Povratak u Dojo

Energija prakse uživo

Povratak u Dojo program je Reiki Dojo Cnetra kroz koji vas vodimo u praktična reiki djelovanja kroz tradicionalne japanske reiki tehnike. 

Učite uživo ili na daljinu te ostvarite svoj puni (reiki) potencijal uz vodstvo učitelja Danijel Salijevića

Predbilježi se za radionice UŽIVO

Povratak u Dojo

Krenite aktivno raditi na sebi

Reiki je puno više nego što ste mislili

Danijel Salijević

Kada je reiki u pitanju, zbog lakoće odrađivanja reiki tečajeva i jednostavnosti prakticiranja samih reiki tretmana, često se desi da i samu tehniku počnemo doživljavati jednostavnom i bez dubine.

No reiki je sve samo ne jednostavan. Da, brzo se uči, jednostavno prakticira, no rad s reikijem, reiki put i živjeti reiki, znači da ćete usvojiti mnoge vibracijski napredne tehnike, navike i doći u stanja povišenog razumijevanja i vibracije.

Želite li konačo ostvariti svoj puni reiki potencijal i ostvariti onu ljepotu, punoću i radost koju reiki donosi? Tada svakako ne propustite moje radionice i satove jer vas ama baš svaki put nose dalje, više i prema zacrtanom i željenom cilju.

Opcija 1: Reiki druženja uživo

Radinoce i tečajevi uživo u Zagrebu i Čakovcu, omogućavaju vam da odradite reiki tečajeve uživo, ali i da sa nama vježbate i prakticirate reiki uz korekcije i nadogradnje u auri učitelja.

Opcija 3: Javna online druženja

Osim internih satova, organiziramo i javne satove i reiki druženja u programu "Povratak u Dojo" kako biste mogli učiti i ukoliko nemate mogućnosti pridružiti se uživo ili u naš RDTC program. Satovi se održavaju na Facebooku i YouTube, a u nastavku pogledajte posljednji sat.

Opcija 2: Reiki Dojo Trening Centar

Reiki Dojo Trening Centar je naše online učilište podjeljeno u semestre od kojih svaki traje 4 mjeseca. Uz simboličnu naknadu, učite kroz 45 minutne školske satove po reiki stupnjevima - bez obzira iz koje škole dolazite.

Pregledaj naš posljednji online sat

Periodično održavamo satove na našem Youtube kanalu i Facebook stranici

Prilagođeni Vama

Bez obzira odakle ste, unutar Reiki Dojo Centra imate mogućnost učenja i prakticiranja izvorni japanskih reiki tehnika.

Naučite reiki na reiki tečajevima, a zatim nastavite praksu u druženjima uživo ili na daljinu online kroz program "Povratak u Dojo" ili "Reiki Dojo Trening Centar".


Niste učili u Reiki Dojo Centru, a želite učiti još više?

Nema problema, javite se i krenite.

Što kažu moji polaznici
google
Predrag Kovacic
1. kolovoza 2022.
google
Lojzka blagojević
13. svibnja 2022.

Kao učenica Reiki Dojo škole preporučujem je od srca. Izuzetno dobra organizacija krasi Reiki Dojo. Učitelj Danijel je izuzetno dobar učitelj koji živi reiki, a tome uči i nas. Otvoren je za svaku komunikaciju i podršku na našem putu. Nesebično deli svoje znanje. Definitivno, ima mnogo znanja, a i u stalnom je procesu učenja i usavršavanja. Posebno mi se dopada što drži do tradicije, a podučava nas i naprednim tehnikama. Sve je prilagođeno tako da što više saznamo i usvojimo to znanje. Na nama je da radimo na tome, jer se ništa ne mora. Prisutan je i dostupan na mnogim platformama. Učitelj i škola reikija za svaku preporuku. Po mom mišljenj, najbolja škola reikija u regionu. Zahvalna sam što sam deo Reiki Dojo porodice, a mi to zaista jesmo. Kako kaže naš poštovani Učitelj, grlim vas svojim srcem.

google
Nada Sarac
8. travnja 2022.

Učenici Reiki Dojo škole imaju sreće. Puno puno znanja teorije i prakse. Samo jedan takav Učitelj i jedna takva metoda rada. Svi koji žele Reiki Put ne gubite vreme, upišite se u našu školu. Ja sam prezadovoljna.

google
Zoran Čolić
20. prosinca 2021.

Svaka pohvala za vas rad. Hvala vam.za nesebičnu pomoć.

google
Suada Brunšek
20. prosinca 2021.

Reiki Dojo school is the most valuable subject (Reiki, first level) I have reached in 2021. Teacher, mr. Danijel Salijevic, is the one, you will and that's for sure, never forget. His methods are the one where you learn about it almost everything. His purpose is to successfully use the knowledge he teaches us in every day’s life and to improve the qualities of our lives. My recommendation for you is, contact him – and you will know about it too. Heal your life and enjoy!

google
Nedeljko Vrhovski
24. rujna 2021.

Ako zaista zelite nauciti raditi i zivjeti Reiki, onda nema boljeg mjesta od Reiki dojo skole. Ucitelj Danijel nesebicno dijeli svoje znanje, pun je razumjevanja i nije bitno iz koje sjole dolazite. Zaista, svaka preporuka.

google
Meliha Zisko
31. srpnja 2021.

Divna i posebna osoba koja ima lak i jednostavan nacin poducavanja.Licno dosta ucim i ako nije moj ucitelj a jeste.Mnogo znanja potrebnog sam dobila od Danijela.Hvala

google
biserka gajic
4. lipnja 2021.

Veoma korektno,opušteno,dostupno svakome da nauči.Na svako pitanje dobijen odgovor. Svi koji źele raditi na sebi,toplo preporučujem Danijela Salijevića.

google
Andrea Teodosić
7. travnja 2021.

