nataša Kovač

recommends
10. December 2020.

Danijel je čovjek, koji to radi sa srcem. Ako vas bilo sta zanima onda ste na pravoj adresi. Hvala ti Danijel...🙏🙏🙏

google

Alisa Hadzidervisagic

10. December 2020.

Pravo mesto za sticanje znanja. Skola koja nesebicno deli svoja znanja i pomaze vam da rastete i da se nadogradjujete. I sto je najvaznije, u svakom momentu ucitelj je tu za vas.

facebook

Natasa Sarajkic Milovanovic

recommends
10. December 2020.

Reiki Dojo je reiki skola od poverenja, profesionalno, eticki i moralno veoma visokog stsndarda. Ako im date priliku, definitivno ce vam ponoci da postanete bolja verzija samoga sebe. Pomoci ce vam da osetite energiju od koje ste satkani. Probudice u vama zahvalnost i plemenitost i podstaci vas da razmislite sta su prave vrednosi zivota. Ostalo je na vama.

facebook

Danijel Valentic

doesn't recommend
25. October 2020.

Nista vam na ovom svijetu ne moze dati sta vam moze dati Bog Isus Krist ,ovo je opcinjrno dekondkim stvarima i yoga i to pokajte se Prihvatite Isusa besplatno je dace vam radosti ,Bog vas Blagoslovio

google

ljiljana mitic

10. October 2020.

Reiki Dojo škola se veoma ozbiljno i odgovorno bavi podučavanjem Reikija. Danijel je perfektan učitelj od koga se dobije puno znanja na vrlo jenostavan i pristupačan način. Izuzentno je zainteresovan i posvećen svojim učenicima i veliki autoritet.

google

Snezana Jovanovic

13. September 2020.

Hvala Reikiju ❤ hvala Reiki Dojo školi moj život se promenio na bolje, više snage imam, strpljenja, tolerancije. Hvala na miru skladu i harmoniji. Hvala hvala hvala 😊😊😊

google

Go Heim

13. September 2020.

najbolja Reiki skola u Hrvatskoj i sire! odradila sam oba stupnja kod njih. tecaj je odlican, u malim grupama, nakon njega postoji mogucnost obradjivanja svega online, postoji facebook grupa za novosti i druzenje, imaju podcast i you tube kanale sa hrpom besplatnog znanja. Danijel je uvijek dostupan za sva daljnja pitanja i nedoumice iako ne vidim zasto bi ih uopce bilo? 😃 sve preporuke!

facebook

Milena Stosic

recommends
13. September 2020.

Danijel je rodjen za ucitelja. Motivise... i inspirise. Pruza sigurnost nama koji ucimo i tragamo za svojim putem. Danijel i nije i jeste moj ucitelj. Nije jer nisam inicirana u njegovoj skoli, ali i jeste jer ucim i napredujem i uz njegove lekcije. Osecam da mi njegov stil i njegova energija odgovaraju. Nesto sto je neopipljivo... tako lako i razumljivo pojasnjava i opisuje. Hvala Danijel🙏

google

Dolores Kolonic

12. September 2020.

Mir, spokoj, opuštenost🍀 Danijele drago mi je da Te poznajem.. Hvala❤️

facebook

Bosiljka Petrović Aličić

recommends
12. September 2020.

Preporučujem svima koji žele naučiti Reiki da dođu u Reiki Dojo školu kod Učitelja Danijela Salijevića koji ima obilje znanja i koji to znanje nesebično dijeli sa svojim učenicima. Brz,efikasan i topao pristup zaista je garancija za osobni rast i uspjeh . Taj Uspjeh mogu osobno svjedočiti sa velikim zadovoljstvom i od srca svima preporučujem da krenu istim putem. Namaste🙏

facebook

Damir Zadravec

recommends
12. September 2020.