Čast mi je što sam upoznala ovako divnog učitelja koji sa nama ne sebično deli znanje , koji je uvek tu i spreman da pomogne kad god vam je to potrebno . Oduševljena sam njegovim umećem i znanjem i načinom na koji nam prenosi sve to .

google
Plecas Sanja
9. veljače 2021.

Sve pohvale za Reiki Dojo skolu i učitelja Danijela. Mogu samo dalje preporučiti njegovu skolu i sve što on radi. Sve što radi radi s srcem i dušom i puno ljubavi. ♥️

facebook
Olivera Cvetkovic
preporuča
8. veljače 2021.

Nisam zvanično učenik Reiki Dojo škole, ali toplo i od srca preporučujem 💜. Dugo sam pratila stranicu i youtube kanal i jako puno naučila, a i odgovoreno mi je na mnoga pitanja. Učitelj Danijel je otvoren za svaku komunikaciju, iako niste njegov učenik. Nesebicno širi svoje znanje i daje podršku. Sve profesionalno i sa stilom odrađeno. Podkast emisije su odlične i može se mnogo nauciti slušajući ih. Vip premium je prava riznica znanja. Preporućujem i besplatne grupne tretmane koji su divni i isceljujući. Za svaki segment 10+. Hvala Reiki Dojo na onome što sam naučila i na onome što ću tek saznati I naučiti. 🙏

Svima koji žele naučiti sve o Reikiju na jednom mjestu toplo od srca preporučujem Majstora Učitelja Reikia Shinan Danijela Salijevića. U vrlo kratkom vremenu dobila sam toliko znanja i uputa da mogu samostalno prakticirati Reiki ❤ Zahvaljujem od srca❤ Namaste🙏💜🌺

google
Radojka Gudelj
7. veljače 2021.
google
elna delic
7. veljače 2021.
facebook
Ljubica Bukvic
preporuča
7. veljače 2021.

Sve preporuke za Reiki Dojo skolu i naseg ucitelja Danijela.Za mene jedno divno iskustvo vise u zivotu.Ako zelite da poboljsate kvalitet svog zivota i pomognete sebi na pravom ste mestu.

google
Robert Tul
6. veljače 2021.

Sta napisati za Reiki Dojo skolu i ucitelja Danijela a da to nije premalo? Ucitelj divan covek, dobar u prenosenju znanja koje nesebicno deli svakom ko je za ucenje zainteresovan. Ucenje je vrlo lepo sa puno snimaka ,predavanja,radio emisija objavljenih clanaka i jos mnogo toga uzivo sto se uci. Predavanja su uvek interesantna i zanimljiva. Mogao bi jos puno lepoga napisati. Moja preporuka svakom ko zeli uciti Reiki od srca.

google
Nataša Kovač
6. veljače 2021.

Zelo priporočam spremljanje strani. Veliko koristih informacij. Učitelj vreden zaupanja, hvala Sensei Danijel.

google
Jelena Tomovic
27. prosinca 2020.
facebook
Dragana Ilić
preporuča
23. prosinca 2020.

So professional, full of knowledge and willing to help

facebook
Nevenka Pintar
preporuča
10. prosinca 2020.

Uvijek se može pročitati ili čuti nešto korisno za rast i napredak. Ne prakticiram reiki, ali ne znači da jednog dana neću :) Zasad pratim i uključujem se povremeno na koju od meditacija ili slušam poneku emisiju. Hvala na nesebičnom dijeljenju znanja.

google
Dolores Posavac
10. prosinca 2020.

Odličan učitelj i super draga osoba :)

google
Jelena Ašanin Staletić
10. prosinca 2020.
google
Lidija V.
10. prosinca 2020.

U Reiki Dojo školi učenici iste, ali i svi ostali, koji žele poboljšati i unaprijediti svoj život na svim razinama - dobivaju najboljeg reiki učitelja majstora i mentora, sve informacije vezane uz reiki, 100% podršku i mentorstvo. Reiki Dojo više je od škole reikija! To je zajednica divnih ljudi koji su zaslugom g. Danijela povezani u divnoj energiji i radu na sebi, bilo da je u pitanju reiki ili svakodnevni životni izazovi. Toplo i od srca preporučujem Reiki Dojo. ❤

facebook
Nataša Kovač
preporuča
10. prosinca 2020.

Danijel je čovjek, koji to radi sa srcem. Ako vas bilo sta zanima onda ste na pravoj adresi. Hvala ti Danijel...🙏🙏🙏

google
Alisa Hadzidervisagic
10. prosinca 2020.

Pravo mesto za sticanje znanja. Skola koja nesebicno deli svoja znanja i pomaze vam da rastete i da se nadogradjujete. I sto je najvaznije, u svakom momentu ucitelj je tu za vas.

facebook
Natasa Sarajkic Milovanovic
preporuča
10. prosinca 2020.

Reiki Dojo je reiki skola od poverenja, profesionalno, eticki i moralno veoma visokog stsndarda. Ako im date priliku, definitivno ce vam ponoci da postanete bolja verzija samoga sebe. Pomoci ce vam da osetite energiju od koje ste satkani. Probudice u vama zahvalnost i plemenitost i podstaci vas da razmislite sta su prave vrednosi zivota. Ostalo je na vama.

facebook
Danijel Valentic
ne preporuča
25. listopada 2020.

Nista vam na ovom svijetu ne moze dati sta vam moze dati Bog Isus Krist ,ovo je opcinjrno dekondkim stvarima i yoga i to pokajte se Prihvatite Isusa besplatno je dace vam radosti ,Bog vas Blagoslovio

google
Snezana Jovanovic
13. rujna 2020.

Hvala Reikiju ❤ hvala Reiki Dojo školi moj život se promenio na bolje, više snage imam, strpljenja, tolerancije. Hvala na miru skladu i harmoniji. Hvala hvala hvala 😊😊😊

google
Go Heim
13. rujna 2020.

najbolja Reiki skola u Hrvatskoj i sire! odradila sam oba stupnja kod njih. tecaj je odlican, u malim grupama, nakon njega postoji mogucnost obradjivanja svega online, postoji facebook grupa za novosti i druzenje, imaju podcast i you tube kanale sa hrpom besplatnog znanja. Danijel je uvijek dostupan za sva daljnja pitanja i nedoumice iako ne vidim zasto bi ih uopce bilo? 😃 sve preporuke!

facebook
Milena Stosic
preporuča
13. rujna 2020.

Danijel je rodjen za ucitelja. Motivise... i inspirise. Pruza sigurnost nama koji ucimo i tragamo za svojim putem. Danijel i nije i jeste moj ucitelj. Nije jer nisam inicirana u njegovoj skoli, ali i jeste jer ucim i napredujem i uz njegove lekcije. Osecam da mi njegov stil i njegova energija odgovaraju. Nesto sto je neopipljivo... tako lako i razumljivo pojasnjava i opisuje. Hvala Danijel🙏

google
Dolores Kolonic
12. rujna 2020.

Mir, spokoj, opuštenost🍀 Danijele drago mi je da Te poznajem.. Hvala❤️

facebook
Bosiljka Petrović Aličić
preporuča
12. rujna 2020.

Preporučujem svima koji žele naučiti Reiki da dođu u Reiki Dojo školu kod Učitelja Danijela Salijevića koji ima obilje znanja i koji to znanje nesebično dijeli sa svojim učenicima. Brz,efikasan i topao pristup zaista je garancija za osobni rast i uspjeh . Taj Uspjeh mogu osobno svjedočiti sa velikim zadovoljstvom i od srca svima preporučujem da krenu istim putem. Namaste🙏

facebook
Damir Zadravec
preporuča
12. rujna 2020.

Svakako preporučam Reiki Dojo školu od srca, koja nudi puno stručnih tečajeva (audio i video) sa konkretnim primjerima, odgovorima na pitanja, modulima...

google
jasminka cukilo
12. rujna 2020.

Čast mi je imati takvog učitelja, zato jer je i-novativan, -pun znanja, -blag i strog istovremeno jer traži znanje od učenika, -podsticajan -uvijek sa novim sadržajima koje nisam srela kod ostalih učitelja -kvalitetan rad i briga i o klijentima i učenicima -pomaganje svima da napreduju -osvješćivanje da je kvalitet života na ovoj planeti u korist čitavom čovječanstvu Hvala učitelju Danijelu

google
Radojka Gudelj
28. srpnja 2020.

Tko želi sreću ,mir, sklad, poboljšati svoj život na svim nivoima postojanja trebao bi se ,a to govorim iz osobnog iskustva, obratiti gospodinu Salijeviću i njegovoj školi.. Učitelj kakvog se samo može poželjeti. Uvjek dostupan i spreman pomoći savjetom, opširnim i detaljnim odgovorom na svako pitanje, uvjek pozitivan i svoju pozitivnu energiju prenosi svakome tko mu se obrati. Sretni smo što je tu i baš takav kakav jest!

google
Sandra Borovac
11. lipnja 2020.
facebook
Snezana Jovanovic
preporuča
27. svibnja 2020.

hvala od ❤ Reki Dojo prosirila sam vidike stvari su dosle na svoje mesto 🌞🌞🌞🌞

google
Rad Mar
26. svibnja 2020.

Predivan,jednostavan covek,hvala

google
Ljubičica Cvetić
25. svibnja 2020.
google
ljiljana mitic
19. svibnja 2020.

Reiki Dojo škola se veoma ozbiljno i odgovorno bavi podučavanjem Reikija. Danijel je perfektan učitelj od koga se dobije puno znanja na vrlo jenostavan i pristupačan način. Izuzentno je zainteresovan i posvećen svojim učenicima i veliki autoritet.

google
Snezana Vujacic
18. svibnja 2020.

Danijela sam upoznala kao ucitelja i kao covjeka..prema meni je izuzetno korektan i uvjek je tu da saslusa da savjet poduci...licno sam svoj zivot promhenila uz i sa reikijem i svakom preporuke .

facebook
Nataša Štakić
preporuča
19. travnja 2020.

Lako se uči i možeš pomoći sebi

google
Tanja Dragicevic
16. travnja 2020.
facebook
Jelena Mijovic
preporuča
14. travnja 2020.

Odlican tim na celu sa nasim uciteljom ,sve pohvale od❤️!!!

google
Gordana Poropat
23. ožujka 2020.

Odlicna škola...mjesto di mozeš dobiti pravu riznicu izvornog znanja . A učitelj? Učitelj je za čistu 10. Preporučam svima koji traže vrhunski rad i predaju znanja

google
Dasenka Ban
23. ožujka 2020.

Iskreno, sa puno ljubavi i znanja dobiti ćete sve što Vam je potrebno da biste lakše i ugodnije koračali kroz život. Velika podrška svakom članu, velika briga,beskrajna ljubav.

facebook
Radojka Gudelj
preporuča
19. ožujka 2020.

Lako se uči i ako treba daju brzi odgovori na nejasnoće. Tko želi pozitivan rad na sebi neće pogriješiti, čak što više, brzo će rasti i napredovati voen ovom školom!

google
Tatjana Trstenjak
19. ožujka 2020.

Reiki Dojo svakako preporucam zelite li nauciti Reiki. Ucitelj Danijel nesebicno pruza svoje bogato znanje. Uvijek dostupan i spreman pomoći. Ne gleda tko smo, vec sto želimo postati. Zelite li samo tretman i tu ce dati maximum za Vas.

facebook
Tijana Tica Milojkovic
preporuča
3. ožujka 2020.