Svakako preporučam Reiki Dojo školu od srca, koja nudi puno stručnih tečajeva (audio i video) sa konkretnim primjerima, odgovorima na pitanja, modulima...

google

jasminka cukilo

12. September 2020.

Čast mi je imati takvog učitelja, zato jer je i-novativan, -pun znanja, -blag i strog istovremeno jer traži znanje od učenika, -podsticajan -uvijek sa novim sadržajima koje nisam srela kod ostalih učitelja -kvalitetan rad i briga i o klijentima i učenicima -pomaganje svima da napreduju -osvješćivanje da je kvalitet života na ovoj planeti u korist čitavom čovječanstvu Hvala učitelju Danijelu

google

Radojka Gudelj

28. July 2020.

Tko želi sreću ,mir, sklad, poboljšati svoj život na svim nivoima postojanja trebao bi se ,a to govorim iz osobnog iskustva, obratiti gospodinu Salijeviću i njegovoj školi.. Učitelj kakvog se samo može poželjeti. Uvjek dostupan i spreman pomoći savjetom, opširnim i detaljnim odgovorom na svako pitanje, uvjek pozitivan i svoju pozitivnu energiju prenosi svakome tko mu se obrati. Sretni smo što je tu i baš takav kakav jest!

google

Sandra Borovac

11. June 2020.
facebook

Snezana Jovanovic

recommends
27. May 2020.

hvala od ❤ Reki Dojo prosirila sam vidike stvari su dosle na svoje mesto 🌞🌞🌞🌞

google

Rad Mar

26. May 2020.

Predivan,jednostavan covek,hvala

google

Snezana Vujacic

18. May 2020.

Danijela sam upoznala kao ucitelja i kao covjeka..prema meni je izuzetno korektan i uvjek je tu da saslusa da savjet poduci...licno sam svoj zivot promhenila uz i sa reikijem i svakom preporuke .

facebook

Nataša Štakić

recommends
19. April 2020.

Lako se uči i možeš pomoći sebi

google

Tanja Dragicevic

16. April 2020.
facebook

Jelena Mijovic

recommends
14. April 2020.

Odlican tim na celu sa nasim uciteljom ,sve pohvale od❤️!!!

google

Gordana Poropat

23. March 2020.

Odlicna škola...mjesto di mozeš dobiti pravu riznicu izvornog znanja . A učitelj? Učitelj je za čistu 10. Preporučam svima koji traže vrhunski rad i predaju znanja

google

Dasenka Ban

23. March 2020.

Iskreno, sa puno ljubavi i znanja dobiti ćete sve što Vam je potrebno da biste lakše i ugodnije koračali kroz život. Velika podrška svakom članu, velika briga,beskrajna ljubav.

facebook

Radojka Gudelj

recommends
19. March 2020.

Lako se uči i ako treba daju brzi odgovori na nejasnoće. Tko želi pozitivan rad na sebi neće pogriješiti, čak što više, brzo će rasti i napredovati voen ovom školom!

google

Tatjana Trstenjak

19. March 2020.

Reiki Dojo svakako preporucam zelite li nauciti Reiki. Ucitelj Danijel nesebicno pruza svoje bogato znanje. Uvijek dostupan i spreman pomoći. Ne gleda tko smo, vec sto želimo postati. Zelite li samo tretman i tu ce dati maximum za Vas.

google

z.gorski

17. March 2020.

Preporučam svakome tko želi naučiti reiki da izabere Reiki dojo školu koju vodi uzoran i kvalitetan reiki majstor učitelj i nadasve divna osoba Danijel Salijević.

facebook

Tijana Tica Milojkovic

recommends
3. March 2020.

Treba osetiti♥️♥️♥️♥️🙏🙏🙏🙏🙏🙏

google

Ljerka Lackovic Vuic

19. February 2020.

Danijel je za mene prvenstveno iskren prijatelj, uvijek spreman pomoći, nesebično saslušati. Hvala mu na svakoj kavi, utjehi, savjetu. Uvijek je bio tu kada mi je bilo potrebno.. Hvala ti od 💗

facebook

Velimirka Popovska

recommends
16. February 2020.

Iz Danijelovih emisija Sam puno toga naucila i primenjujem svaki njegov savet sa potpunim poverenjem u njegovo majstorstvo iako nisam njegov ucenik,sto ne znaci da ubuduce necu postati. Veliko hvala Danijelu i Reiki Dojo

google

Evelina Bulatović

9. February 2020.

The best Reiki School with outstanding and wonderful teacher.