Treba osetiti♥️♥️♥️♥️🙏🙏🙏🙏🙏🙏

google
Ljerka Lackovic
19. veljače 2020.

Danijel je za mene prvenstveno iskren prijatelj, uvijek spreman pomoći, nesebično saslušati. Hvala mu na svakoj kavi, utjehi, savjetu. Uvijek je bio tu kada mi je bilo potrebno.. Hvala ti od 💗

facebook
Velimirka Popovska
preporuča
16. veljače 2020.

Iz Danijelovih emisija Sam puno toga naucila i primenjujem svaki njegov savet sa potpunim poverenjem u njegovo majstorstvo iako nisam njegov ucenik,sto ne znaci da ubuduce necu postati. Veliko hvala Danijelu i Reiki Dojo

google
Evelina Bulatović
9. veljače 2020.

The best Reiki School with outstanding and wonderful teacher.

google
Biljana Hofer
16. siječnja 2020.

Reiki dojo skolu toplo preporucujem. Ucitelj Danijel je otvoren za svaku komunikaciju i podrsku i ako niste njegov ucenik. Nesebicno siri svoje znanje i velika je podrska.Podkast emisije,premium sadrzaj, webinari, live emisije su odlicno osmisljene i moze se mnogo nauciti slusajuci ih. Uvek mozete dobiti odgovor na svako pitanje i nedoumicu.Reiki moduli su sadrzaj koji svaki reikist treba da zavrsi. Tu cete se podsetiti gradiva sa pocetka ucenja ali i puno novih tehnika koje ce vam dati sigurnost u radu. Pozdrav svima vama koji citate ovo, na pravom ste mestu. Pozdrav i hvala celom timu Reiki dojo! Biljana

google
ER Music
16. siječnja 2020.

Reiki Dojo škola je neiscrpni izvor znanja, ovdje sam naučio više nego u svim knjigama koje sam pročitao na temu Reiki energije. Učitelj nas na praktičan način vodi kroz sve situacije na koje bismo kao terapeuti mogli naići. Također, upoznaje nas s raznim energetskim tehnikama, uči nas kako komunicirati s klijentima, i ono najbitnije, kako da budemo najbolja verzija sebe. Preporučio bih Reiki Dojo školu svima koji svoj život žele dovesti na novu razinu.

google
Lidija Wrana
16. siječnja 2020.

Kao učenica ove škole mogu istu svima od srca preporučiti. Danijela Salijevića kao vrhunskog učitelja, mentora i savršeno vodstvo na svim razinama učenja ali i vodstvo i podršku u životu općenito. Sve vrlo profesionalno, sadržajno bogato, dostupno..... sve pohvale.

google
Milena
15. siječnja 2020.

Toplo preporucujem Reiki Dojo skolu, koja obezbedjuje veoma bogat sadrzaj gradiva. Skola koja pruza podrsku i motivise da unapredite i poboljsate kvalitet zivota. Ucitelj Danijel Salijevic je veoma posvecen radu i spreman da pomogne kako da unesemo vise svetla u zivot. Cast mi je sto sam deo te skole!!!

google
Ozren Biškup
15. siječnja 2020.

Danijel Salijević jedan je od uzašlih duhovnih majstora novije generacije koji je potaknut nevidljivim inteligentnim snagama dobra, osnivanjem škole Reiki Dojo, napravio značajan pomak koristeći moderne tehnologije na približavanju kozmičke inteligencije svima ljudima ma kako je zvali, svima potrebitima otvorenog uma, a takvih probuđenih sve je više. Svojim radom uspješno budi ljekovite snage prirode koje uspavane počivaju u svima nama i tako, kao djelatnik Svjetla, ljudima daje vodstvo, pomaže cjelokupnoj evoluciji pripreme za Veliku žetvu, podizanje svijesti naše planete na razinu četvrtog denziteta. Neka mu na tom putu od pomoći budu svi kozmički majstori Velikog bijelog bratstva kao i sam Izvor svekolikog stvaranja. OB FRC

google
Marija Whisperer
15. siječnja 2020.

Excellent comunication and response to students needs, great deal of knowledge well interpreted trough modules and lessons via multimedia sources. Really affordable prices and ways of paying the courses. The teacher is well known international master and he continues to learn over it's own knowledge.

facebook
Zorica Čubra
preporuča
14. siječnja 2020.

Od srca preporučujem sve što je u vezi Reiki Dojo.Prvo sam koristila besplatne tretmane koji su me divno relaksirali,a potom polako počela pratiti tekstove i video zapise.Danas sam učenik divnog učitelja Danijela i izuzetno sam mu zahvalna za sve što me je naučio i što će me učiti.Moj život se deli na pre Reikija i uz Reiki.Reiki je sastavni deo mog svakog dana od samog budjenja ,uz njega kuvam,radim vežbe,šetam i skidam kilograme,rešavam veoma bitna životna pitanja.Hvala učitelju,hvala Reiki energiji.

google
Blanka Meglič
14. siječnja 2020.

Rad na sebi danas je važniji nego ikada, no kako početi to nitko ne govori... Moj početak je na sreću bio u Reiki Dojo školi pod vodstvom učitelja Danijela Salijevića. Stručnost i ozbiljnost pristupa svakom ponaosob i trud da odgovori na svako pitanje odlika je koja Danijela čini posebnim. Mnoštvo besplatnih lekcija, videa, podcast emisija, webinara stalno su na raspolaganju svima koji žele napredovati i raditi na sebi u Reiki Dojo školi. Učitelj koji konstantno radi na sebi i na podizanju kvalitete rada same škole a ipak učenika stavlja ispred sebe i nesebično mu pomaže na svakom koraku pravi je blagoslov. Sve preporuke za Reiki Dojo i učitelja shihan Danijela Salijevića.

google
Milena Kukolic
14. siječnja 2020.
google
Tatjana Samardžija
14. siječnja 2020.