google

Biljana Hofer

16. January 2020.

Reiki dojo skolu toplo preporucujem. Ucitelj Danijel je otvoren za svaku komunikaciju i podrsku i ako niste njegov ucenik. Nesebicno siri svoje znanje i velika je podrska.Podkast emisije,premium sadrzaj, webinari, live emisije su odlicno osmisljene i moze se mnogo nauciti slusajuci ih. Uvek mozete dobiti odgovor na svako pitanje i nedoumicu.Reiki moduli su sadrzaj koji svaki reikist treba da zavrsi. Tu cete se podsetiti gradiva sa pocetka ucenja ali i puno novih tehnika koje ce vam dati sigurnost u radu. Pozdrav svima vama koji citate ovo, na pravom ste mestu. Pozdrav i hvala celom timu Reiki dojo! Biljana

google

ER Music

16. January 2020.

Reiki Dojo škola je neiscrpni izvor znanja, ovdje sam naučio više nego u svim knjigama koje sam pročitao na temu Reiki energije. Učitelj nas na praktičan način vodi kroz sve situacije na koje bismo kao terapeuti mogli naići. Također, upoznaje nas s raznim energetskim tehnikama, uči nas kako komunicirati s klijentima, i ono najbitnije, kako da budemo najbolja verzija sebe. Preporučio bih Reiki Dojo školu svima koji svoj život žele dovesti na novu razinu.

google

LIDIJA WRANA

16. January 2020.

Kao učenica ove škole mogu istu svima od srca preporučiti. Danijela Salijevića kao vrhunskog učitelja, mentora i savršeno vodstvo na svim razinama učenja ali i vodstvo i podršku u životu općenito. Sve vrlo profesionalno, sadržajno bogato, dostupno..... sve pohvale.

google

Milena

15. January 2020.

Toplo preporucujem Reiki Dojo skolu, koja obezbedjuje veoma bogat sadrzaj gradiva. Skola koja pruza podrsku i motivise da unapredite i poboljsate kvalitet zivota. Ucitelj Danijel Salijevic je veoma posvecen radu i spreman da pomogne kako da unesemo vise svetla u zivot. Cast mi je sto sam deo te skole!!!

google

Ozren Biškup

15. January 2020.

Danijel Salijević jedan je od uzašlih duhovnih majstora novije generacije koji je potaknut nevidljivim inteligentnim snagama dobra, osnivanjem škole Reiki Dojo, napravio značajan pomak koristeći moderne tehnologije na približavanju kozmičke inteligencije svima ljudima ma kako je zvali, svima potrebitima otvorenog uma, a takvih probuđenih sve je više. Svojim radom uspješno budi ljekovite snage prirode koje uspavane počivaju u svima nama i tako, kao djelatnik Svjetla, ljudima daje vodstvo, pomaže cjelokupnoj evoluciji pripreme za Veliku žetvu, podizanje svijesti naše planete na razinu četvrtog denziteta. Neka mu na tom putu od pomoći budu svi kozmički majstori Velikog bijelog bratstva kao i sam Izvor svekolikog stvaranja. OB FRC

google

Marija Whisperer

15. January 2020.

Excellent comunication and response to students needs, great deal of knowledge well interpreted trough modules and lessons via multimedia sources. Really affordable prices and ways of paying the courses. The teacher is well known international master and he continues to learn over it's own knowledge.

facebook

Zorica Čubra

recommends
14. January 2020.

Od srca preporučujem sve što je u vezi Reiki Dojo.Prvo sam koristila besplatne tretmane koji su me divno relaksirali,a potom polako počela pratiti tekstove i video zapise.Danas sam učenik divnog učitelja Danijela i izuzetno sam mu zahvalna za sve što me je naučio i što će me učiti.Moj život se deli na pre Reikija i uz Reiki.Reiki je sastavni deo mog svakog dana od samog budjenja ,uz njega kuvam,radim vežbe,šetam i skidam kilograme,rešavam veoma bitna životna pitanja.Hvala učitelju,hvala Reiki energiji.

google

Blanka Meglič

14. January 2020.

Rad na sebi danas je važniji nego ikada, no kako početi to nitko ne govori... Moj početak je na sreću bio u Reiki Dojo školi pod vodstvom učitelja Danijela Salijevića. Stručnost i ozbiljnost pristupa svakom ponaosob i trud da odgovori na svako pitanje odlika je koja Danijela čini posebnim. Mnoštvo besplatnih lekcija, videa, podcast emisija, webinara stalno su na raspolaganju svima koji žele napredovati i raditi na sebi u Reiki Dojo školi. Učitelj koji konstantno radi na sebi i na podizanju kvalitete rada same škole a ipak učenika stavlja ispred sebe i nesebično mu pomaže na svakom koraku pravi je blagoslov. Sve preporuke za Reiki Dojo i učitelja shihan Danijela Salijevića.

google

Milena Kukolic

14. January 2020.
google

Tatjana Samardžija

14. January 2020.

Sve pohvale i iskrene preporuke za ovu školu i učitelja Danijela Salijevića. Ima ogromno znanje i nesebično ga deli uvek sa svima. On je čista i iskrena duša. Mnogo sam srećna i zahvalna što sam došla do njega.

google

Dean buić

14. January 2020.

Nsjbolji🙌🙏💜

google

Boris Radosavljević

13. January 2020.

Puno kvalitetnog sadržaja. Preporučam svima koji žele raditi na sebi i svom duhovnom rastu,čak i ako niste i neželite koristiti ovu predivnu tehniku....

google

Lidija Pavlovska

13. January 2020.
google

Snezana Rakic

13. January 2020.

Moj zivot se svodio na prezivljavanje pre dojo skole i zivot punim plucima sa dojo skolom. Sada zivim u zahvalnosti 🙏❤️😇 i miru.

google

Nives P

13. January 2020.

Odlična škola. Učitelj pouzdan, inovativan, uvijek na raspolaganju. Za one koji žele uciti i razvijati se ovo je pravo mjesto

google

Marija Popovic

13. January 2020.

Vec duze vreme pratim stranicu Reiki Dojo škole, a sada sam i ucenik iste,ne samo ja,vec i moja porodica.Zaista na kvalitetan i pristupačan nacin nesebicno prenosi znanje,ucitelj uvek posvecuje svoju punu paznju na ucenike i tu je za sva njihova pitanja.Jako puno vebinara,life emisija,edukativnog sadrzaja.Toplo preporucujem svima!

google

dada petek

13. January 2020.
google

Romana Makaj

13. January 2020.

Reiki, energija ljubavi kakvu samo zamisliti i poželjeti možemo. Hvala Ti dragi moj učitelju što si mi pokazao kako. Tvoje veliko srce, nesebični rad i učenje - neprocjenjivo je <3

facebook

Ljerka Lela Pleše Špeletić

recommends
13. January 2020.

Toplo preporučam učitelja Danijela Salijevića i Reiki dojo. Meni je promijenio život na bolje i to u svim segmentima života. Najbolje od svega što znam da je za mene uvijek tu, mada ponekad nemamo kontakt neko vrijeme, no znam da ga uvijek mogu pozvati kada zatreba. Učitelj je jedan od najdivnijih ljudi koje sam upoznala u životu jer daje sebe u svoje učenje i nesebično dijeli svoje znanje. Beskrajno ga cijenim i preproručam svakome da mu se pridruži.

google

Silvia Grbac

13. January 2020.

Hvala na velikodušnoj podjeli znanja i vještina. Lijepo je znati da je netko uvijek tu za sve nas željne znanja ❤️❤️❤️ Hvala🙏

facebook

Michela Vbp

recommends
11. January 2020.

Duži period sam pratila stranicu i youtube kanal i jako puno naučila. Sada kao učenik Reiki Dojo škole mogu samo reći da sam presretna jer sam izabrala ovu školu i učitelja. U kratkom periodu se jako puno nauči, bez obzira gdje smo uvijek nam je dostupno učenje, jako kvalitetan i razvijen sistem. Zahvalna sam Vam na svakom videu, emisiji, odgovoru i samo naprijed sa svojim radom. 🙏💜🧘‍♀️

facebook

Dragica Ljubičić

recommends
1. December 2019.

Nisam trenutno učenik njegov, al se puno puno od njaga može naučiti i svakom od srca prepiručujem Reiki Dojo, puno puno sreće i lijepig rada ❤❤❤

facebook

Lidija Wrana

recommends
16. November 2019.

Kao učenica Reiki Dojo škole mogu svima preporučiti ovaj svoj odabir. Ozbiljan rad i pristup svima koji žele naučiti, kao i vrhunsko vodstvo podržano opsežnim informacijama, matreijalima , edukacijama i lekcijama u svim mogućim oblicima,samo se neke od brojnih prednosti ove škole koja drži do tradicije ali i do naprednih tehnika i učenja, kao i do stalnog razvoja i napredovanja svojih učenika. Moja iskustva su vrlo pozitivna i mogu reći samo sve najljepše i vrlo sam zahvalna što mogu biti dio ove škole i svih aktivnosti koje su konstantne i neprocjenjive.

facebook

Jasminka Ćukilo

recommends
16. November 2019.