Sve pohvale i iskrene preporuke za ovu školu i učitelja Danijela Salijevića. Ima ogromno znanje i nesebično ga deli uvek sa svima. On je čista i iskrena duša. Mnogo sam srećna i zahvalna što sam došla do njega.

google
Dean buić
14. siječnja 2020.

Nsjbolji🙌🙏💜

google
Boris Radosavljević
13. siječnja 2020.

Puno kvalitetnog sadržaja. Preporučam svima koji žele raditi na sebi i svom duhovnom rastu,čak i ako niste i neželite koristiti ovu predivnu tehniku....

google
Lidija Pavlovska
13. siječnja 2020.
google
Snezana Rakic
13. siječnja 2020.

Moj zivot se svodio na prezivljavanje pre dojo skole i zivot punim plucima sa dojo skolom. Sada zivim u zahvalnosti 🙏❤️😇 i miru.

google
Nives P
13. siječnja 2020.

Odlična škola. Učitelj pouzdan, inovativan, uvijek na raspolaganju. Za one koji žele uciti i razvijati se ovo je pravo mjesto

google
Marija Popovic
13. siječnja 2020.

Vec duze vreme pratim stranicu Reiki Dojo škole, a sada sam i ucenik iste,ne samo ja,vec i moja porodica.Zaista na kvalitetan i pristupačan nacin nesebicno prenosi znanje,ucitelj uvek posvecuje svoju punu paznju na ucenike i tu je za sva njihova pitanja.Jako puno vebinara,life emisija,edukativnog sadrzaja.Toplo preporucujem svima!

google
dada petek
13. siječnja 2020.
google
Romana Makaj
13. siječnja 2020.

Reiki, energija ljubavi kakvu samo zamisliti i poželjeti možemo. Hvala Ti dragi moj učitelju što si mi pokazao kako. Tvoje veliko srce, nesebični rad i učenje - neprocjenjivo je <3

facebook
Ljerka Lela Pleše Špeletić
preporuča
13. siječnja 2020.

Toplo preporučam učitelja Danijela Salijevića i Reiki dojo. Meni je promijenio život na bolje i to u svim segmentima života. Najbolje od svega što znam da je za mene uvijek tu, mada ponekad nemamo kontakt neko vrijeme, no znam da ga uvijek mogu pozvati kada zatreba. Učitelj je jedan od najdivnijih ljudi koje sam upoznala u životu jer daje sebe u svoje učenje i nesebično dijeli svoje znanje. Beskrajno ga cijenim i preproručam svakome da mu se pridruži.

google
Silvia Grbac
13. siječnja 2020.

Hvala na velikodušnoj podjeli znanja i vještina. Lijepo je znati da je netko uvijek tu za sve nas željne znanja ❤️❤️❤️ Hvala🙏

google
Marko Slunjski
13. siječnja 2020.
google
Nataša Tasha Gudlin
13. siječnja 2020.

Toliko predivna energija oduševljena sam Reiki tretmanom i svime što nas se podučava, iskrenost prije svega strpljenje učitelja prema učenicima u svakom slučaju velika preporuka svima koji žele raditi na sebi i živjeti novim i boljim životom.. Hvala hvala hvala 🙏🏻

facebook
Michela Vbp
preporuča
11. siječnja 2020.

Duži period sam pratila stranicu i youtube kanal i jako puno naučila. Sada kao učenik Reiki Dojo škole mogu samo reći da sam presretna jer sam izabrala ovu školu i učitelja. U kratkom periodu se jako puno nauči, bez obzira gdje smo uvijek nam je dostupno učenje, jako kvalitetan i razvijen sistem. Zahvalna sam Vam na svakom videu, emisiji, odgovoru i samo naprijed sa svojim radom. 🙏💜🧘‍♀️

facebook
Dragica Ljubičić
preporuča
1. prosinca 2019.

Nisam trenutno učenik njegov, al se puno puno od njaga može naučiti i svakom od srca prepiručujem Reiki Dojo, puno puno sreće i lijepig rada ❤❤❤

google
Dario Lalic
26. studenoga 2019.
facebook
Lidija Wrana
preporuča
16. studenoga 2019.

Kao učenica Reiki Dojo škole mogu svima preporučiti ovaj svoj odabir. Ozbiljan rad i pristup svima koji žele naučiti, kao i vrhunsko vodstvo podržano opsežnim informacijama, matreijalima , edukacijama i lekcijama u svim mogućim oblicima,samo se neke od brojnih prednosti ove škole koja drži do tradicije ali i do naprednih tehnika i učenja, kao i do stalnog razvoja i napredovanja svojih učenika. Moja iskustva su vrlo pozitivna i mogu reći samo sve najljepše i vrlo sam zahvalna što mogu biti dio ove škole i svih aktivnosti koje su konstantne i neprocjenjive.

facebook
Jasminka Ćukilo
preporuča
16. studenoga 2019.

Svakako preporuka. Ozbiljan rad, nema zavitlavanja, prevare. I svakom uceniku na dobrobit i na znanje. Dosta savjeta, podrske, pa i besplatnih tretmana. Hvala na svemu

facebook
Rei Ki Silvia
preporuča
16. studenoga 2019.

Podrška u učenju i osobnom rastu. Za mene, neprocjenjivo 🤗❤️

facebook
Ankica Agic
preporuča
15. studenoga 2019.

iskren i jednostavan pristup koji mi veoma prija. dostupnost. odlican tim profesionalaca. sve sve najiskrenije pohvale 💖💖💖

facebook
Biljana Hofer
preporuča
15. studenoga 2019.