Svakako preporuka. Ozbiljan rad, nema zavitlavanja, prevare. I svakom uceniku na dobrobit i na znanje. Dosta savjeta, podrske, pa i besplatnih tretmana. Hvala na svemu

facebook

Rei Ki Silvia

recommends
16. November 2019.

Podrška u učenju i osobnom rastu. Za mene, neprocjenjivo 🤗❤️

facebook

Ankica Agic

recommends
15. November 2019.

iskren i jednostavan pristup koji mi veoma prija. dostupnost. odlican tim profesionalaca. sve sve najiskrenije pohvale 💖💖💖

facebook

Biljana Hofer

recommends
15. November 2019.

Ja nisam zvanicno ucenik Reiki dojo skole, ali toplo preporucujem. Ucitelj Danijel je otvoren za svaku komunikaciju i podrsku i ako niste njegov ucenik. Nesebicno siri svoje znanje i velika je podrska.Podkast emisije su odlicno osmisljene i moze se mnogo nauciti slusajuci ih. Preporucujem grupne tretmane koji su vrlo okrepljujuci. Uskiro cu krenuti sa Reiki modulima pa cu podeliti iskustvo sa Vama. Veliki pozdrav Ucitelju Danijelu i terapeutima Reiki dojo skole koji slede svog ucitelja. Pozdrav i svima Vama koji citate ovo. Hvala Reiki dojo!

facebook

Violeta Vivi Trpcevic

recommends
31. August 2019.

Preporucujem grupne tretmane koj deluju isceljujuce na um,telo i jos dosta toga,zatim emisije koje nas uce kako da budemo zdraviji,srecniji,odlucniji zapravo nas usmeravaju na pravi put ljubavi...Reiki energija nas stiti od negativnih uticaja ljudi i raznih situacija,pa i od nasih negativnih misli...uz Reiki smo slobodni,srecni,sigurni i zdraviji ✨✨🙏✨✨💖

facebook

Violeta Sabo

recommends
2. July 2019.

Uz Reiki Dojo podsecam se svemu sto mi je priroda podarila u svojstvu coveka da koristim za dobrobit sebe i ljudi kojima sam okruzena. Podsecam se da je svakodnevni priliv novca i svo bogatstvo moje prirodno stanje i da trebam sljubavlju misliti na to. Podsecam se voleti sebe i biti zahvalna na zivotu. Hvala, hvala, hvala

facebook

Petrija Jovicic

recommends
2. June 2019.

pronasla dam se u svemu tome😊

facebook

Pavlovic Ninna

recommends
22. May 2019.

Postovani,💖 Moj prvi susret sa Reiki Tehnikom- energijom se dogodio, otprilike pre godinu dana, kroz slusanje kratkih objasnjenja na razne zivotne oblasti-preko Kanala- Youtube- Danijel Salijevic. Nakon toga, pre dva meseca, pocela sam se prijavljivati, na ,besplatne Reiki tretmane najpre subotom a kasnije i nedeljom. Zatim sam, uplatila 5 tretmana , kod jedne terapeutkinje i saradnice, Reiki Dojo skole. Dozivljaj je bio,.da se osecam bolje, veselije, nasmejanije. Moram priznati, da je bilo i neprijatnijih kontrasta, koje sam vidno lakse prihvatila. Ti lepi osecaji su, kod mene izazvali zelju, da napravim odluku i da krenem put ucenja i boljeg upoznavanja ove Tehnike. Kontakt je uspostavljen, i eto mene u Zagrebu, 08.06- 09.06.2019. Pozelela sam prisustvovati, jednom od Tecaja i dopustiti sebi, da primim "uskladjenje ili inicijaciju".! Radujem se vec unapred. Lep pozdrav, gospodinu Salijevic i svim strucnim saradnicima , Reiki- Dojo skole.⛤😘💖 Nina, Schweiz

facebook

Karmi Bau

recommends
12. May 2019.

čudovite, nepozabne energije ❤

Izuzetan osećaj i neverovatan priliv energije. Završila sam rad na veoma zahtevnoj slici, ulje na platnu baš u toku primanja reiki tretmana na daljinu 😊💗💞Mogu samo reći da je sjajno ali malko kasno jer posle nisam dugo u noć mogla zaspati. No bila sam radosna i raspoložena. Hvala Vam od 💗

facebook

Radmila Markovic

recommends
23. March 2019.

prelep osecaj,pomaze ,obavezmo poslusati

facebook

Небојша Атић-Неца

recommends
12. March 2019.

reiki je čudo koje pomaže...

facebook

Sladja Ilic

recommends
10. March 2019.

Osecaj je prelep, PROBAJTE, necete se se pokajati❤

facebook

Marijana Jelicic

recommends
6. March 2019.

reiki = fantastična neopisiva energija koja pokreće ili bolje rečeno budi sve što je zaspali u tijelu od vitalnosti do volje do ljubavi ama baš sve reiki dojo preporučujem 100% svakom

facebook

Zlatiborka Sreco

recommends
10. February 2019.

Preporucujem da se prijavite na besplatni tretman i isetite blagodeti istog!

facebook

Dragan Jovanovic

recommends
27. January 2019.

Prijatna energija koja okrepljuje i podseca na sopstvo

Hvala na tretmanu. U više navrata sam se uspavala.. bilo je divno i imala sam golicanje na levom dlanu..Prelepo sam spavala i probudila sam se odmorna i puna energije.. Hvala hvala hvala.😊😘😇

facebook

Branka Kuhinek

recommends
6. January 2019.

hvala na mogućnosti da naučim nešto tako zanimljivo i meni potrebno ,hvala od srca

facebook

Zdenka Petrovic

recommends
7. October 2018.

Prvi put sam na ovom tretmanu a nadam se ne i poslednjem.Osecala sam neku toplinu u talasima naizmenicno i kao da mi neka sila crpi nesto iz glave,nema bolova ali evo i sad osecam kao da mi je ruka topla na celu a posebno u predelu treceg oka.Sadasnje moje iskustvo hvala vam nadam se da ce mi blaga vrtoglavica proci🍀🦋💝

facebook

Vesna Mastelić

recommends
11. September 2018.

Ugodan tretman i ljubazni su jako hvala na svemu Sretno vam

facebook

Marina Filipovic

recommends
12. August 2018.

sve više bilo bi previše.... prekrasno hvala🤗

facebook

Sanja Levak Plecas

recommends
6. August 2018.
facebook

Nada Bakovic

recommends
29. July 2018.

meni je prvi tretman osjetila sam jaku žeđ trnce hvala nadam se da ce ih biti jos

facebook

Zora Zora

recommends
17. June 2018.

Drugi put radim reiki i imam osjechaj balansa .Hvala❤

facebook

Albin Ka

recommends
3. June 2018.

Tretman predivan pun topline ugodne i pozitive.Hvala od srca.Prvi puta sa vama zajedno u tretmanu ali nadam se ne i zadnji.Po vecini tijela sam osjetila prvo kao manji bolovi uz brzi prestanak pospanost i blagi umor.Vjerujem da cu vec sutra biti kao nova.Jos jednom veliko hvala.

facebook

Olga Buljovcic

recommends
1. June 2018.

Odlicna stranica. Puno za nauciti i velika pomoc nama koji smo krenuli da ulepsamo sopstveni zivot.

facebook

Suzana Rajic

recommends
13. May 2018.
facebook

Jadranka Petrovic

recommends
13. May 2018.
facebook

Snezana Dimic

recommends
6. May 2018.
facebook

Vesna Tkalec Salai

recommends
23. April 2018.

Hvala, osjetila sam dosta jak pritisak u glavi a nakon toga mir, jedva sam budna docekala kraj tretmana ☺☺

facebook

Vesna Pizurica

recommends
9. April 2018.
facebook

Anna Anabela

recommends
25. March 2018.

Hvala od srca.Tretman mi je jako prijao.Osecam se odlicno.

facebook

Sonja Sieber

recommends
19. March 2018.

Reiki tretman me fino opusti...zaspim ko beba vec na pola tretmana sam u carstvu snova..predivnoo.. Hvala..hvala...

facebook

Milena Stojnić-Lukić

recommends
18. March 2018.

Žao mi je što često zaboravim na vreme i pogledam na sat kad je tretman uveliko u toku. Večeras se to isto desilo. Ipak, mislim da sam, i bez svesnosti o toku tretmana, bila u stanju značajnog stepena opuštenosti.

facebook

Jasmina Letić Sadojević

recommends
11. March 2018.
facebook

Ljiljana Hodoba

recommends
6. March 2018.

tek hocu da naucim sta je reiki i koja je tehnika

facebook

Milanka Vučeljić

recommends
4. March 2018.