Ja nisam zvanicno ucenik Reiki dojo skole, ali toplo preporucujem. Ucitelj Danijel je otvoren za svaku komunikaciju i podrsku i ako niste njegov ucenik. Nesebicno siri svoje znanje i velika je podrska.Podkast emisije su odlicno osmisljene i moze se mnogo nauciti slusajuci ih. Preporucujem grupne tretmane koji su vrlo okrepljujuci. Uskiro cu krenuti sa Reiki modulima pa cu podeliti iskustvo sa Vama. Veliki pozdrav Ucitelju Danijelu i terapeutima Reiki dojo skole koji slede svog ucitelja. Pozdrav i svima Vama koji citate ovo. Hvala Reiki dojo!

google
Violeta Sabo
1. rujna 2019.

Hvala Danijel što vam je prioritet rad na sebi , delite i podrška ste u tome i drugima koji žele za sebe i od sebe mnogo više. Zahvalna vama, u srcu.

facebook
Violeta Vivi Trpcevic
preporuča
31. kolovoza 2019.

Preporucujem grupne tretmane koj deluju isceljujuce na um,telo i jos dosta toga,zatim emisije koje nas uce kako da budemo zdraviji,srecniji,odlucniji zapravo nas usmeravaju na pravi put ljubavi...Reiki energija nas stiti od negativnih uticaja ljudi i raznih situacija,pa i od nasih negativnih misli...uz Reiki smo slobodni,srecni,sigurni i zdraviji ✨✨🙏✨✨💖

google
Marijana
18. kolovoza 2019.
facebook
Violeta Sabo
preporuča
2. srpnja 2019.

Uz Reiki Dojo podsecam se svemu sto mi je priroda podarila u svojstvu coveka da koristim za dobrobit sebe i ljudi kojima sam okruzena. Podsecam se da je svakodnevni priliv novca i svo bogatstvo moje prirodno stanje i da trebam sljubavlju misliti na to. Podsecam se voleti sebe i biti zahvalna na zivotu. Hvala, hvala, hvala

facebook
Petrija Jovicic
preporuča
2. lipnja 2019.

pronasla dam se u svemu tome😊

facebook
Pavlovic Ninna
preporuča
22. svibnja 2019.

Postovani,💖 Moj prvi susret sa Reiki Tehnikom- energijom se dogodio, otprilike pre godinu dana, kroz slusanje kratkih objasnjenja na razne zivotne oblasti-preko Kanala- Youtube- Danijel Salijevic. Nakon toga, pre dva meseca, pocela sam se prijavljivati, na ,besplatne Reiki tretmane najpre subotom a kasnije i nedeljom. Zatim sam, uplatila 5 tretmana , kod jedne terapeutkinje i saradnice, Reiki Dojo skole. Dozivljaj je bio,.da se osecam bolje, veselije, nasmejanije. Moram priznati, da je bilo i neprijatnijih kontrasta, koje sam vidno lakse prihvatila. Ti lepi osecaji su, kod mene izazvali zelju, da napravim odluku i da krenem put ucenja i boljeg upoznavanja ove Tehnike. Kontakt je uspostavljen, i eto mene u Zagrebu, 08.06- 09.06.2019. Pozelela sam prisustvovati, jednom od Tecaja i dopustiti sebi, da primim "uskladjenje ili inicijaciju".! Radujem se vec unapred. Lep pozdrav, gospodinu Salijevic i svim strucnim saradnicima , Reiki- Dojo skole.⛤😘💖 Nina, Schweiz

facebook
Karmi Bau
preporuča
12. svibnja 2019.

čudovite, nepozabne energije ❤

Izuzetan osećaj i neverovatan priliv energije. Završila sam rad na veoma zahtevnoj slici, ulje na platnu baš u toku primanja reiki tretmana na daljinu 😊💗💞Mogu samo reći da je sjajno ali malko kasno jer posle nisam dugo u noć mogla zaspati. No bila sam radosna i raspoložena. Hvala Vam od 💗

facebook
Radmila Markovic
preporuča
23. ožujka 2019.

prelep osecaj,pomaze ,obavezmo poslusati

facebook
Небојша Атић-Неца
preporuča
12. ožujka 2019.

reiki je čudo koje pomaže...

facebook
Sladja Ilic
preporuča
10. ožujka 2019.

Osecaj je prelep, PROBAJTE, necete se se pokajati❤

facebook
Marijana Jelicic
preporuča
6. ožujka 2019.

reiki = fantastična neopisiva energija koja pokreće ili bolje rečeno budi sve što je zaspali u tijelu od vitalnosti do volje do ljubavi ama baš sve reiki dojo preporučujem 100% svakom

facebook
Zlatiborka Sreco
preporuča
10. veljače 2019.

Preporucujem da se prijavite na besplatni tretman i isetite blagodeti istog!

facebook
Dragan Jovanovic
preporuča
27. siječnja 2019.

Prijatna energija koja okrepljuje i podseca na sopstvo

Hvala na tretmanu. U više navrata sam se uspavala.. bilo je divno i imala sam golicanje na levom dlanu..Prelepo sam spavala i probudila sam se odmorna i puna energije.. Hvala hvala hvala.😊😘😇

facebook
Branka Kuhinek
preporuča
6. siječnja 2019.

hvala na mogućnosti da naučim nešto tako zanimljivo i meni potrebno ,hvala od srca

google
ivana punčec
4. prosinca 2018.
facebook
Zdenka Petrovic
preporuča
7. listopada 2018.

Prvi put sam na ovom tretmanu a nadam se ne i poslednjem.Osecala sam neku toplinu u talasima naizmenicno i kao da mi neka sila crpi nesto iz glave,nema bolova ali evo i sad osecam kao da mi je ruka topla na celu a posebno u predelu treceg oka.Sadasnje moje iskustvo hvala vam nadam se da ce mi blaga vrtoglavica proci🍀🦋💝

facebook
Vesna Mastelić
preporuča
11. rujna 2018.