Super tretman.Zahvaljujem.Pozdrav iz Podgorice

facebook

Biljana Grujic

recommends
4. March 2018.

Hvala od srca, primam već treći put vas tretman na daljinu.Odusevljena sam.Senzacije su svaki put drugačije.Veceras sam na početku imala užasno hladne noge koje ceo dan pokusavam da ugrejem.Strujanje energije kroz celo telo udar u stopala koja su sad vruće i znojava.Mir, opuštenost, jednom rečju PREDIVNO...Ja vas obozavam♥️💋♥️

facebook

Marija Vičević

recommends
4. March 2018.
facebook

Milena Banovic

recommends
21. February 2018.

Nakon nekoliko tretmana na razdaljinu pocela sam se osjecati veoma bolje na svim zivotnim podrucjima. Veoma snazni i efektivni tretmani koje postovani ucitelj Danijel odradi. Puno pozitivne energije koja jaca i lijeci dusu, tijelo i pomaze kod zivotnih problema cak i na 2000 km. Zahvalna sam i sretna sto sam pronasla takvog Reiki ucitelja. Nemam rijeci da izrazim svu moju zahvalnost prema covjeku koji skupa sa svojim timom toliko cini za dobrobit svih nas. Srdacan pozdrav i svako dobro Reiki Dojo iz Nizozemske

facebook

Andja Damljanovic

recommends
15. February 2018.

Hvala Vam na ovim nedeljnim tretmanima mnogo bolje se osecam u svim poljima zivota a zdravstveno stanje mi se dosta stabilizovalo savrsen mir bas se dobro osecam i posle svakog tretmana mi je sve bolje Hvala Danijele

facebook

Sandra Srdic

recommends
11. February 2018.

Super <3

facebook

Robert Golemac

recommends
4. February 2018.

odavno primam Reiki energiju od vas i svaki put to je novi dozivljaj...uglavnom,osjecaj je predivan i ona opustenost na kraju je nesto fenomenalno...danas skoro svi zivimo pod stresom i stalno osjetim da sam u nekom grcu,a glava i tijelo teski...tijekom tretmana,na svakom mjestu gdje osjetim smetnje osjetim stiskanje i poslije opustanje,tako da cesto utonem u miran san,sto je kod mene rijetka privilegija...jos jednom velika zahvala na svemu.

facebook

Snezana Nikolic

recommends
25. January 2018.
facebook

Tatjana Trstenjak

recommends
21. January 2018.

Ovo mi je drugi tretman. ... osjećaj je predivan.... taj mir i trnce sam osjetila.... l vidjela bijelu svjetlost koja dolazi u valovima...... uspavalo me pod kraj tretmana.... osjećaj je predobar hvala Danijele od srca....

facebook

Mileva Kapusta

recommends
21. January 2018.
facebook

Ljubica Radulović Grgurov

doesn't recommend
15. January 2018.

Predivan opustajuci nedjeljni tretman....ugodna toplina po cijelom tijelu...da sam utonula u san prije zavrsetka tretmana...hvala od srca !! 💞💞💞

facebook

Zvijezdana Gmižić

recommends
14. January 2018.

Prijavljujem se i primam tretmane svaku nedjelju. Osjećam se odlično, neki puta je osjet jači a neki puta blaži pa me pokoji puta i uspava. Danas sam osjetila velik nemir i jaku glavobolju. Velika hvala za primljenu energiju.

facebook

Izeta Tahirovic Burdzevic

recommends
14. January 2018.
facebook

Ivona Marić

recommends
14. January 2018.

Vrlo sam vam zahvalna na ovim nedjeljnim tretmanima. Učine mi svaki radni ponedjeljak lakšim.....čak ako ponekad slučajno zaboravim na tretman, lagano zujanje i brujanje u glavi čim tretman počne i me podsjeti....neke stresne trenutke ste mi prilično olakšali i puno vam hvala na tome.....sjajni ste! :D <3

facebook

Satka Tahirovic

recommends
14. January 2018.

Nisam imala jos nijedan termin volela bi citala sam i mogu vam reci da sam zaintetesovana mislum da je idlicno

facebook

Silva Silva Silva Poteko

recommends
1. January 2018.
facebook

Mirjana Vukovic

recommends
25. December 2017.
facebook

Sandra Kesejic

recommends
25. December 2017.
facebook

Ivana Josipovic

recommends
12. November 2017.
facebook

Blanka Meglič

recommends
12. November 2017.

Ne prijavljujem se cesto na besplatne tretmane ali znam kakva su blagodat za sve. Mir mir i potpuni mir.�

facebook

Kruno Katarina

recommends
5. November 2017.
facebook

Zorica Jevtić Stoisavljević

recommends
10. October 2017.

Sve najbolje!!!!

facebook

Emina Tabukcic

recommends
20. August 2017.

Hvala Vam od <3

facebook

Marina Kamber

recommends
13. August 2017.

Dobar vecer . Neman riječi koliku zahvalnost imam što me spojio sa gospodinom Danijelom i na njegove tretmane koje sumi pomogle na ozdravljenju i pozdrav naravno cijelom timu

facebook

Dubravka Krizmanić

recommends
12. August 2017.
facebook

Svetlana Lefkoska

recommends
9. July 2017.

Hvala što postojite !

facebook

Sandra Čačić

recommends
9. July 2017.
facebook

Ondina Dantinjana

recommends
2. July 2017.

Večerašnji tretman je bio predivan. Osjećala sam toplinu i trnce u dlanovima cijelo vrijeme, u tabanima nekoliko minuta i vidjela sam narancasto i ljubicasto svijetlo tj plamenove kako se vrte u krug. Hvala od srca svima ���

facebook

Milena Milunovic

recommends
2. July 2017.

Hvala Vam na energetskoj podrsci! Puno su mi pomogli Vasi besplatni tretmani, od novembra meseca ucestvujem u njima <3 :)

facebook

Max Maxoni

recommends
26. June 2017.

Ucestvovala nekoliko puta sa mojim najdrazima i rezultati su fenomenalni. Veliki pozdrav i velika zahvalnost za reiki tim�����

facebook

Zametica Senada

recommends
25. June 2017.

Bila sam prijavljena na jedan tretman. Nisam osjetila ništa posebno.

facebook

Ivana Brkovic

recommends
25. June 2017.
facebook

Neno N Kera

recommends
6. June 2017.
facebook

Hristina Zlatevska

recommends
20. May 2017.

Dragi moi fb prijatelji. Nema rjeci koima bih mogla izraziti zahvalnost Danijelu. Slucajno na fb sam naisla na REIKItretmane na daljinu svake nedelje. Bila sam jako bolesna. Pocela sam da se prijavljujem . Prvi tretman je bio poseban. To peckanje po telo, valovi, hladnoca po tjelo pa vrucina, i na kraj kao da sam lebdela nad svoje telo. Ali u svemu tome osjecala sam mir , mir i samo mir.Bilo je predivno. Posle tretmana sam bila puna sa energijom i osjecala sam se bolje .To je za mene bilo nesto novo. Zato sam se odlucila da uradim 5 tretmana samo za mene . Iskreno da vam kazem posle tih 5 tretmana moi bolovi u svi zglobovi su prestali, u krizu su namalili , a ja sam pocela normalno da hodam. Ne samo to dobila sam svoj mir,vratilo mi se samopouzdanje, puna sam energijom jednostavno zivot je drugacii. Hvala ti Danijele od srca sto si bio uz mene sve vreme.Cuda su mozni. HVALA HVALA HVALA ................

facebook

Светлана Ивановић

recommends
10. April 2017.

Poučno i može mnogo toga da se nauči.

facebook

Jana Janevska

recommends
6. April 2017.
facebook

Vera Babic Stokuca

recommends
23. March 2017.
facebook

Vera Maletic Zaric

recommends
19. March 2017.
facebook

Suzana Poljakovic

recommends
23. February 2017.
facebook

Marijana Velecic

recommends
21. February 2017.

����

facebook

Ivana Veljanovska

recommends
19. February 2017.
facebook

Dana Ljubicic

recommends
19. February 2017.
facebook

Admir Huskovic

recommends
18. February 2017.

Ucestvovao prvi put proslu nedelju na tretmanu i odlicno je. Naravno cekam iduci put da ucestvujem

>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Javljamo se u prvom slobodnom terminu.

Trenutačno nismo dostupni

Contact Us

Reiki Dojo
Pozdrav
Dobro došli na Reiki Dojo chat.
Kako vam možemo pomoći?
Koristi sljedeće platforme:
chat
X