Ugodan tretman i ljubazni su jako hvala na svemu Sretno vam

facebook
Marina Filipovic
preporuča
12. kolovoza 2018.

sve više bilo bi previše.... prekrasno hvala🤗

facebook
Sanja Levak Plecas
preporuča
6. kolovoza 2018.
facebook
Nada Bakovic
preporuča
29. srpnja 2018.

meni je prvi tretman osjetila sam jaku žeđ trnce hvala nadam se da ce ih biti jos

facebook
Zora Zora
preporuča
17. lipnja 2018.

Drugi put radim reiki i imam osjechaj balansa .Hvala❤

facebook
Albin Ka
preporuča
3. lipnja 2018.

Tretman predivan pun topline ugodne i pozitive.Hvala od srca.Prvi puta sa vama zajedno u tretmanu ali nadam se ne i zadnji.Po vecini tijela sam osjetila prvo kao manji bolovi uz brzi prestanak pospanost i blagi umor.Vjerujem da cu vec sutra biti kao nova.Jos jednom veliko hvala.

facebook
Olga Buljovcic
preporuča
1. lipnja 2018.

Odlicna stranica. Puno za nauciti i velika pomoc nama koji smo krenuli da ulepsamo sopstveni zivot.

facebook
Suzana Rajic
preporuča
13. svibnja 2018.
facebook
Jadranka Petrovic
preporuča
13. svibnja 2018.
facebook
Snezana Dimic
preporuča
6. svibnja 2018.
facebook
Vesna Tkalec Salai
preporuča
23. travnja 2018.

Hvala, osjetila sam dosta jak pritisak u glavi a nakon toga mir, jedva sam budna docekala kraj tretmana ☺☺

facebook
Vesna Pizurica
preporuča
9. travnja 2018.
facebook
Anna Anabela
preporuča
25. ožujka 2018.

Hvala od srca.Tretman mi je jako prijao.Osecam se odlicno.

facebook
Sonja Sieber
preporuča
19. ožujka 2018.

Reiki tretman me fino opusti...zaspim ko beba vec na pola tretmana sam u carstvu snova..predivnoo.. Hvala..hvala...

facebook
Milena Stojnić-Lukić
preporuča
18. ožujka 2018.

Žao mi je što često zaboravim na vreme i pogledam na sat kad je tretman uveliko u toku. Večeras se to isto desilo. Ipak, mislim da sam, i bez svesnosti o toku tretmana, bila u stanju značajnog stepena opuštenosti.

facebook
Jasmina Letić Sadojević
preporuča
11. ožujka 2018.
facebook
Ljiljana Hodoba
preporuča
6. ožujka 2018.

tek hocu da naucim sta je reiki i koja je tehnika

facebook
Milanka Vučeljić
preporuča
4. ožujka 2018.

Super tretman.Zahvaljujem.Pozdrav iz Podgorice

facebook
Biljana Grujic
preporuča
4. ožujka 2018.

Hvala od srca, primam već treći put vas tretman na daljinu.Odusevljena sam.Senzacije su svaki put drugačije.Veceras sam na početku imala užasno hladne noge koje ceo dan pokusavam da ugrejem.Strujanje energije kroz celo telo udar u stopala koja su sad vruće i znojava.Mir, opuštenost, jednom rečju PREDIVNO...Ja vas obozavam♥️💋♥️

facebook
Marija Vičević
preporuča
4. ožujka 2018.
facebook
Milena Banovic
preporuča
21. veljače 2018.

Nakon nekoliko tretmana na razdaljinu pocela sam se osjecati veoma bolje na svim zivotnim podrucjima. Veoma snazni i efektivni tretmani koje postovani ucitelj Danijel odradi. Puno pozitivne energije koja jaca i lijeci dusu, tijelo i pomaze kod zivotnih problema cak i na 2000 km. Zahvalna sam i sretna sto sam pronasla takvog Reiki ucitelja. Nemam rijeci da izrazim svu moju zahvalnost prema covjeku koji skupa sa svojim timom toliko cini za dobrobit svih nas. Srdacan pozdrav i svako dobro Reiki Dojo iz Nizozemske

google
z.gorski
20. veljače 2018.

Preporučam svakome tko želi naučiti reiki da izabere Reiki dojo školu koju vodi uzoran i kvalitetan reiki majstor učitelj i nadasve divna osoba Danijel Salijević.

facebook
Andja Damljanovic
preporuča
15. veljače 2018.

Hvala Vam na ovim nedeljnim tretmanima mnogo bolje se osecam u svim poljima zivota a zdravstveno stanje mi se dosta stabilizovalo savrsen mir bas se dobro osecam i posle svakog tretmana mi je sve bolje Hvala Danijele

facebook
Sandra Srdic
preporuča
11. veljače 2018.

Super <3

facebook
Robert Golemac
preporuča
4. veljače 2018.

odavno primam Reiki energiju od vas i svaki put to je novi dozivljaj...uglavnom,osjecaj je predivan i ona opustenost na kraju je nesto fenomenalno...danas skoro svi zivimo pod stresom i stalno osjetim da sam u nekom grcu,a glava i tijelo teski...tijekom tretmana,na svakom mjestu gdje osjetim smetnje osjetim stiskanje i poslije opustanje,tako da cesto utonem u miran san,sto je kod mene rijetka privilegija...jos jednom velika zahvala na svemu.

facebook
Snezana Nikolic
preporuča
25. siječnja 2018.
facebook
Tatjana Trstenjak
preporuča
21. siječnja 2018.

Ovo mi je drugi tretman. ... osjećaj je predivan.... taj mir i trnce sam osjetila.... l vidjela bijelu svjetlost koja dolazi u valovima...... uspavalo me pod kraj tretmana.... osjećaj je predobar hvala Danijele od srca....

facebook
Mileva Kapusta
preporuča
21. siječnja 2018.
facebook
Ljubica Radulović Grgurov
ne preporuča
15. siječnja 2018.

Predivan opustajuci nedjeljni tretman....ugodna toplina po cijelom tijelu...da sam utonula u san prije zavrsetka tretmana...hvala od srca !! 💞💞💞

facebook
Zvijezdana Gmižić
preporuča
14. siječnja 2018.

Prijavljujem se i primam tretmane svaku nedjelju. Osjećam se odlično, neki puta je osjet jači a neki puta blaži pa me pokoji puta i uspava. Danas sam osjetila velik nemir i jaku glavobolju. Velika hvala za primljenu energiju.

facebook
Izeta Tahirovic Burdzevic
preporuča
14. siječnja 2018.
facebook
Ivona Marić
preporuča
14. siječnja 2018.

Vrlo sam vam zahvalna na ovim nedjeljnim tretmanima. Učine mi svaki radni ponedjeljak lakšim.....čak ako ponekad slučajno zaboravim na tretman, lagano zujanje i brujanje u glavi čim tretman počne i me podsjeti....neke stresne trenutke ste mi prilično olakšali i puno vam hvala na tome.....sjajni ste! :D <3

facebook
Satka Tahirovic
preporuča
14. siječnja 2018.

Nisam imala jos nijedan termin volela bi citala sam i mogu vam reci da sam zaintetesovana mislum da je idlicno

facebook
Silva Silva Silva Poteko
preporuča
1. siječnja 2018.
facebook
Mirjana Vukovic
preporuča
25. prosinca 2017.
facebook
Sandra Kesejic
preporuča
25. prosinca 2017.
facebook
Ivana Josipovic
preporuča
12. studenoga 2017.
facebook
Blanka Meglič
preporuča
12. studenoga 2017.

Ne prijavljujem se cesto na besplatne tretmane ali znam kakva su blagodat za sve. Mir mir i potpuni mir.�

facebook
Kruno Katarina
preporuča
5. studenoga 2017.
facebook
Zorica Jevtić Stoisavljević
preporuča
10. listopada 2017.

Sve najbolje!!!!

facebook
Emina Tabukcic
preporuča
20. kolovoza 2017.

Hvala Vam od <3

facebook
Marina Kamber
preporuča
13. kolovoza 2017.

Dobar vecer . Neman riječi koliku zahvalnost imam što me spojio sa gospodinom Danijelom i na njegove tretmane koje sumi pomogle na ozdravljenju i pozdrav naravno cijelom timu

facebook
Dubravka Krizmanić
preporuča
12. kolovoza 2017.
facebook
Svetlana Lefkoska
preporuča
9. srpnja 2017.

Hvala što postojite !

facebook
Sandra Čačić
preporuča
9. srpnja 2017.
facebook
Ondina Dantinjana
preporuča
2. srpnja 2017.

Večerašnji tretman je bio predivan. Osjećala sam toplinu i trnce u dlanovima cijelo vrijeme, u tabanima nekoliko minuta i vidjela sam narancasto i ljubicasto svijetlo tj plamenove kako se vrte u krug. Hvala od srca svima ���

facebook
Milena Milunovic
preporuča
2. srpnja 2017.

Hvala Vam na energetskoj podrsci! Puno su mi pomogli Vasi besplatni tretmani, od novembra meseca ucestvujem u njima <3 :)

facebook
Max Maxoni
preporuča
26. lipnja 2017.

Ucestvovala nekoliko puta sa mojim najdrazima i rezultati su fenomenalni. Veliki pozdrav i velika zahvalnost za reiki tim�����

facebook
Zametica Senada
preporuča
25. lipnja 2017.

Bila sam prijavljena na jedan tretman. Nisam osjetila ništa posebno.

facebook
Ivana Brkovic
preporuča
25. lipnja 2017.
facebook
Neno N Kera
preporuča
6. lipnja 2017.
facebook
Hristina Zlatevska
preporuča
20. svibnja 2017.

Dragi moi fb prijatelji. Nema rjeci koima bih mogla izraziti zahvalnost Danijelu. Slucajno na fb sam naisla na REIKItretmane na daljinu svake nedelje. Bila sam jako bolesna. Pocela sam da se prijavljujem . Prvi tretman je bio poseban. To peckanje po telo, valovi, hladnoca po tjelo pa vrucina, i na kraj kao da sam lebdela nad svoje telo. Ali u svemu tome osjecala sam mir , mir i samo mir.Bilo je predivno. Posle tretmana sam bila puna sa energijom i osjecala sam se bolje .To je za mene bilo nesto novo. Zato sam se odlucila da uradim 5 tretmana samo za mene . Iskreno da vam kazem posle tih 5 tretmana moi bolovi u svi zglobovi su prestali, u krizu su namalili , a ja sam pocela normalno da hodam. Ne samo to dobila sam svoj mir,vratilo mi se samopouzdanje, puna sam energijom jednostavno zivot je drugacii. Hvala ti Danijele od srca sto si bio uz mene sve vreme.Cuda su mozni. HVALA HVALA HVALA ................

facebook
Светлана Ивановић
preporuča
10. travnja 2017.

Poučno i može mnogo toga da se nauči.

facebook
Jana Janevska
preporuča
6. travnja 2017.
facebook
Vera Babic Stokuca
preporuča
23. ožujka 2017.
facebook
Vera Maletic Zaric
preporuča
19. ožujka 2017.
facebook
Suzana Poljakovic
preporuča
23. veljače 2017.
facebook
Marijana Velecic
preporuča
21. veljače 2017.

����

facebook
Ivana Veljanovska
preporuča
19. veljače 2017.
facebook
Dana Ljubicic
preporuča
19. veljače 2017.
facebook
Admir Huskovic
preporuča
18. veljače 2017.

Ucestvovao prvi put proslu nedelju na tretmanu i odlicno je. Naravno cekam iduci put da ucestvujem

>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Prijava problema
Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat